• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: nene. Začnu boj nahoře, běžím k té malé skály na okraji útesu, skočím dolů a čekám, až přijde obr, který za mnou dolů neskočí, protože se blokne o tu skálu. Dole vyvolám Lantennu a ta ho zespoda v první fázi ustřílí. V druhé fázi to funguje stejně, jen s tím problémem, že dokáže přes tu skálu metat fireball a oheň. A když spadne dolu a já uteču zas nahoru, tak to ten fireball hází i přes skálu.
    Nablízko jako mág umřu docela rychle, jsem nablízko neuvěřitelná lama
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: s tim, ze skocis konem dolu pres mlhu a ustrilis ho od grace? Na to jsem taky koukal, ale protoze mam tanka a čáry máry na minimum, tak to nemelo smysl a nemel bych z toho moc dobrej pocit. Lepsi je se naucit prvni fazi na no hit a nepouzivat mimica, protoze ti potom obr nelita jako zjancenej po cely zone a nemusis k nemu porad dobihat a proskakovat ty jeho utoky se stitem. Zkus to trojkombo o kterym jsem psal. Kdyz stihnes napalit dvakrat Rotten Breath do zad, tak mu HP zacnou padat samy.

RIVEEK: presne. prostredi je neprehledny zlo, kamera zlo, lockovani zlo a hit zony zlo.
    SITH
    SITH --- ---
    zkusím prostě azur comet přímo do nohy
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: jj, včera jsem ho dával na druhém přechodu a šel jsem ho snad 30x. Ale imho ne proto, že by se nedal zabít, strašně mě u něj poráží prostředí + práce kamery, vždycky jsem chcípnul na banální oheň v kombinaci, že se mi při jeho AOE ve třetí fázi seknul roll o nějaký šutr. Když mu furt koukám od chodidla po koleno, tak pak prostě není vidět, na co se chystá a podle zvuku to ne vždycky chytím. Kdyby byl v klasické rovné aréně, byl by o 50% snadnější...
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: furt se ale dá zablokovat za tou hranou na útesu, kdy já zezdola házím kouzla a ona se přes ten převis neskočí dolů. Takže jsem si vyvoval Lantennu a ta ho ustříllí. Druhá fáze ale začíná u něj nahoře a to je pak problém. Jsem u něj už týden.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    zjistil jsem ze mi trochu vadilo, ze jsem pouzival prilis casto skilly. Takový ten klasicky soulovsky swordsmanship se mi tentokrat moc nekonal. Driv to bylo krouzeni a desive vypady a tady v ER spis usmrceni na vetsi vzdalenost. Jasne, ne vsechno a vsude, ale kdybych mel urcit kolik bytosti chciplo na fyzicke umlaceni ostřím zbraně tak tipnu tak 20%, kdežto v DS mnohem vice. Skoro bych tvrdil že jen 20% umřelo jinak než po meči
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Jo ten boj mi prisel taky takovy zdlouhavy. Ale musim rict ze jsem u nej mel asi nejvetsi satisfakci pouzitych zdroju ze vsech bossů. Vyvolal jsem si hrnečku vař + summona a pak se snažil po jejich smrti nechcipnout a stejne posledni uder byl s naprosto vycucanym inventarem bez flasek, bez FP s asi 50hp bud a nebo charge of fate utok beznadejneho castera
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: ja tam poslal Seppuku, Rivers of Blood katanu a Rotten Breath. na druhou stranu jsem byl za ten ocistec rad, pac jsem alespon zacal vic pouzivat skilly a zaklinadla, ktery jsem do ty doby kompletne ignoroval a vystacil jsem si s halapartnou +18
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Fire Giant mě sral taky nejvíc, strávil jsem na něm nejvíc času.l, nakonec zabral roj much přímo do xichtu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Solidni svinstvo ten Fire Giant v soucasnym updatu. V DS jsem byl u Manuse 3 hodiny. U Fire Gianta jsem byl ted 3 dny a asi 7x jsem byl blizko rage quitu a nakonec padl ciste a bez mimica, protoze mi i kooperatori vzdycky stejne pochcipali na zacatku druhy faze. Cheesy jsou patchnuty. Zadny padani pres hranu, zadny seppuku kuše - (ne)vyhoda toho, ze jeden hraje ER se skluzem. Pomoc jsem si ale musel zjistenim, co se mu nelibi, tak bylo potreba obehnout par lokalit. Tak jak byli bossove az k nemu v pohode a nebylo potreba ani koukat do inventare, tak tohle je v jeho druhy fazi trochu nevybalancovanej a ne upne zabavnej nepomer k tomu, jak byla predchozi hra koncipovana.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw o vikendu si me privolali Hunteri na pomoc. Invader me zabil, protoze jsem na ty dva ziral a nesledoval jsem okoli. Jeden totiz vypadal uplne, ale uplne presne, jako He-Man z Masters of the Universe a druhej byl..... Volodymyr Zelenskyj.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: přesně! Na blízko si ani neškrtne, a neb Judex Kundir technika opět zasahuje :-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: pravda! to sem zapomnel jak jsem trapne sel nekam levelit deset levelu arcane abych ji vubec mohl nahodit..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Jop Okina a River of Blood. Tu uz mam, jenom se k ni potrebuju trochu dolevelovat.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    sou kouzla ktera to holt nejak obtecou no, prislo mi to spise featurou, podobne jako u magmawyrma makara atp
    SITH
    SITH --- ---
    jo fire giant, ten na mě metá firebally skrz skálu, paráda
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: hmm to me mrzi. ja mu jen jezdil nebo behal okolo nohou celou dobu. na poprve jsem ho mastil bloodslashem a slo to. rivers of blood lepsi samozrejme, tim spis, ze jsou v kostele pred giantem. ja si narozdil od ds1 a bloodborne dost odvykl tu u bossu mit zalockovano, nejak asi se min hejbou,ci skacou, co se nohou a podobnych hitu-hodnych mist tyce.
    a u maliketha co se muze uskakat mi to nejak nevadilo. shrug.

no pokud ten serpent spear nemaka rovnou tak verim, ze ho staci polepsit par somber kameny a rykard nemuze ani n. i se strength deset by to melo fungovat levou zadni.mne rykard vinou toho spearu prisel jako nejlehci boss, tak premytam zda to bylo tim ze jsem mel uz 40 v STR se niz ma serpent spear nejlepsi scaling nebo cim..
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: hada jsem byl schopen dát jak ranged tak nablízko s tím kopím, ale problém byl Ryckard, který už měl nehezké ranged útoky a ty jsem nebyl schopen dloudobě ustát, tak jsem musel fakt nablízko přímo k němu, pod nohy a tam to ucheesoval hned napoprvý.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: jo pravda. kopi. se silnym utokem jsem ho tim upekl pekne s odstupem za pet minut.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: a co ten mec, kterej po ceste k nemu v jeho lokaci trci ze suti? Nezkousel jsi?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam