• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: nebyl tam pokus o Alexandra?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH TOMMY_: ježiš chlapi, nevzdávejte to, když to dala taková trubka jako já dvakrát, tak to musí dát každej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jj potkal jsem je všechny. Kluku jsem se ptal, kde mají Smougha a ze prej se zasekl ve futrech :) Jinak ještě tam byl White Mask Varre z Elden Ringu. Soapstone jsi od nich za dohrání Dark Souls nedostal? Ja tam byl v civilu. Do cosplay nefušuju.

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: Ještě tam chodili Onstein a Nameless King, ale přišlo mi že k sobě nepatří. Přišlo mi, že borcovi udělalo celkem radost, když mu říkám: "Faraanova zbroj, že? Máte to velmi pěkně udělané..." Moment, to jsi ty, nebo je to jen úlovek z Animefestu?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Sekiro je od ty zkurveny opice taky dal nehratelny :))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja sem ani z unikatnich bossů nebojoval s Melanii / Moghem ani tim drakem v tornadu. Proste jsem nemel chut, jak toho bylo vsude hafo.
    Za me zustava stale kralem Demons Souls remake
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: tim ze mam uz trhlinu ve snure FS her kvuli Sekiru, tak mi to sice vadilo ale nechava jinak chladnym. Znamenalo by to jeste tak 5 pokusu navic, ale hlavni je, ze mam uvnitr "odfajfkovano"
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Jj mam cca 130-140 lvl a melania tak strasna nebyla. Vsechno vykydleny
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    tyvole pet minut od konce. Na jednu stranu naprosto chapu a na druhou bych sam se sebou mit to nedohrany - nevydrzel. Ten pocit, ze to muzu s klidem v srdci svobodne a definitivne smazat byl z celyho Elden Ringu nejlepsi.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vyhrala unava ze hry. Kdyz vidim jake dmg davaji lochnesce, tak jsem delal vetsi i beznym seknutim, ale proste jsem se precpal. Ani to nebyl rage quit. Rekl jsem si ze se mam rad a vyndal jsem medium po mesici z mechaniky a prodal ho :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: byl jsem na tom stejne. Uzavrel jsem po 140h kapitolu ER bez usednuti na trun
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: azur funguje na někoho kdo je pasivní a nehýbe se. Což Rada není
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a jakym kouzlem ho mastis? ja bych cekal ze takovej ten laserbeam co po tobe hazi jako prvni kouzlo renalla by mel dost fungovat na tyhle dva borce?
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: chybí jen Melania a ten drak Pholeoaxosantipaxos. HP flašky nejsou problém když by mi pak nedošla mana
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    preci s anti magic a anti holydmg a treba vic hp z flasticek talismanama se musite se summon ashes k plesiosaurovi dostat.

pokud ne, uz ste zabili vsechno ostatni, tj mogha a melanii, draky atd.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SITH: Velkam. Tady jsem to ja zapich. Dvakrat jsem se dostal k elden beast ale ANI ZA KOKOT. Ani se summonama, proste ne...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SITH: cheater;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: proti Radagonovi je dobrej talisman, kterej skoro neguje ty jeho útoky bleskem, je na mapě kus za Fire Giantem, s tim je to mnohem jednodušší, jen si nepamatuju, jak se jmenuje, už jsem na to skoro měsíc nešáh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam