• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: tim ze mam uz trhlinu ve snure FS her kvuli Sekiru, tak mi to sice vadilo ale nechava jinak chladnym. Znamenalo by to jeste tak 5 pokusu navic, ale hlavni je, ze mam uvnitr "odfajfkovano"
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Jj mam cca 130-140 lvl a melania tak strasna nebyla. Vsechno vykydleny
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    tyvole pet minut od konce. Na jednu stranu naprosto chapu a na druhou bych sam se sebou mit to nedohrany - nevydrzel. Ten pocit, ze to muzu s klidem v srdci svobodne a definitivne smazat byl z celyho Elden Ringu nejlepsi.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vyhrala unava ze hry. Kdyz vidim jake dmg davaji lochnesce, tak jsem delal vetsi i beznym seknutim, ale proste jsem se precpal. Ani to nebyl rage quit. Rekl jsem si ze se mam rad a vyndal jsem medium po mesici z mechaniky a prodal ho :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: byl jsem na tom stejne. Uzavrel jsem po 140h kapitolu ER bez usednuti na trun
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: azur funguje na někoho kdo je pasivní a nehýbe se. Což Rada není
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a jakym kouzlem ho mastis? ja bych cekal ze takovej ten laserbeam co po tobe hazi jako prvni kouzlo renalla by mel dost fungovat na tyhle dva borce?
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: chybí jen Melania a ten drak Pholeoaxosantipaxos. HP flašky nejsou problém když by mi pak nedošla mana
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    preci s anti magic a anti holydmg a treba vic hp z flasticek talismanama se musite se summon ashes k plesiosaurovi dostat.

pokud ne, uz ste zabili vsechno ostatni, tj mogha a melanii, draky atd.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SITH: Velkam. Tady jsem to ja zapich. Dvakrat jsem se dostal k elden beast ale ANI ZA KOKOT. Ani se summonama, proste ne...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SITH: cheater;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: proti Radagonovi je dobrej talisman, kterej skoro neguje ty jeho útoky bleskem, je na mapě kus za Fire Giantem, s tim je to mnohem jednodušší, jen si nepamatuju, jak se jmenuje, už jsem na to skoro měsíc nešáh
    SITH
    SITH --- ---
    A pak si pustím tohle a jdu radši spát

Elden Ring - Lvl1 Wretch VS Radagon & Elden Beast [Solo, No Damage]
    https://youtu.be/9qrkhm2V0FQ
    SITH
    SITH --- ---
    Jestli jsem si někdy pohrával s myšlenkou, že je už to tak těžký, že to přestanu hrát, byl to Fire giant. Ale po několika dnech jsem ho nakonec dal. Ale teď je ta myšlenka několikanásobná, neboť Radagon je teda naprostý nesmysl. Nikdy ho nesundam pod 1/3 životů. A ono je po něm ještě elden beast, lol.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak šlo samozrejme o Animefest. V Brně potkáváte bezne dost podivný existence, nejčastěji kolem nádraží ty z Bloodborne, ale tohle byla organizovaná akce.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A dnesek je kompletní

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Čau z Brna

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: idealne se trochu vylevelovat, vypustit volitelny minobossy a jit ciste podle větru k finale, pac se v tom postupne utopis, kdyz te to vylozene nebavi a to tipuju, ze se ti odkryla zatim tak desetina mapy. Je mi jasny, ze nedohrany to mit nechces, tak to sfoukni timhle zpusobem a budes mit klid.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak si nemůžu pomoct, ale Elden Ring mě nebaví.
    Kvantita na úkor kvality.
    Některý bossové jsou naprosto o ničem a je tady hromada vaty.
    Celkově mi přijde, že hra nemá žádnej tah. Nic, co by mě nutilo jít dál a opatrně se podívat, co je za dalším rohem.
    Hru ještě nemám dohranou a ani nevím, jestli to dojedu.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH SITH: Radagon má celkem dobře čitelný útoky, stejně tak se dá dobře rozlišit, kdy dělá obyčejný fyzický útok a kdy ten "holy," podle toho, jak se mu rozsvěcí kladivo. Potom vychytat typy útoků v jeho první a druhé fázi (AOE, výseč s následným výbuchem, výseč s třema liniema 3x za sebou, grabattack, AOE z výskoku, kopí, šipky, kruhy s teleportem, kopí s následným AOE...). Celkem dobře se mi kryl se štítem a Mimik ho slušně tankoval. Plesiosaurus taky není zas tak těžký, nejhorší jsou jeho útoky svatýma kruhama a série čtyř střel na dálku. Před oblakem mlhoviny snadno utečete, stejně tak ta jeho baráž střel, údery mečem se dají vykrýt, grabattack má hnusnej a většinou dá instakill, útok svatým ohněm je hnusnej, vždycky mi při něm začla kravit kamera. I s tím neohrabaným těžkým kolosál mečem šel snadno, jen se naučit, kdy co od nich čekat.
    Když to dalo takový jelito jako já dvakrát, tak to musí dát každej :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam