tak konečně dohráno, Age of Stars, Ranni ending.
Musím teda se přiznat, že jsem po třech týdnech marných snah zabít Radagona / Elden Beast měl takovou nechuť to dojet, že jsem ten konec musel trošku cheesnout, ale nechtěl jsem skončit pár minut před koncem hry. Je to asi má nezkušenost s DS hrama, nebo nezkušenost s takto extra těžkou hrou, ale ten poslední boj byl teda fakt depresivní. Kam se na něj hrabe ten velmi těžký final boss u Witchera 3: BW. Z nudy jsem pak projel každý dungeon ve hře, na dvě vyjímky porazil i jejich bossy, nechal žít jedině Melanii a vše ostatní prostě pobil. Hra epická, prostředí epické, příběh je zřejmě epický, ale naprosto tragicky podaný a nejasný, takže k jeho pochopení je potřeba youtube, a naprosto tragický pojetí questů, absence quest booku, nemožnost zopakovat rozhovor nutný ke questové lajně a naprosto neuvěřitelně tragický guide hráče ohledně lokací a mapy. Já na tuhle "všechno si zjisti, všechno si objev, všechno nějak dvakrát navštiv a doufej že tam někoho najdeš, a bacha po tomhle rozhovoru tenhle zmizí tam na druhý konec mapy schovanýho za stromem" moc nejsem.
Za mě bych dal 7/10, kdyby vyřešilli ten příběh a questy, dal bych jasných 10/10 a sedlo by si to vedle Witchera3