• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: "Ashen One, be sure to bring more souls" :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    So I doubled every single enemy in Dark Souls... it's a nightmare.
    https://www.youtube.com/watch?v=A82yxu2LVQw
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    bylo? sem si na to vzpomnel, dyz sem koukal na Love, Death + Robots :)
    Tiny Elden Ring | Tilt Shift
    https://www.youtube.com/watch?v=dZ9RU7pznTs
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No ještě jsem zapomněl na Emerald Herald a tím je soulsborne dávka ulovku z Animefestu vyčerpaná.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Vis jak… jdeš a potkas třeba Melinu s Lady Dimitrescu a hned vedle 2B z Nieru Automata s 20 holkama z Genshin Impactu..

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Iron Fist Saša? Toho jsem si nevsiml, ale urcite jsem nepotkal vsechny. Treba se objevi pristi rok. Ostatne je na pokrocily modely diky datu vydani Elden Ringu imho jeste brzy. Jinak tuhle akci fakt doporucuju vsem. Je to naprostej mindfuck v dobrym slova smyslu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: nebyl tam pokus o Alexandra?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH TOMMY_: ježiš chlapi, nevzdávejte to, když to dala taková trubka jako já dvakrát, tak to musí dát každej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: jj potkal jsem je všechny. Kluku jsem se ptal, kde mají Smougha a ze prej se zasekl ve futrech :) Jinak ještě tam byl White Mask Varre z Elden Ringu. Soapstone jsi od nich za dohrání Dark Souls nedostal? Ja tam byl v civilu. Do cosplay nefušuju.

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: Ještě tam chodili Onstein a Nameless King, ale přišlo mi že k sobě nepatří. Přišlo mi, že borcovi udělalo celkem radost, když mu říkám: "Faraanova zbroj, že? Máte to velmi pěkně udělané..." Moment, to jsi ty, nebo je to jen úlovek z Animefestu?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Sekiro je od ty zkurveny opice taky dal nehratelny :))
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja sem ani z unikatnich bossů nebojoval s Melanii / Moghem ani tim drakem v tornadu. Proste jsem nemel chut, jak toho bylo vsude hafo.
    Za me zustava stale kralem Demons Souls remake
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: tim ze mam uz trhlinu ve snure FS her kvuli Sekiru, tak mi to sice vadilo ale nechava jinak chladnym. Znamenalo by to jeste tak 5 pokusu navic, ale hlavni je, ze mam uvnitr "odfajfkovano"
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Jj mam cca 130-140 lvl a melania tak strasna nebyla. Vsechno vykydleny
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    tyvole pet minut od konce. Na jednu stranu naprosto chapu a na druhou bych sam se sebou mit to nedohrany - nevydrzel. Ten pocit, ze to muzu s klidem v srdci svobodne a definitivne smazat byl z celyho Elden Ringu nejlepsi.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vyhrala unava ze hry. Kdyz vidim jake dmg davaji lochnesce, tak jsem delal vetsi i beznym seknutim, ale proste jsem se precpal. Ani to nebyl rage quit. Rekl jsem si ze se mam rad a vyndal jsem medium po mesici z mechaniky a prodal ho :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: byl jsem na tom stejne. Uzavrel jsem po 140h kapitolu ER bez usednuti na trun
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: azur funguje na někoho kdo je pasivní a nehýbe se. Což Rada není
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam