• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    btw

Berserk is Set to Return, One Year After Kentaro Miura's Death - CNET
    https://www.cnet.com/culture/entertainment/berserk-is-set-to-return-one-year-after-kentaro-miuras-death/
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Every Elden Ring Quest is Like This
    https://www.youtube.com/watch?v=g4RKDGybO0s
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Jo a většinu buildů jsme jeli s mladým a nebo brácha pomohl.
    Teď jsem se rozhodl, že si mladej udělá kompletně vlastní build.
    Samozžejmě mu pomůžu z navigací, překladem, upgradama apod, ale pojede si to solo :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Btw, o víkendu jsem šel na Starscourge Radahn. 2x jsem se k němu ani nedostal, a pak se musel bugnout.
    Furt kličkoval zleva doprava, a tak jsem ho obíhal a rubal Nagakibou. :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: ne hele vubec. Dokoukam anime a pak dojedu nejaky resty. Az cca na srpen se pustim do DS3, tak pustim stream, abych se poptal kde co a jak.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Stream večer? :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ENDER
    ENDER --- ---
    NAGASAWA: mas malo zubaty mece :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    O vikendu jsem se dovzdelal ohledne anime, ktery je ted vsude - Demon Slayer a klasika - automaticky jsem si u jedny z postav vybavil, jak jsem v DS chvili pobihal ve stejnym Fang Boar Helm outfitu.

Sice je to přepálenej a uječenej shónen žánr, ale jestli chcete videt rodinku Chaos Servant, respektive DS pavoučice s vybornou sadou bossfightů, tak se zkuste prokousat k Epizodám 17-20. Radost pohledet :) Komplet na uloz.to s cz subs

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba (TV Series 2019– ) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt9335498/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    L4MA: lol, na hrnec. Je dneska horko;-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Unexpected Weird flex but ok.
    L4MA
    L4MA --- ---
    RUDOLF: wtf... 0_____o
    btw kredenc :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: v pubertě jsem chtěl na černo, ale matka mi to rozmlouvala, že to prej prasí vlasy a pak že bych vypadl nepřirozeně;-) Takže nějak k tomu nikdy v tomhle období nedošlo, páč jsem na toi většinou neměl peníze a k nějakýmu cool střihači šel až někdy v 17 a stejně se tam cejtil jak ucho v cizím světě (tehdy to bylo něco jako alien studio, prostě jak na fluff festu). Ale páč jsem žil z mála peněz, tak jsem po pubertě spíš šel na akce alá nechte se ostříhat dětmi, kámošky mě stříhali a pak učňovský studia, kdy jsem za 30 za stříhání na hlavla mohl nechat dýško 10 korun a přitom poslouchat hlody jak z nějakýho fimu od papouška. Pak samo když jsem cestoval v asii nebo na středním východě, tak jsem si zašel k nějakýmu lidovýmu střihači. Teď jsem asi 2-3 zkusil současnou módu barberů v Praze - jednou jsem skončil jak vyhazovač na diskošce a musel absolvovat manly rozhovor o tom, jak s bejvalkou prokecal noc - ona s vínem a on s whiskey - fakt nejstrašnější kyč. Pak jsem testnul jednoho ale napřed jsem se zeptal, že kolik střihů vlastně umí - opět jsem skočil za disko vyhazovače. A po třetí vesměs opět disko vyhazovač - aspoň že to byli cikoši, ale stejně mě tyhle konverzace mrdaj. Vždycky mě ten vyhazovač style a panák stál litr. Cywe, tady je asi nějaká rekvalifikační fabrika na tenhle druh pekla. Všichni ty staří dědci stříhali o několik lig dál a jediný co jsem vždy dokázal vygestikulovat bylo zkrácení vlasů a vyplázl něco v hodnodě jídla. Přítelkyně mě teď ostříhala na Agnes Vardovou, teda přiznala se po týdnu - doma se tomu myslím říkalo, podle kredence. No nic. Barvím jenom avatarku, má fialovou nebo žlutou - fakt nevím. Většinou má na hlavě sochatej schyzo-head INT booster, aby překryla, že větišnu času investovala do tělocvičny a panbíčkářství a ujel jí univerzitní vlak.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RUDOLF: dobrý.

Ty si barvíš vlasy?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Video z minulého týdne, aby jste zřeli, že někdo po 120 hodinách v Elden Ring, jde teprve ubít Rennalu. Ale když si dáte fast forward na 3:34 - uvidíte summona, kterýho jsem poprvý vyzkoušel po sérii asi 5 smrtí (radši nepočítat) a oblík jsem si potupně i červenou karkulku. No a chlapík z toho udělal solidní sýrovou jízdu.

Twitch
    https://www.twitch.tv/videos/1494800847
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Castle Morne | Elden Ring Ep7
    https://www.youtube.com/watch?v=s1nkVYGAkvU
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: tru story!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Teda přátelé, poslední dobou koukám na Breaking Bad a řeknu vám, že farmit v dolech a dostávat Cracker Crystal mi vždycky vykouzlí úsměv na rtech :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: pripomnelo jak smutne jsem koukal kdyz jsem zjistil ze na radhana si muzes privolat koně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam