• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: nejftipnější je kontext. Hry pro sráče se nemyslí Ubisoft nebo podobné, ale masseffecty nebo Uncharted :D /roky 2008-2011, i třeba zaklínače a první dragon age :D.
    takovéhle to období, někteří dnešní hejtři si to neuvědomují.

//Bethesdí RPG mu nesedělo nikdy, ale to se druhuje podle toho co kdo hrál jako první - jsou wowkaři, bethesďáci (tam patřím i já). izo RPG (PC nostalgičtí magoři, dneska nadavájící na mraky, uřvanci co ale ty hry nekupují a málem zbankrotovali Obsidiany), jrpg, gothikáři a na někoho jsem určitě zapoměl.

Co ale jest pointou celého příběhu po dalších 11 letech je fakt, že spoustu těhle proudů se potkalo u nadšeného, nebo aspoň velice spokojeného hraní Elden Ringu. Mne včetně.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak zase Fuka přeložil monty python a red meat. Čímž si předplatil mnohé hříchy.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: no jo, od doby, kdy mel, tusim ze v Excaliburu profilovku s helmou, leteckejma brejlema a dvema uzinama v rukach prekrizenych na prsou, se nam holt kapku zmenil...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH:
    VON_GILOTINE: Tak o tom jsem nevěděl.
    btw, pamatujete na Robinsona ze Score? Jeho "recenze" Wolfensteina 3D byla skvost. Pokud pamatuju dobře, tak za to šel..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já ho nikdy moc nemusel, ale tahle recenze mi utkvěla v paměti :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pamatuju jeho recenzi na demon souls. Prislo mi to mega zajimave. Ale konzole mi byly vzdaleny..
    Skoda ze pet sest let na to se z nej stal utlacovany bily muz ktery prohral svuj kredit. Od doby co se rozvedl, nedodal film co slibil to jde jen z kopce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    "Pokud se se mnou shodujete v názoru, že většina těch dnešních megaher jsou gay záležitosti pro sráče, pak by vás hra "Dark Souls" (pro Playstation 3 a XBox 360) mohla zajímat."

Franta Fuka, 28. 12. 2011
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    hezký

Nezištně pomáhá hráčům porazit nejtěžšího bosse, dostal za to skutečný meč - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/let-me-solo-her.A220707_232911_bw-novinky_srp?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    no ja nevim. Snowrunner je u me takovy kontroverzni. Vzdy jsem se na to strasne tesil a vypinal to desne nasranej. Takze vlastne jo, nejakaka paralele s DS tam bude :D :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    IMOLOL: vim, kámoš v tom má asi 200 hodin :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PHOW_SAATCH: Snowrunner je výborná hra na relax. Nikdy by mě nenapadlo, že tahat náklad lesem a bažinou je tak zábavný.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Vlastně jsem dopad docela podobně, až na to, že nehraju Snow Runner :)
    Dal jsem druhou šanci Elden Ringu. Od té doby hraju SnowRunner… | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/tema/dal-jsem-druhou-sanci-elden-ringu-od-te-doby-hraju-snowrunner-538106
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Elden Ring by catalystz in 1:53:24 - Summer Games Done Quick 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=4IUT4UOCZzg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: to je ta lepší varianta, u nás když dítě usne vyjímečně brzo, tak eldnrink hraje žena a já mam útrum :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: po takovém posílení většinou okamžitě usnu bez elderinku..
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nebo vyčistí ducha a posilní mysl
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: Takové rychlé upadnutí před eldenrinkem vyčistí mysl a posilní ducha :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    LOVE_DALI: no… ano :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam