• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj prilis brzy nikolivek. Cilem je sejmout toho prvniho nez pribehne druhej. Myslim ze na ne fungujou spaci sipky ale ruku za to nedam.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: ja odesel a vratil se zpet o 20 levelu pozdeji..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: u těch dvou si komikoně nevyvolas no. Ti dva gargoylove mi prisli po Fire Giantovi jako nejtezsi fight v cely hre. Uhlidat si zada, aby te nepoblili jedem, anebo te nevzal jeden šturmem bylo celkem divoky. S vyssim levelem a slusne vyzbrojenej na pohodu, ale kdyz tam vlitnes s nic moc gearem, tak te sfouknou, jako svicku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: to uz je opraveny, respektive jsem to tehdy na nizkym levelu zkousel a nepada. Drzi se pekne na hraně.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Já myslím, že ještě jo. Snad jednom dali death pointy na jednu trasu.
    Pak jsem ještě viděl video, kde někdo udělal save&quit při loadingu, ale hodnocení toho videa bylo nevalné, takže to asi nejede.. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: ten glitch nefunguje uz tak tri patche myslim.

SITH: je dobry pohybovat se na zacatku kolem toho vodapqdu a nechat toho prvniho skocit dolu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: náhodou zkus někdy použít i ty skyrimovský dračí dechy a výkřiky. Dobrá prdel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    já jsem tradicionalista, jedu nudnej claymore +25 namazanej bleskem :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: sel jsem tam po x pokusech az ke konci srovnat si ucty, pac jsem se na nich zbytecne zasekl na dva dny.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Rivers of Blood - sakra měl bych se naučit save&quit horse glitch :D
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: aha, já myslel že si dodělám Siofru předtím než půjdu do sněhu. Ok then, zkusím,, děkuji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Rivers of Blood katana plus Mimic plus Rotten Breath. Za minutu hotovo.
    SITH
    SITH --- ---
    VIRIK: teach me master!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já většinou pištím, zmateně pobíhám okolo a mlátím kolem sebe velkým mečem
    SITH
    SITH --- ---
    nějaký tip jak jako meele samuraj pobít to duo gargoyjl v siofra river? jednu dám, ale jak doletí ta druhá, jdu do kytek
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem do ER po dvou měsících zas lehce naskočil a tu pauzu to asi chtělo, přijde mi to teď docela zábavný.. a hlavně teda asi proto, že to nejedu od začátku a můžu to mydlit hlava nehlava (až na Elden Beasta, s tím ještě počkám, než se pomstím všem bestiím, co se mě předtím snažili ponížit :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: nejftipnější je kontext. Hry pro sráče se nemyslí Ubisoft nebo podobné, ale masseffecty nebo Uncharted :D /roky 2008-2011, i třeba zaklínače a první dragon age :D.
    takovéhle to období, někteří dnešní hejtři si to neuvědomují.

//Bethesdí RPG mu nesedělo nikdy, ale to se druhuje podle toho co kdo hrál jako první - jsou wowkaři, bethesďáci (tam patřím i já). izo RPG (PC nostalgičtí magoři, dneska nadavájící na mraky, uřvanci co ale ty hry nekupují a málem zbankrotovali Obsidiany), jrpg, gothikáři a na někoho jsem určitě zapoměl.

Co ale jest pointou celého příběhu po dalších 11 letech je fakt, že spoustu těhle proudů se potkalo u nadšeného, nebo aspoň velice spokojeného hraní Elden Ringu. Mne včetně.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Tak zase Fuka přeložil monty python a red meat. Čímž si předplatil mnohé hříchy.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: no jo, od doby, kdy mel, tusim ze v Excaliburu profilovku s helmou, leteckejma brejlema a dvema uzinama v rukach prekrizenych na prsou, se nam holt kapku zmenil...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam