• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jo a claymore nemá tři metry

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: hele, pokud by se bojovalo za bouřky, bylo by to celkem reálný jelikož meč = bleskosvod :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: přesně :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    GURBON: Opatrne na vyjadrenia, hovoris ako nejaky kacir :D U nas v Strednej Liurnii su 3m mece uplne bezne. Alebo sparatka, ktore sa tvaria ako rapiere. Pich pich pich.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: zatimco pobleskovany 3m dlouhy mece se u nas pouzivali zcela bezne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: katany jsou pěkná věc, ale já jsem středoevropan a necejtim se s nima jako doma :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Diky za inspiraciu, nehral som to od konca maja, dnes som konecne doma z cestovania po sluzobkach a nejak citim, ze by bol dnes krasny den navstivit Caelid :) inak idem utrpny (B)Estoc a nato Scholars Armament. Ten Magic buff som pouzival v DS3 na Uchine. (B)Estoc som si vybral spolu s Prisonerom a ta zbran ma tak prijebany movement set (ani v DSkach ma to nebavilo), ze som si povedal, ze sa hecnem a kaslem na katany a skusim to prejst s nim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: ty jsem ještě nedal, brzy zkusim, abych byl v obraze :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem teď v Sellia Hidden Cave nebo jak se to jmenuje.. A na konci jsou tři rotten krystalický bytosti. Vždycky jsem dával dva pomocí šťítu, ale tady to nějak nedávám. Asi budu muset nahradit Fire Cleans me s bobulema pro scarlet rotu, páč je to rychlejší. Summon pomáhá, že je vydrží jejich bušení. Ale musím prostě zlikvidovat jednoho z nich a pak už to půjde. Možná mi přijde že tam nemám dost místa.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj prilis brzy nikolivek. Cilem je sejmout toho prvniho nez pribehne druhej. Myslim ze na ne fungujou spaci sipky ale ruku za to nedam.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: ja odesel a vratil se zpet o 20 levelu pozdeji..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: u těch dvou si komikoně nevyvolas no. Ti dva gargoylove mi prisli po Fire Giantovi jako nejtezsi fight v cely hre. Uhlidat si zada, aby te nepoblili jedem, anebo te nevzal jeden šturmem bylo celkem divoky. S vyssim levelem a slusne vyzbrojenej na pohodu, ale kdyz tam vlitnes s nic moc gearem, tak te sfouknou, jako svicku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: to uz je opraveny, respektive jsem to tehdy na nizkym levelu zkousel a nepada. Drzi se pekne na hraně.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Já myslím, že ještě jo. Snad jednom dali death pointy na jednu trasu.
    Pak jsem ještě viděl video, kde někdo udělal save&quit při loadingu, ale hodnocení toho videa bylo nevalné, takže to asi nejede.. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: ten glitch nefunguje uz tak tri patche myslim.

SITH: je dobry pohybovat se na zacatku kolem toho vodapqdu a nechat toho prvniho skocit dolu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: náhodou zkus někdy použít i ty skyrimovský dračí dechy a výkřiky. Dobrá prdel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    já jsem tradicionalista, jedu nudnej claymore +25 namazanej bleskem :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: sel jsem tam po x pokusech az ke konci srovnat si ucty, pac jsem se na nich zbytecne zasekl na dva dny.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Rivers of Blood - sakra měl bych se naučit save&quit horse glitch :D
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: aha, já myslel že si dodělám Siofru předtím než půjdu do sněhu. Ok then, zkusím,, děkuji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Rivers of Blood katana plus Mimic plus Rotten Breath. Za minutu hotovo.
    SITH
    SITH --- ---
    VIRIK: teach me master!
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já většinou pištím, zmateně pobíhám okolo a mlátím kolem sebe velkým mečem
    SITH
    SITH --- ---
    nějaký tip jak jako meele samuraj pobít to duo gargoyjl v siofra river? jednu dám, ale jak doletí ta druhá, jdu do kytek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam