• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NAGASAWA: Asi ne no. Me to prestalo bavit po tom unosu.. za me je to jen straaasne dlouhy a bez dmlci, respektive ti to ty emoce povide, nezazijes je. Stejne jako u zaklinace 3...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMMY_: Tak u RDR2 záleží, jakej jsi měl konec, ale to už sem úplně nepatří.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NAGASAWA: Rd2? Noo nevim cece. Ykz jsem nehral.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMMY_: Kuryr vůbec. Tam to akorát cinklo. Cloumání proběhlo u Yakuzy 0 a 6, závěru RDR2 a Nieru Automata. To jsou hry, kde si mužně a heterosexuálně “zaslzíš” dojetím.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    NAGASAWA: Co s tebou v posledni itera i zacloumalo? Simulator kuryra?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMMY_: O to vůbec nejde. Hra tebou muze zacloumat klidně i v desátý iteraci a stejne tak se muze v závěru krájet cibule klidně třikrát za rok, ale kde nic není ani smrt nebere. Ne vždycky to vyjde no.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Nadruhou stranu, panove, pisete tohle do auditka o sexu? "Poprvy to bylo neco-prvne" ted kolikrat, se udelam a ani nevim proc jsem to delal...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Viď. Taky jsem na Gwyna hypnotizovane koukal, poslouchal ten melancholickej klavír a byl jsem z toho tak rozebranej, ze jsem se ani nebránil. V ER jsem to už chtěl mít akorát z krku. Škoda.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem dneska ER po dlouhý pauze dojel. Jako pěkný, ale s dohránim DS1 někdy v roce 2015 se to nedá moc srovnávat. Když Gwyn padnul, čuměl jsem asi 10 minut do zdi a měl z toho ambivalentní pocity, na jednu stranu jsem jásal, že se mi to podařilo konečně dokončit, na druhou stranu jsem byl zoufalej, že už je konec... tady to se mnou neudělalo skoro nic.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TOMMY_: to uz tak 3 mesice,od te doby tu kategorii nikdo nejede pac to neni naprosto v nicem pozoruhodne
    All remembrances je stale ok
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Nejakou dobu jsem to nesledovl, ale diky tomu mega glitchy se ted v ty kategorii bez omezeni speedrun-uje Elden Ring pod 5 minut!! neni to moc zajimava podovana ale jako prehlidka toho jak je nekdo schopny cilene rozbit hru tak aby neceho dosahnul s takovou presnosti je vlastne taky fascinujici :)

(World Record) Elden Ring Any% Speedrun in 4:23
    https://youtu.be/KRGkMxmyazw
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: eee, Melania / Melina - jedna uhnívá a nemá ruku, druhá nevidí na jedno oko
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VIRIK: Ty Melininy stehna jsou sexy, škoda že člověk asi hned uhnije pindík.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: já v Elden Ring

VIRIK
    VIRIK --- ---
    já v Elden RIng...

LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: No ano, je to Elden Ring :) Vcera som to hral zasa ako DS, dokym som si neuvedomil v Selii, ze kua mam kona na strechy, mam UmpaLumpov ako Summon a ze mam na Estocu furt Impaling Thrust (namiesto nejakeho Ash of War). Hned to bolo rychlejsie...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: já skolil dneska asi šest draků v řadě a medvědy dávám na jednu ránu, je to celkem prdel, ale s Dark Souls už to popravdě nemá moc společnýho :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    RUDOLF: Vcera som to zapol po dlhsej dobe a bolo to vcelku isviezujuce znova to hrat. Narazil som na tie bytosti co si spominal, bol to vcelku opruz, ale padli pred tym nez som siel spat. Dal som ich s kladivom, asi blunt damage
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    2:20

Can you beat ELDEN RING at LEVEL 1 taking ZERO HITS?
    https://youtu.be/UDIYGGnDF_8
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mě vedle halaprtny baví moonveil katanu, Night and fire, death poke a nemrtví mám nějaký obyč meč se sacred order
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam