tak jsem prosel poradnejc tu Sen Fortress a potkal typka co prodava large titanite chunky, to se bude hodit.
ale bouhzel jsem siegmayera nepotkal, mozna jsem mel zkusit seskakat nejak na ty nepristupne cesticky ci .. nevadi. to je jeste cas.
zabil jsem Iron Gianta, pak me unesli gargoylove nekam nahoru a cekal me prekrasny vyhled na Anor Londo, ale u toho to taky skoncilo, ponevadz bonfire prima, ale nechce me to pustit do tej žluté mlhy. no tak holt jdu zpatky a pujdu do katakomb.
fire keeper rikal tady neco o moznosti cestovat mezi bonfirama, ale zjevne to jeste nejde, pac firelink chybi firekeeper.
taky riakl ze mam jit yonder a uvidet revelation, ale potkal jsem jen useklej most a gargoyloida co jsem zabil. hm.
tak nevim zda nemam snist nakou tu dusi toho bosse co mam v inventari, zadnou jsem nesned zatim.
tak jsem se nechal gargoylama odnest zpatky a otevrenou zkratkou sjel zpatky dolu a sel zpatky ke kovari.
holt takle hezky me ta hra vede za ruku. haha.
hlavne mam dost pocit ze je to velky a trva to a vsude neco nekam vede. zlatej elden ring hahaha.
ale aspon ten zweihander hezky dava dmg.