• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: vetsinou kdyz jsem to zapnul tak byly rozhazeny vsude mezi soskou a mlhou. typicky malenia, elden beast, fire giant, malenia.
    vybiral jsem si dycky podle toho jak typek vypadal pri postani na signu kdyz ti to nastini jak vypada. ale to bylo jen u malenie za kouzelnika, kde jsem byl proste zoufalej
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Lidi to davaji jak k sosce, tak pred mlhu, tak si muzes vybrat. Jinak nejvic si me krom tech dvou brali lidi na pomoc u Fire Gianta a ta jsem to daval pred mlhu a na most.
    SITH
    SITH --- ---
    jinak když bych chtěl ze zábavy někomu pomoct přes friendly multiplayer summon, stačí přijít na danou lokaci a před tím, kde pro toho druhého je žlutý oblak, dát svůj zlatý summon sign a čekat až si mě vyvolá? nebo to mám házet před ten summon pool sošku? kde asi lidi chtějí nejvíce pomoct, krom Malenie a Radagona?
    SITH
    SITH --- ---
    já si včera řekl, že si se svým katana blood buildem zkusím First Elden Lorda, mno, podařilo se napotřetí. Můj mimic mi přijde že umí odlákat více pozornosti než uměl mimic za kouzelníka :)
    a tak jsem si ze srandy řekl, že zkusím toho Phyrohahxaexheldyaxe draka v Farum Azula, ale nenanšel jsem kudy se tam k němu jde. Pomohla až wiki. Tak tam přijdu, přiběhnu k němu, prostě sekám katanou dokud se netriggeruje blood loss a já ho téměř skoro dal na poprvé :) nedal, dostal jsem do hlavy tím jeho červeným lightingem, ok, sklonil jsem se před ním a poté se rozhodl, že mi ta dálka k němu za tu námahu nestojí a šel dál. Celkově mi přijde např. boj s Neilem v castle Sol jako zatím snad nejtěžší boj v druhé části ER, protože udělat agro na tři enemáky mi fakt nešlo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: Lightning je na +5 a v součtu máš 325 physical dmg + 325 lightning dmg, regular je +15 325 phys dmg a scaling C, D. Pokud vim, tak v DS1 je jen málo nepřátel, co maj resistence na lightning, takže já osobně jsem ho infusnul.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: no a římsa, kde te ostrelovali lukostrelci pri ceste na balkon probehla v pohode?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: a co teprv najit cestu do DLC :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    TAP: Najit cestu do malovaneho sveta bez napovedy skoro nejde. To je silenost...ale pokud ho nekde z mistnich odhalil bez wiki, tam ma obdiv.
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE: mám dojem, že ti ligtning zbraní zmizí bonusová damage ze škálingu, dostaneš za ní právě tu lightning damage. je to na tvým zvážení, pozdějc budeš moct ne-lightning zweihandler vylepšit na +15, lightning jen na +10(?)
    jinak v týhle chvíli jinou volbu než vrhnout se na O&S moc nemáš. leda si najít cestu do farmícího Malovaného světa
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach ja zmatenec, dyt lezeni po katedralach je ve vsech from soft co jsem hral. Elden, bloodb a ds1. Ja byl vcera nejak ustanoven ze v ds1 se zadne skakani mimo cesty na vystupky nedeje tak me to ani nenapadlo.
    Tak jsem si to prosel,vzal to zprava, proskocil krbem,potkal siegmayera a dal mi prstynek. Nasel sem Havels set. Prosel ke kovari, vylepsil zweihander na plus10 a prosim teda o radu,mam si nechat u nej prekovat zweihander na lightning? To mi to nabizi a aj se to tvari ze mi zustane ta phys dmg. Ale nechci riskovat taj se radej ptam.
    Otevrel sem si zkratku,nandal jednu humanitu summonul solaira a potkal ornsteina se smaughem, zabili me za 7vterin. Nebo 10. Tak to si este rozmyslim.
    Black eye quivers znam z eldenu,takze jsem zapnul to oko,potkal Lautreca a umrel a neradostne zjistil ze me to hodilo az k bonfiru. Eeeee hrozny tyhle tri min behacky jen k zacatku "akce".
    Inu jdu se nechat jeste parkrat zabit, zkusim ukopat toho lotra Lautreca
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: vždycky si v podobnejch chvílích řikam - chtěl bych DS1 zapomenout, abych to moh hrát znovu poprvý :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: že pozdravuju assassiny a lustr :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Jinak Siegmyer sedel napravo u toho prvniho kopce, kde se kutalela prvni koule, ale pokud jsi aktikoval ten vystrelovaci mechanismus, tak odesel a potkas ho az pozdeji, tak se neni duvod vracet. Zpatky to ma smysl jedine tehdy, pokud jsi neprozkoumal znovu celou pevnost, jestli ti nekde jedna z tech nasmerovanych kouli neco neprorazila.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: no uplne me to oválo chutí jestli umim gesto Praise the Sun!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuju!
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: úplně jsem si vzpomněl na ten pocit, když jsem tam stanul prvně :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak tu levou stranu musim lepe prozkoumat, dekuji. asi jsem koukal blbe a byl smutny ze vsude je jen pad do you died
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: V Anor Londu zůstaň. Jak vyjdes od bonfire k výtahu a sjedes dolu, tak tam zkus najít po levé strane cestu do katedrály. Do mlhy zatím nechod.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Boss duše bych si zatím nechal. Prolez Anal Londo komplet... a good luck :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem prosel poradnejc tu Sen Fortress a potkal typka co prodava large titanite chunky, to se bude hodit.
    ale bouhzel jsem siegmayera nepotkal, mozna jsem mel zkusit seskakat nejak na ty nepristupne cesticky ci .. nevadi. to je jeste cas.
    zabil jsem Iron Gianta, pak me unesli gargoylove nekam nahoru a cekal me prekrasny vyhled na Anor Londo, ale u toho to taky skoncilo, ponevadz bonfire prima, ale nechce me to pustit do tej žluté mlhy. no tak holt jdu zpatky a pujdu do katakomb.
    fire keeper rikal tady neco o moznosti cestovat mezi bonfirama, ale zjevne to jeste nejde, pac firelink chybi firekeeper.
    taky riakl ze mam jit yonder a uvidet revelation, ale potkal jsem jen useklej most a gargoyloida co jsem zabil. hm.
    tak nevim zda nemam snist nakou tu dusi toho bosse co mam v inventari, zadnou jsem nesned zatim.
    tak jsem se nechal gargoylama odnest zpatky a otevrenou zkratkou sjel zpatky dolu a sel zpatky ke kovari.

holt takle hezky me ta hra vede za ruku. haha.
    hlavne mam dost pocit ze je to velky a trva to a vsude neco nekam vede. zlatej elden ring hahaha.

ale aspon ten zweihander hezky dava dmg.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    RIVEEK: Ja som dokoncil BloodBorne aj s DLC (zabudol som zabit Laurenca v DLC, co som zistil vcera a ma to fakt sere, ale NG+ sa mi asi uz nechce riesit) a parada, Bloodtinge build je sila, konecne som to natrel Ludwigovi aj Ebrietas sam. Vratil som sa naspat k ER a tiez ma to znova bavi. Je to zrazu ovela lahsie s tymi Summonami, nez som so myslel.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Já to mám naopak. Natěším se, zapnu a pak jenom "co teď?". Vypínám..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam