• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: první průchod v CZ kvůli popiskům itemů, nechtěl jsem, aby mi něco uniklo, mno :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No já vám nevím..

Steelrising | Gameplay trailer: Titans
    https://youtu.be/U-pii4ZK6wg

Steelrising - dojmy z hry | Sector.sk
    https://www.sector.sk/preview/38246/steelrising.htm?

Soulslike hry sa tešia mimoriadnej popularite a preto niet divu, že na Gamescome sme si vyskúšali hneď niekoľko zástupcov tohto žánru. Odlíšiť sa snažia najmä zaujímavým zasadením a originálnymi mechanikami, pričom spomedzi nich rozhodne vytŕča Steelrising od francúzskeho štúdia Spiders, ktoré má na svedomí tituly ako Greedfall či The Technomancer.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    brr, CZ překlad.. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Našel jsem to... květen 2017... klávesnice + myš :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Aspoň si pak neproskočil vejtahem a nerushnul blbě sentinely při pokusu o sebrání duší :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: první setkání s O&S si pamatuju docela přesně.... asi tři večery jsem je hnípal a nic... už jsem z toho byl docela zoufalej a jednou ráno jsem vstal a řek jsem si, že zkusim pár pokusů před snídaní... šli na třetí pokus, ani nevim jak... čuměl jsem pak nevěřícně na obrazovku, že už to mam za sebou, a ještě pár minut se mi z toho vypětí solidně klepaly ruce.. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já měl quality build STR/DEX, takže tím se to vysvětluje :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: já hrál dvouručák vždy na škálování se sílou, protože právě síla byla můj atribut. Ten lightning na něm není špatnej, ale jak narazíš na bubáka s imunitou nebo rezistencí, je to pak trošku problém, radši je tím prostě všechny pořádně zarážím do země.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: vsechny ty skryty zaludnosti, zpusoby, jak se dostat do DLC a spol. mi poradili tuhle zdejsi kolegove z auditka, kdyz jsem mel pustenej stream a zbytek jsem si u druhyho pruchodu nasel tady u toho chlapika. Je to Cech, kterej DS prosel tak20x a celej pruchod po kapitolach vysvetluje pomerne systematicky a prehledne a bez exhibice, tak se pripadne mrkni. Painted World ma v kapitole 33

https://www.youtube.com/playlist?list=PLT_TkCDiVLb_Lhz9zXHY1BVGZ6EErLlgU
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jeste se mi libilo jak ti dva velkorytiri pred ornsteinem a smaughem, jak chodi po tech schodech tak staci na ne dat plunge attack a na jednu ranu dead. drobne radosti
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: taky jsem neměl u Archery clubu extra problém, to spíš v Blejttaunu, kdy po mě stříleli z dálky poison flusačkama :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: vetsinou kdyz jsem to zapnul tak byly rozhazeny vsude mezi soskou a mlhou. typicky malenia, elden beast, fire giant, malenia.
    vybiral jsem si dycky podle toho jak typek vypadal pri postani na signu kdyz ti to nastini jak vypada. ale to bylo jen u malenie za kouzelnika, kde jsem byl proste zoufalej
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE:
    Dark Souls: Prepare to Die Edition - Part 42: Lightning Zweihander
    https://youtu.be/gTF_HbDar8M
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: kdybyste mi nerekl o tom kudy do katedraly tak to muj zaslepeny mozek nenajde a na rimsu bych se nikdy nepodival.
    myslim ze mi pomohla ta pravidelnost jejich strelby a dost pravdepodobne i prsten na poise, diky tomu me to mozna neposilalo uplne hned k zemi ty sipy

ja jsem si na "painted world" vzpomnel u toho obriho obrazu a byl jsem samozrejme zklaman ze po "examine" u obriho obrazu se nic nestalo. dekuju za doporuceni!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Lidi to davaji jak k sosce, tak pred mlhu, tak si muzes vybrat. Jinak nejvic si me krom tech dvou brali lidi na pomoc u Fire Gianta a ta jsem to daval pred mlhu a na most.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: ten beh k nemu je prisernej, hlavne jak se dycky zveda z tech kamenu po kterych seskakuje. uaargh. ja mam nejradsi kdyz me zabije laserama ve treti fazi haha.
    von pak proste furt tak blbe vodlita a teleportuje za ohazovani se rukama..

a ano melee mimic je vyrazne schopnejsi. ten kouzelnicky byl hrozne naprd.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: slusny, tak to gratz. ja mel na rimse osklivej zasek tak na dobry 2-3 hodiny.

Jinak jak psali kluci - klidne se podivej na navod, jak se dostat do Painted World DLC Ten bych si na druhej pruchod nenechaval. Tam to bude tvoje nova oblibena lokace.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: mno parkrat jsem tam nejak kvalitne nesikovne upadl po vzoru prebihani po tramech v katedrale, budto jsem nejak nestastne machnul zweihanderem a nebo sem zacal bezet pres k noham mi padajici mrtvolu prilis brzo nez ji zmizela kolize takze me to sešlo do propasti haha. vzal jsem si to black iron brneni co jsem nasel v katedrale a prsten na vetsi equipload. nemel jsem boty rukavice ani helmu abych mel nejaky roll (neco mezi 20-30/100), protoze ve full armoru jsem rolloval tak pomalu (equip load cca 66/100) ze jsem na rimse snad nestihal uhnout pred tim sipem. mam health 30 tak to mozna taky bylo znat ze jsem nebyl mrtev na jeden sip. pak klasicky 2x R2 a typek byl mrtev. druhej byl uz nebyl problem.
    no kolem a kolem to bylo asi na sestkrat a dobehl jsem na balkon.
    dneska musim objevit kde se otevira ta velka vstupni brana at to nemusim jak toy obihat.
    a tedy holt me ceka learning the hardway jak prezit a pak snad i vyhrat souboj s pany ornsteinem a smaughem.

dekuji za radu ohledne upgradu mece!
    beham jinak furt v crimson habitu, pac vsechno ostatni je moc tezky a jsem potom tak neohrabany a roll je pomaly jak cert a stoji tretinu staminy
    SITH
    SITH --- ---
    jinak když bych chtěl ze zábavy někomu pomoct přes friendly multiplayer summon, stačí přijít na danou lokaci a před tím, kde pro toho druhého je žlutý oblak, dát svůj zlatý summon sign a čekat až si mě vyvolá? nebo to mám házet před ten summon pool sošku? kde asi lidi chtějí nejvíce pomoct, krom Malenie a Radagona?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam