• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: když v DS omylem trefíš přátelské NPC, tak s tebou začne bojovat. Absolution ti všechny uklidní
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: tak kdyz uz mas panenku - sebral jsi v Undead Asylum rovnou i Rusted Iron Ring?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Dosel sem si pro peculiar doll a po mlze v anor londo planuju ten painted woeld
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: jsem nejak pitomej a nemohl sem vcera najit tu v katakombach, dosel sem az k pinwheelovi, zabil ho, prolezl kanalizaci, chodil kolem mista kde byl patches, no asi me to dnes ceka znovu. Konecne patek
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: mlhy mas v Anor Londo, za katakombama (hrbitov ve Firelinku, tam se dostanes do katakomb) a posledni je v te lave za bossem co byla pavoucice
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: NG+ samozrejme mají. Zůstane i equip a staty. Klasicky.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Omlouvam se, den v praci prijemnej jak Orphan of Kos.

Vcera sem nabehl na ty dva a dal je na druhy pokus, chtel sem na ne puvodne privolat solaira ale jako na potvoru sem zhebl pri snaze vybehnout schody olol, ta humanita je cenna surovina pro me, ono rekl bych ze mi pomohlo jak alternativni verze tehle dvou zmrdu clovek musi zabit xkrat v Eldenu takze bylo zjevny ze to bude uskok uskok uskok pich uskok uskok.
    Este predtim sem vobehl jezero s hydrou a zjistil ze se ji daj sekat hlavy,ale usekl sem jen asi dve a bezel domu.
    Zabil jsem aj Lautreca padoucha.
    Vstoupil k meduze do covenantu a pak asi 5m jen warpoval, oh yes.. pak pokecal znovu se siegem a nechal se snist hadoidem co mi ukazal kam postavit misu a ze budeme lovit duse bossu.
    Otevrel mi tri zluty mlhy, u nichz si uz 2 nepamatuju kde sou, ta v Anor Londo je jasna.
    Zkontroloval sem i chlapka v Gargoyl vezi a ten mi pripomnel ze nevim co je absolution-?
    Tak dnes asi zjistim co pinwheel. A pak se asi opet vydam do mesta duchu, uz jsem zapomnel co tam bylo.
    Urcite sem na neco zapomnel, ale byla to skvela hodka a pul.
    Este sem vykoupil prsteny u typka nahore v sen fortress a brneni co mel siegmayersky.
    A upgradnul jsem estus na plus 3.

Jo prosim vas doslo mi ze nevim, dark souls1 maji new game plus?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    original je jen jeden. (teda 4 až 5 pokud clovek bere i sekiro i elden ring)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: klasika no. ty zapadni souls-like pokusy jsou vzdycky takovy no... trochu meh.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: Steelrising mi trochu splývá s Lies of P a vlastně mě moc neláká ani jedno, to si radši zahraju znova Dishonored

Lies of P Official 4K Gameplay Trailer | gamescom ONL 2022
    https://www.youtube.com/watch?v=R5TUYKAzGZs
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: první průchod v CZ kvůli popiskům itemů, nechtěl jsem, aby mi něco uniklo, mno :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No já vám nevím..

Steelrising | Gameplay trailer: Titans
    https://youtu.be/U-pii4ZK6wg

Steelrising - dojmy z hry | Sector.sk
    https://www.sector.sk/preview/38246/steelrising.htm?

Soulslike hry sa tešia mimoriadnej popularite a preto niet divu, že na Gamescome sme si vyskúšali hneď niekoľko zástupcov tohto žánru. Odlíšiť sa snažia najmä zaujímavým zasadením a originálnymi mechanikami, pričom spomedzi nich rozhodne vytŕča Steelrising od francúzskeho štúdia Spiders, ktoré má na svedomí tituly ako Greedfall či The Technomancer.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    brr, CZ překlad.. :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Našel jsem to... květen 2017... klávesnice + myš :)

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Aspoň si pak neproskočil vejtahem a nerushnul blbě sentinely při pokusu o sebrání duší :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: první setkání s O&S si pamatuju docela přesně.... asi tři večery jsem je hnípal a nic... už jsem z toho byl docela zoufalej a jednou ráno jsem vstal a řek jsem si, že zkusim pár pokusů před snídaní... šli na třetí pokus, ani nevim jak... čuměl jsem pak nevěřícně na obrazovku, že už to mam za sebou, a ještě pár minut se mi z toho vypětí solidně klepaly ruce.. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já měl quality build STR/DEX, takže tím se to vysvětluje :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: já hrál dvouručák vždy na škálování se sílou, protože právě síla byla můj atribut. Ten lightning na něm není špatnej, ale jak narazíš na bubáka s imunitou nebo rezistencí, je to pak trošku problém, radši je tím prostě všechny pořádně zarážím do země.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    dekuji!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: vsechny ty skryty zaludnosti, zpusoby, jak se dostat do DLC a spol. mi poradili tuhle zdejsi kolegove z auditka, kdyz jsem mel pustenej stream a zbytek jsem si u druhyho pruchodu nasel tady u toho chlapika. Je to Cech, kterej DS prosel tak20x a celej pruchod po kapitolach vysvetluje pomerne systematicky a prehledne a bez exhibice, tak se pripadne mrkni. Painted World ma v kapitole 33

https://www.youtube.com/playlist?list=PLT_TkCDiVLb_Lhz9zXHY1BVGZ6EErLlgU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam