Omlouvam se, den v praci prijemnej jak Orphan of Kos.
Vcera sem nabehl na ty dva a dal je na druhy pokus, chtel sem na ne puvodne privolat solaira ale jako na potvoru sem zhebl pri snaze vybehnout schody olol, ta humanita je cenna surovina pro me, ono rekl bych ze mi pomohlo jak alternativni verze tehle dvou zmrdu clovek musi zabit xkrat v Eldenu takze bylo zjevny ze to bude uskok uskok uskok pich uskok uskok.
Este predtim sem vobehl jezero s hydrou a zjistil ze se ji daj sekat hlavy,ale usekl sem jen asi dve a bezel domu.
Zabil jsem aj Lautreca padoucha.
Vstoupil k meduze do covenantu a pak asi 5m jen warpoval, oh yes.. pak pokecal znovu se siegem a nechal se snist hadoidem co mi ukazal kam postavit misu a ze budeme lovit duse bossu.
Otevrel mi tri zluty mlhy, u nichz si uz 2 nepamatuju kde sou, ta v Anor Londo je jasna.
Zkontroloval sem i chlapka v Gargoyl vezi a ten mi pripomnel ze nevim co je absolution-?
Tak dnes asi zjistim co pinwheel. A pak se asi opet vydam do mesta duchu, uz jsem zapomnel co tam bylo.
Urcite sem na neco zapomnel, ale byla to skvela hodka a pul.
Este sem vykoupil prsteny u typka nahore v sen fortress a brneni co mel siegmayersky.
A upgradnul jsem estus na plus 3.
Jo prosim vas doslo mi ze nevim, dark souls1 maji new game plus?