• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: zjevne nikolivek, dekuji za upozorneni a budu hledat poctiveji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: v rakvi jsme si tim padem nepolezeli?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ty kokos tak gravelord Nito bude asi trochu orisek uf uf, jakoby nestacilo ze jen skocit k nemu me stoji pulku zdravi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nasel kovare,nemluvi.. inu holt pujdu za bossem,co se da delat.
    A blb patches spadnul z utesu tak nevim co z nej vypadlo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach zmrd patches zachranil a lucernu dal.
    Ale kruta lokace, tak to ma byt.
    Dekuji za navedeni hhh
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Checheche
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Omg co to je ta tomb of giants. Tma nic nevidim furt padam a pak me zabije 6 giga kostlivcu...olol
    Dark souls holt s durazem na very dark. No pochoden qq
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: no, hodne stesti, ten zebrik neni uplne zebrik, jsou to tyce v kamenech, ale slouzi to jako zebrik :)

me by ted sralo, ze clovek musi zase probehnout kolem tech koster v kolech, aby se dostal k te mistnosti :D

A to tu hru jeste zjednodusili, protoze dali bonfire k tomu kovarovi dole. Predtim sis to musel cely hezky probehnout a to bylo super nasiraci :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: U Pinwheela si najdi na YouTube, jak se dostat k Vamos / Blacksmith.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jsem zvedav zda oznami ten Bloodborne remaster, co jsem koukal na naka "news" videa tak pry ta firma co delala remaster Demon Souls mela nedavno nejaky tweet ze se pry jdou podivat do Yarnhamu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: to si delas.. ja to tam dvakrat vobesel a pak to vzdal a rekl jsem si "proto jsem dostal za zabiti homeward bone, neda se odsud odejit" a odhomebonfiroval

FFFUUUUUU

NAGASAWA: skvele na ten zkurv dehet tam dole v sen fortress to chce neco nejvic
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: a v DS3 Rusted Iron Ring neni, tam v bahně pomáhaje jen džudokotouly :) btw: V DS3 prej už zase jede PvP
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Lautrecův prsten mam nasazenej Boosts HP, Stamina, Equip Load
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: po zabiti Pinwheela v te mistnosti je zebrik. On je takovej dost na picu videt :) Kdyz vlezes do te mistnosti, tak vpravo vzadu si myslim, ze byl.

A pak napis, jak ses v te oblasti citil :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jj voda plus bahno dole u pavoucice a treba ten tér v suterenu Sens Fortress.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jj super super. ty svinstva me stvou a to si drzim equip load kolem 15-20 procent
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak jsem se koukal na yutub a jo rusted old ring jsem vzal. chapu spravne ze mi bude pomahat s pohybem ve vodě u hydry a podobne?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: tak se podivej na navod, kde ten prsten lezi, jestli ho uz nemas. pomaha ti s pohybem v bordelu, respektive v bahně a dalsim svinstvu atd.
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: Lautracův FAP prsten, bych nosil jen, když by mi jeho equip load bonus stačil a nemusel bych mít Havla, jinak přidává, pokud se nepletu, HP a staminu, kterých mám většinou díky levelům vždycky tak akorát na to, kde jsem.
    Ale možná je to nesmysl a podvědomě mě odrazuje to, že ho nebudu moct sundat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam