• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: ty kráso, tak ti nevím, jestli v téhle fázi hry už není pozdě. Tuším, že to prošvihneš v momentě, kdy vlezeš do Lost Isoliath...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mam jedno to lecitko na to, mozna slo nekde koupit.. no kdyztak bude muset stacit
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jj cursed. To se da ale vyřešit bábou ve viaduktu mám dojem, anebo dávat bacha na žabáky. Kazdopadne ten strom doporucuju projít až dolu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: ha! ja si rikal ze tam jsem jednou nak omylem pred rokem a pul vlezl a nedopadlo to vubec dobre. myslim ze me zabili a jeste cursed takze jsem pak horko tezko lezl zpatky k firelinku a do new londa nadvacetkrat bezel za kouzelnikem aby me uzdravil. dekuju za reminder!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jinak se chces rozhodne vratit dolu do baziny, jak byla pavoucice a prozkoumat na leve strane ten velke koren stromu po kterem se da vylezt nahoru.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Izalith si nech az na zaver. Tam to má ještě čas
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: i tak se bude hodit! letmo jsem se podival na jutub a zjevne jsem na tom mostiku o nemz promlouvas jeste nebyl. musim lepe prozkoumat Lost Izalith. a ano, tricet humanit jsem zatim neobetoval a tim padem jsem jen potkal smutneho Solaira jak nevi jak dal..chudak, takovy optimisticky sympatak. Priste ho zachranim!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: aha, tak koukám, že byla moje narážka na Sunlight maggota zbytečná, protože to jdeš v jiném pořadí a zjevně jsi byl nejdřív v Tomb of Giants a pak až v Demon ruinách
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: a zabil jsi v místnosti za Titanite démonem na mostíku mezi Lost Isolit a Demon ruinama Sunlight maggota? Takový to divný malý saranče. Ten by ti pomohl, až nastane situace "tma jako v pytli..."
    - teda píšu o tom mostíku, protože nepředpokládám, že bys na první přechod obětoval 30 humanit a zachraňoval Solaireho a šel tam rovnou skrz zamčený dveře - alespoň já o tom nevěděl vůbec nic....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: ale ono takovej Pyro/dex/gold tracer :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Chaotická teta jich chtěla myslím třicet
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Btw nejlepší farmici místa na klaicky duše jsou Painted World / Falanga - parta těch chlapiku s kopim na nádvoří a na humanitu si musíš počkat až budes v DLC - Chasm of the Abyss. Cestu do DLC si ale budeš muset najít na YouTube, pac jinak nemáš šanci.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já si kdysi vymaxoval pyromancy, ale stejně jsem jí nakonec skoro nepoužíval... můj styl je prostě "rubáto"... die by the sword :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: nejni to ideal, vcera byly dobre podminky treba 4 hodiny, ale jinak je to horko tezko hodina dve denne po praci a to jen diky tomu ze draha polovicka stona a spi..
    Ale strasne je znat ta zkusenost z elden ringu. Bloodborne mi tenkrat k DS1 vubec nepomohl..zadny equip load, zadne poise, parry i backstab uplne jinak a o zbranich nemluve..elden byl v tomhle zasadni.

Pobavilo jak se semnou ti dva kouzelnici u firelinku ani nebavi jak nemam dost statu na kouzleni hh, jen pyromancer jo. Uplne hmm zivot je i o jinych vecech nez kouzleni, tak neklesej na duchu, hhhh.

Co ta knezka chaosu a humanity, kolik jich potrebuje snist? Kde jsou dobra mista na farmeni humanity?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Aha ta toho draka za skeblema este chvilku necham a tak jsem sel zpatky na zacatek kde se mi povedlo uplne missnout to misto v podlaze kde se propadnes za Stray demonem...no zkusil sem ho trikrat a zle me ztrestal..tak pokracovani zitra.

Super to je.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nevim, kolik hodin tomu denně dáváš, ale celkem solidní progress! A těš se na DLC.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak aha ja se tam motal kolem toho titanite slabu v dmneni ze to tam nekam vede a ted na jutub koukam ze sem debil a mam jit na druhoi stranu, easy. Facepalm
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: ajajaj ja hlupec. Onluvim se jim.

Doslo mi proc vypadlo mi pred crystal cave 20prism stonu ale sem furt v nejasnosti kudy tam mam pokracovat. Yutub to pojisti

Mezitim jsem zabil firesage a centipeda, a ted tam beham nekde kolem krasna lokace, me gusta. Jo tes me zabil kirk pac jsem lenoch ale byly tam bily dvere tak uvidime kqm dojdem
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: To je dcera ty nezdvořáku
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak Nito mrtev, ceaseless discharge mrtev a crossbreed painted zena taky, libil se mi ten boss pred Archivama, rikal jsem si a ze jak k nemu mam asi kurna a vyresilo se.
    Nasel 4. Fire keeper soul.
    Firelink stale bez ohne.
    Ted se trapim v crystal cave vychqzenim te neviditelne stezky nekamnahoru, tam co jsou dva twinkling broucci na zabiti. Trochu me to depta.
    A siegmayerovi jsem asi osvobodil syna, pobavil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam