• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: nejni to ideal, vcera byly dobre podminky treba 4 hodiny, ale jinak je to horko tezko hodina dve denne po praci a to jen diky tomu ze draha polovicka stona a spi..
    Ale strasne je znat ta zkusenost z elden ringu. Bloodborne mi tenkrat k DS1 vubec nepomohl..zadny equip load, zadne poise, parry i backstab uplne jinak a o zbranich nemluve..elden byl v tomhle zasadni.

Pobavilo jak se semnou ti dva kouzelnici u firelinku ani nebavi jak nemam dost statu na kouzleni hh, jen pyromancer jo. Uplne hmm zivot je i o jinych vecech nez kouzleni, tak neklesej na duchu, hhhh.

Co ta knezka chaosu a humanity, kolik jich potrebuje snist? Kde jsou dobra mista na farmeni humanity?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: nevim, kolik hodin tomu denně dáváš, ale celkem solidní progress! A těš se na DLC.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak aha ja se tam motal kolem toho titanite slabu v dmneni ze to tam nekam vede a ted na jutub koukam ze sem debil a mam jit na druhoi stranu, easy. Facepalm
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: ajajaj ja hlupec. Onluvim se jim.

Doslo mi proc vypadlo mi pred crystal cave 20prism stonu ale sem furt v nejasnosti kudy tam mam pokracovat. Yutub to pojisti

Mezitim jsem zabil firesage a centipeda, a ted tam beham nekde kolem krasna lokace, me gusta. Jo tes me zabil kirk pac jsem lenoch ale byly tam bily dvere tak uvidime kqm dojdem
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: To je dcera ty nezdvořáku
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak Nito mrtev, ceaseless discharge mrtev a crossbreed painted zena taky, libil se mi ten boss pred Archivama, rikal jsem si a ze jak k nemu mam asi kurna a vyresilo se.
    Nasel 4. Fire keeper soul.
    Firelink stale bez ohne.
    Ted se trapim v crystal cave vychqzenim te neviditelne stezky nekamnahoru, tam co jsou dva twinkling broucci na zabiti. Trochu me to depta.
    A siegmayerovi jsem asi osvobodil syna, pobavil
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Vytunit jdou všechny bonfire. Na druhej a třetí run se hodí mít vymaxovany všechny
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Rite of kindling se da pouzit jen jednou predpokladam, ktery bonfire je na to doporuceninhodny?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak jsem zabil toho hydranta na zacatku demon realm, nejak tam pobehal, ale prisel jsem si vetchej a tak jsem odesel do painted worldu. Libi se. Gravelorda pak zbiju nakou holy zbrani. Doslo mi ze plus10 mec dobry ale ze bych asi mel polevelovat armor a na twinkling titanite to chce cash
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: krom lucerny existuje i nějaká tušim helma, co emituje světlo a v ToG přijde vhod
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Nito byl celkem v pohodě, Four Kings jsem dal na poprvý... ale Manus, Father of the fuckin' Abyss... toho jsem fakt nenáviděl :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Si panamatuju jak jsem mel z prdele kliku kdyz jsem u nej byl poprve. Prvni run jsem si u dex buildu oblibil silver spear a nevsiml jsem si ze ma holy dmg
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: Mi přijde, že to procházíš strašně rychle :) Nito je celkem v pohodě, ale uznávám, že to byl boss u kterého jsem skončil, když jsem běžel pouze s jedním levelem. Ale myslím, že dneska už bych ho is jedním levelem dal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: Očividně jsi našel žebřík :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: zjevne nikolivek, dekuji za upozorneni a budu hledat poctiveji
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: v rakvi jsme si tim padem nepolezeli?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ty kokos tak gravelord Nito bude asi trochu orisek uf uf, jakoby nestacilo ze jen skocit k nemu me stoji pulku zdravi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Nasel kovare,nemluvi.. inu holt pujdu za bossem,co se da delat.
    A blb patches spadnul z utesu tak nevim co z nej vypadlo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ach zmrd patches zachranil a lucernu dal.
    Ale kruta lokace, tak to ma byt.
    Dekuji za navedeni hhh
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Checheche
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam