• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: ja se priznam, ze nevim jake jsou jaka pismenka jsou u teto zbrane, v praci se na dark souls weby nedostanu, ale podle me sis vybouchal zbytecne moc v te dexterite. Misto toho jsi to mel praskat do Sily :)
    SITH
    SITH --- ---
    jak jsem se na poprvé za hraní ER odmítl účastnit té nesmyslnosti jménem Haligtree a Ephael, tak jsem se tam nyní při druhém hraní za meele podíval a teda jako, fakt nonsense. Kam se na to hrabe ten nesmysl Farum Azula, tady v Haligtree resp. Ephael na vás za každým rohem čeká magor co vás dá na dvě rány i s vigor 55. Mno, tak jsem to tam proběhl až k Maquelle, ze srandy si na sebe nasypal runy, vypil zelenou flaštičku, vyvolal level 10 mimica, udělal sepukuu a já jí v první fázi dal napoprvé :DD

teda sranda skončila když začala její druhá fáze, kdy mi ten její výbuch one shotnul, takže se kolegové a kamarádi ptám, jak prosím přežít ten výbuch na začátku druhé fáze?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: zweihander.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: co mas za zbran?
    Claymore nebo Zweihanded?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: ty jo sipy vidis, ty jsem zapomnel uplne. luk nejak jsem vyhodnotil je jen pro absolutni masochisty, jedu FS klasiku na prvni pruchod, quality build, aktualne mam plus minus vit 30, end 30, str 30, dex 25
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: uvidime, vim ze jsem na to misto jeste nedosel, tak uvidime, zda tam ten unique mob bude. jeste tu pisou ze jsem tu helmu mohl ziskat zabitim solaira pred promluvenim si s nim za centipedem. vecer budu informovat
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Mala rada (aj ked cestu uz poznas, ale funguje to aj v inych FS hrach) - ked nemas prism stony, daju sa dobre pouzit sipy, zostavaju visiet v lufte, zapichnute do neviditelnej steny. Inak pekne, ides jak pila, citam tvoje prispevky a v hlave to mam stale zive :) Tesim sa na pokracovanie v DLC.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: ty kráso, tak ti nevím, jestli v téhle fázi hry už není pozdě. Tuším, že to prošvihneš v momentě, kdy vlezeš do Lost Isoliath...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    mam jedno to lecitko na to, mozna slo nekde koupit.. no kdyztak bude muset stacit
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jj cursed. To se da ale vyřešit bábou ve viaduktu mám dojem, anebo dávat bacha na žabáky. Kazdopadne ten strom doporucuju projít až dolu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: ha! ja si rikal ze tam jsem jednou nak omylem pred rokem a pul vlezl a nedopadlo to vubec dobre. myslim ze me zabili a jeste cursed takze jsem pak horko tezko lezl zpatky k firelinku a do new londa nadvacetkrat bezel za kouzelnikem aby me uzdravil. dekuju za reminder!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jinak se chces rozhodne vratit dolu do baziny, jak byla pavoucice a prozkoumat na leve strane ten velke koren stromu po kterem se da vylezt nahoru.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Izalith si nech az na zaver. Tam to má ještě čas
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: i tak se bude hodit! letmo jsem se podival na jutub a zjevne jsem na tom mostiku o nemz promlouvas jeste nebyl. musim lepe prozkoumat Lost Izalith. a ano, tricet humanit jsem zatim neobetoval a tim padem jsem jen potkal smutneho Solaira jak nevi jak dal..chudak, takovy optimisticky sympatak. Priste ho zachranim!
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: aha, tak koukám, že byla moje narážka na Sunlight maggota zbytečná, protože to jdeš v jiném pořadí a zjevně jsi byl nejdřív v Tomb of Giants a pak až v Demon ruinách
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: a zabil jsi v místnosti za Titanite démonem na mostíku mezi Lost Isolit a Demon ruinama Sunlight maggota? Takový to divný malý saranče. Ten by ti pomohl, až nastane situace "tma jako v pytli..."
    - teda píšu o tom mostíku, protože nepředpokládám, že bys na první přechod obětoval 30 humanit a zachraňoval Solaireho a šel tam rovnou skrz zamčený dveře - alespoň já o tom nevěděl vůbec nic....
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: ale ono takovej Pyro/dex/gold tracer :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Chaotická teta jich chtěla myslím třicet
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Btw nejlepší farmici místa na klaicky duše jsou Painted World / Falanga - parta těch chlapiku s kopim na nádvoří a na humanitu si musíš počkat až budes v DLC - Chasm of the Abyss. Cestu do DLC si ale budeš muset najít na YouTube, pac jinak nemáš šanci.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já si kdysi vymaxoval pyromancy, ale stejně jsem jí nakonec skoro nepoužíval... můj styl je prostě "rubáto"... die by the sword :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam