• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Imho je ideální čas najít cestu do DLC
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak scaleless dragon dead. Asi tedy nezbyva nez jit se trapit se s bed of chaos, kde jsem rozbil jednu kouli na strane a od ry doby je hodne nasrana a nedari se mi vysvetlit at me pusti k tej druhe..a pak jsem slysel neco o hydra zatoce tak se tam pujdu podivat.
    Plus teda sem potkal siegmayera v blighttown a doslo mi ze potrebuju dalsi firekeeper soul abych opravil firelink..no je toho zjevne..joo new londo sem chtel poradne prolezt a najit tu zlutoy mlhu v depths
    USHUI
    USHUI --- ---
    pul centaku zdravi KURVA
    USHUI
    USHUI --- ---
    Blackflame Friede mi zaplati monitor, klavesnici, mys a psychiatra. Co to jako DOPICE ma bejt?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: A co takovej Moonlight Greatsword? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    furt na tu posedlost ocasy v DS1 zapominam, uaaa. dekuju!

a ano ten motiv stromu/steznu/vezi v pozadi za vodou je krasny. a drak se mi libil moc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Stray je v klidu, kdyz se mu drzis za prdeli.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Pekny misto ne? Jinak drakovi usekni ocas.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to bych i mohl mit..
    vcera jsem to zatahl pote co jsem Stray Demona dostal na posledni dva milimetry a pak umrel na tri vybuchy za sebou..
    inu dnes to vidim na potrapeni se s bed of chaos.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak jsem vcera dosel na Lake of Ash, zabil hydru, prijal draci nabozenstvi a vic tam asi neni. kolik dragon scalu chce eternal stone drak?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOO: na 60fps je nejaky hack/mod. zda to vyzaduje crack konzole jsem si spise jist ze ano.

no insight - no seznameni s evil doll na levelling
    SNOO
    SNOO --- ---
    Dnes sub Ps+ a insta install bloodborne ..a sem v souls az po usi uz patym mesice v kuse …
    I … need … more …SOULS 😈
    Neprijemne prekvapeni je 30fps , asi na 60 fps neexistuje nejaky hack ze?

A proc kurva nemuzu levelovat? Recnicka —> nechci to vedet :)

Btw: ds1, ds2 a demon souls stale neokuseno a stale cekaji..zavidim sam sobe 🥹
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Aha tak von se proste respawnuje tak to je pohoda na farmu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak za titanite demonem byl posedlej solaire a i ten brouk s maggot helmou. Nandal jsem si helmu na sebe a on he tam ten titanite demon znovu? Prito. Jsem mezitim restil i warpoval. To me dost prekvapilo.
    Hodne lajkuju tu snoubord jizdu k bed of chaos (zatim nazivu)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SITH:
    Jestli myslíš to na začátku tak hrubej odhad kam by to mohla asi tak poslat a po úhlopříčce zdrhat případně rolovat -tohle je piano proti "TOMU" útoku kterym mě rozsekala asi pětkrát na nudle .
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: nejvíc na prdel mi dali ty otravný hmyzáci na konci na hřbitově, ale odměna byla sladká... na druhou stranu pro lidi, který si pamatujou třeba Shrine of Amana v DS2 nic neobvyklýho :)
    SITH
    SITH --- ---
    PHOW_SAATCH: masochisto
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: Elphael, Brace of the Haligtree - za mě jedna z nejlepších lokací v ER vůbec :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: ta dex mi pridava vic dmg nez str uz. scaluje to s obema, ale jasny, moc uz tam nepujde..mam zvlastni pnuti vyzkouset ten Dragon tooth a ten chce 40str
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: hihi, proste od nej odbehnes.
    animace, navrat do hry, ona vyskoci vzhuru a v ten moment nak bezis k ni a pak do strany a ono te to uplne mine. ale myslim, ze by melo jit bezet asi kamkoliv proste se to da stihnout. za me je prvni faze horsi jak druha, takze ses v pohode.

ja mam heilige tree rad, prijde mi to moc hezky a krasne nadesignovana lokace.
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: tam jsem asi nebyl, ale u vybuchu se utika smerem od osoby, co se snazi bouchnout :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam