• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: pockej jo tam jsem byl a mel bych to asi omrknout znovu, tenkrat sem tam farmil ty prizraky jak je nechas spadnout dolu.
    Pan kocka byl bozi. Ale prosel sem to tam jen jednou. Urcite je spravne se tam ted podivat poradneji.

Teda dost me vyprcavalo ze nejde warpnout bliz nez k daughter of chaos. A ted furt jak debil behat k bed of chaos, ale padla. Jen nez jsem to spravne proskocil ach ouvej..to sem se nabehal hh.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Btw u kováře Andreho jsi tu pečeť na dveře v lesíku poridil? Pana kočku jsi nepotkal viď? Tak to mas ještě resty
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jj tam je cesta. Akorát je to trochu komplikovanější proces, tak mrni na YouTube a hurey za tou nejlepší zábavou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: hmm slysel sem neco o jezirku s mrtvou hydrou pod hradem u darkroot bazenu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Imho je ideální čas najít cestu do DLC
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    USHUI: imagine controller..

Ale ksyz ji das na pul cm tak je na spadnuti dat ji uplne
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak scaleless dragon dead. Asi tedy nezbyva nez jit se trapit se s bed of chaos, kde jsem rozbil jednu kouli na strane a od ry doby je hodne nasrana a nedari se mi vysvetlit at me pusti k tej druhe..a pak jsem slysel neco o hydra zatoce tak se tam pujdu podivat.
    Plus teda sem potkal siegmayera v blighttown a doslo mi ze potrebuju dalsi firekeeper soul abych opravil firelink..no je toho zjevne..joo new londo sem chtel poradne prolezt a najit tu zlutoy mlhu v depths
    USHUI
    USHUI --- ---
    pul centaku zdravi KURVA
    USHUI
    USHUI --- ---
    Blackflame Friede mi zaplati monitor, klavesnici, mys a psychiatra. Co to jako DOPICE ma bejt?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: A co takovej Moonlight Greatsword? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    furt na tu posedlost ocasy v DS1 zapominam, uaaa. dekuju!

a ano ten motiv stromu/steznu/vezi v pozadi za vodou je krasny. a drak se mi libil moc
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Stray je v klidu, kdyz se mu drzis za prdeli.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Pekny misto ne? Jinak drakovi usekni ocas.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to bych i mohl mit..
    vcera jsem to zatahl pote co jsem Stray Demona dostal na posledni dva milimetry a pak umrel na tri vybuchy za sebou..
    inu dnes to vidim na potrapeni se s bed of chaos.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak jsem vcera dosel na Lake of Ash, zabil hydru, prijal draci nabozenstvi a vic tam asi neni. kolik dragon scalu chce eternal stone drak?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SNOO: na 60fps je nejaky hack/mod. zda to vyzaduje crack konzole jsem si spise jist ze ano.

no insight - no seznameni s evil doll na levelling
    SNOO
    SNOO --- ---
    Dnes sub Ps+ a insta install bloodborne ..a sem v souls az po usi uz patym mesice v kuse …
    I … need … more …SOULS 😈
    Neprijemne prekvapeni je 30fps , asi na 60 fps neexistuje nejaky hack ze?

A proc kurva nemuzu levelovat? Recnicka —> nechci to vedet :)

Btw: ds1, ds2 a demon souls stale neokuseno a stale cekaji..zavidim sam sobe 🥹
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Aha tak von se proste respawnuje tak to je pohoda na farmu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak za titanite demonem byl posedlej solaire a i ten brouk s maggot helmou. Nandal jsem si helmu na sebe a on he tam ten titanite demon znovu? Prito. Jsem mezitim restil i warpoval. To me dost prekvapilo.
    Hodne lajkuju tu snoubord jizdu k bed of chaos (zatim nazivu)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SITH:
    Jestli myslíš to na začátku tak hrubej odhad kam by to mohla asi tak poslat a po úhlopříčce zdrhat případně rolovat -tohle je piano proti "TOMU" útoku kterym mě rozsekala asi pětkrát na nudle .
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: nejvíc na prdel mi dali ty otravný hmyzáci na konci na hřbitově, ale odměna byla sladká... na druhou stranu pro lidi, který si pamatujou třeba Shrine of Amana v DS2 nic neobvyklýho :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam