• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Mám pocit, že jedna z mých prvních návštět v PtD byla, že jsem k němu spadl a chcíp na fall damage :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: tak jde k nemu jedine spadnout. kdybych k nemu omylem nezahucel, tak ho taky minu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: v katakombach jde kovar minout? :D husty :D

takze jestli tomu rozumim, chybi ti DLC, to je taky na par hodin a pak New Londo Ruins? A sikana od meho milovaneho bosse, ke kteremu jsem nechapal, jak se dostat :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    Nameless King taky vyzivnej!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já zas pořád pokukuju po Bleak Faith: Forsaken... snad to neposerou, našlápnuto to má slušně, ale dělaj to jen ve třech lidech :)

Bleak Faith Forsaken All Gameplay and Cinematic Trailers 4K ULTRA HD
    https://youtu.be/3N0yfXgO_WY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja tak nějak porad doufám v toho Sun Wu Kunga od Cinanu coby light Souls-like hru.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: žánr potřebuje pořádně nakopnout, leč zatím nevidím žádné slunce na konci tunelu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: V recenzi tomu dali 5/10
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Vypadá to nic moc. :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajeme živě Steelrising. Revoluční Paříž je plná mechanických vojáků Ludvíka XVI.
    https://www.youtube.com/watch?v=gPpo5epB-JQ
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    USHUI: ja z nej mam doteraz PTSD. Ked vidim ako v Elden Ringu Death Rite Bird pluje ten Dark/GhostFlame, tak sa mi vracaju spomienky na Sister Friede. Moj osobne najtazsi boss zo vsetkych prejdenych hier od FromSoftu. Naloz jej aj za mna.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Já když to jel poprvý, tak jsem to hrál v práci a byl jsem za to placenej.
    Jak šla firma do kytek, tak jsem si hledal práci a dál hrál.
    Třeba do 6:00 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: když jsem hrál DS poprvý, tak jsem taky v práci pořád koukal na hodinky :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    chjo tak jsem vcera trochu projel wiki a zjistil jsem ze firelink shrine uz mi bonfire horet nebude, pac jsem to narval hned do estusky, ze bych byval mel otevrenou cestu do datadisku, dybych tu hydru zabildriv a tu divnou elfku pokecal nez jsem prosel dukes archives atd..
    no jsem natesenej jak debil, at uz je pet a jdu domu z prace
    a este sem se podival jak jsem to dokazal minout toho kovare v katakombach, protoze ti zbyli dva nechteji ty emebery co jsem nasel. ostuda
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Maj zajímavý dropy.
    A dortové mají páru jako tank :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak jsem zabil toho velkyho vlka ale hribecci jsou prilis roztomili odmitam je rezat.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: pockej jo tam jsem byl a mel bych to asi omrknout znovu, tenkrat sem tam farmil ty prizraky jak je nechas spadnout dolu.
    Pan kocka byl bozi. Ale prosel sem to tam jen jednou. Urcite je spravne se tam ted podivat poradneji.

Teda dost me vyprcavalo ze nejde warpnout bliz nez k daughter of chaos. A ted furt jak debil behat k bed of chaos, ale padla. Jen nez jsem to spravne proskocil ach ouvej..to sem se nabehal hh.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: Btw u kováře Andreho jsi tu pečeť na dveře v lesíku poridil? Pana kočku jsi nepotkal viď? Tak to mas ještě resty
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jj tam je cesta. Akorát je to trochu komplikovanější proces, tak mrni na YouTube a hurey za tou nejlepší zábavou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: hmm slysel sem neco o jezirku s mrtvou hydrou pod hradem u darkroot bazenu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam