• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: Ono se odhlásit a znova přihlásit je o dost rychlejší než lítat do dalších lokací :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NAGASAWA: to jsem měl v záloze jako druhý krok :-) takhle jsem se vracel z věže v New Londě, když jsem omylem vlezl za mlhu na cestu k Four Kings a ještě jsem měl v úmyslu vylepšit zbraň a štít : Vystoupil Nastoupil a byl jsem zas před mlhou :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: tak trik v jezeru za hydrou je ten, ze se odlogujes a zase nalogujes a voilá
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: hele, včera jsem zabíjel hydru, a to teprv po tom, co mám hotové všechny bosse a teoreticky bych mohl jít ukončit hru na Gwina a vstup do DLC mi normálně funguje, jako dřív.
    jestli ti to pomůže, tak mi to nefungovalo úplně 100% a musel jsem se vracet, ale prochod je volnej. Schválně popíšu :

- zabil jsem hydru, doběhl do zátoky za ní a nikdo tam nebyl
    - vrátil jsem se na začátek Archivů (cesta chodbama z Anor Londa za zlatou mlhou, co byla dvě obrněná prasata, vyjet výtahem nahoru, hned před vstupem do archivů jsem zabil modrého krystalového golema
    - vrátil jsem se zpátky do zátoky za hydrou a už tam byl zlatý golem, zabil jsem ho a vypadla z něj holka, pokecali jsme a dal jsem odpověď "yes"
    - vrátil jsem se zpátky na začátek archivů a znovu zabil toho modrýho golema - vypadl z něj zlomený přívěšek
    - vrátil jsem se zpátky do zátoky za hydrou a už se tam vznášel prototip "magic but holle" a po examinování jsem si potřásl rukou s Manusem a hurá do DLC :-)

Jako kdo ve Fromsoftware tenhle postup vymyslel, ten prostě musel lidi hodně nenávidět :-D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Mám pocit, že jedna z mých prvních návštět v PtD byla, že jsem k němu spadl a chcíp na fall damage :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: tak jde k nemu jedine spadnout. kdybych k nemu omylem nezahucel, tak ho taky minu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: v katakombach jde kovar minout? :D husty :D

takze jestli tomu rozumim, chybi ti DLC, to je taky na par hodin a pak New Londo Ruins? A sikana od meho milovaneho bosse, ke kteremu jsem nechapal, jak se dostat :D
    USHUI
    USHUI --- ---
    Nameless King taky vyzivnej!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: já zas pořád pokukuju po Bleak Faith: Forsaken... snad to neposerou, našlápnuto to má slušně, ale dělaj to jen ve třech lidech :)

Bleak Faith Forsaken All Gameplay and Cinematic Trailers 4K ULTRA HD
    https://youtu.be/3N0yfXgO_WY
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja tak nějak porad doufám v toho Sun Wu Kunga od Cinanu coby light Souls-like hru.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: žánr potřebuje pořádně nakopnout, leč zatím nevidím žádné slunce na konci tunelu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOVE_DALI: V recenzi tomu dali 5/10
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Vypadá to nic moc. :/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrajeme živě Steelrising. Revoluční Paříž je plná mechanických vojáků Ludvíka XVI.
    https://www.youtube.com/watch?v=gPpo5epB-JQ
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    USHUI: ja z nej mam doteraz PTSD. Ked vidim ako v Elden Ringu Death Rite Bird pluje ten Dark/GhostFlame, tak sa mi vracaju spomienky na Sister Friede. Moj osobne najtazsi boss zo vsetkych prejdenych hier od FromSoftu. Naloz jej aj za mna.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Já když to jel poprvý, tak jsem to hrál v práci a byl jsem za to placenej.
    Jak šla firma do kytek, tak jsem si hledal práci a dál hrál.
    Třeba do 6:00 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: když jsem hrál DS poprvý, tak jsem taky v práci pořád koukal na hodinky :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    chjo tak jsem vcera trochu projel wiki a zjistil jsem ze firelink shrine uz mi bonfire horet nebude, pac jsem to narval hned do estusky, ze bych byval mel otevrenou cestu do datadisku, dybych tu hydru zabildriv a tu divnou elfku pokecal nez jsem prosel dukes archives atd..
    no jsem natesenej jak debil, at uz je pet a jdu domu z prace
    a este sem se podival jak jsem to dokazal minout toho kovare v katakombach, protoze ti zbyli dva nechteji ty emebery co jsem nasel. ostuda
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Maj zajímavý dropy.
    A dortové mají páru jako tank :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak jsem zabil toho velkyho vlka ale hribecci jsou prilis roztomili odmitam je rezat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam