VON_GILOTINE: hele, včera jsem zabíjel hydru, a to teprv po tom, co mám hotové všechny bosse a teoreticky bych mohl jít ukončit hru na Gwina a vstup do DLC mi normálně funguje, jako dřív.
jestli ti to pomůže, tak mi to nefungovalo úplně 100% a musel jsem se vracet, ale prochod je volnej. Schválně popíšu :
- zabil jsem hydru, doběhl do zátoky za ní a nikdo tam nebyl
- vrátil jsem se na začátek Archivů (cesta chodbama z Anor Londa za zlatou mlhou, co byla dvě obrněná prasata, vyjet výtahem nahoru, hned před vstupem do archivů jsem zabil modrého krystalového golema
- vrátil jsem se zpátky do zátoky za hydrou a už tam byl zlatý golem, zabil jsem ho a vypadla z něj holka, pokecali jsme a dal jsem odpověď "yes"
- vrátil jsem se zpátky na začátek archivů a znovu zabil toho modrýho golema - vypadl z něj zlomený přívěšek
- vrátil jsem se zpátky do zátoky za hydrou a už se tam vznášel prototip "magic but holle" a po examinování jsem si potřásl rukou s Manusem a hurá do DLC :-)
Jako kdo ve Fromsoftware tenhle postup vymyslel, ten prostě musel lidi hodně nenávidět :-D