• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: nemam. jsem na lehko. equip load v eldenu me vytrestal a naucil. helmu mam tu masku ditete co dava stamina recovery a zbytek brneni mam crimson robe +5
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Reg Zwei obouruč, máš nějakej štít na zádech? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: nervy o to horsi, ze obcas te zadupe hned na zacatku. nervy o to horsi, ze tam dve minuty bezis kolem te debilni carodejky co meta ty koule. vcera po hodine snazeni jsem nakonec nahodil ten slavnej prstynek co se nesmi sundavat jinak se rozbije a s nim zjistil, ze vic nez prsten na poise mi pomuze ten equip load pod deset procent diky nemuz obcas stihnu odrollovat z tech multibucharů.
    hlavne clovek nak moc v te tme nevidi co zrovna dela a zvuky podle nichz lze nektere utoky poznat nedaji vic jak pulvteriny casu na akci. proste jednou mi vyjde to rollovani kolem nej doleva a dojebu ho.
    fallanga je krasna, dycky premejslim jestli ji vezmu r2 nebo r1 a nejmin sem je zabil zatim na 4 udery vsechny.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: tak zkus vyrazit farmit chvili falangu v painted world, vytun si zweihander a bude to cajk. U Manuse jsem se vzdycky sam schoval za ty menhiry a tam se napit na chvili dalo, ale vetsinou me mimo ně zadupal do zeme pri animaci piti a nervy mam jenom jedny.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: prave ze ne, servery jsou jeste vypnute. ale to nevadi, nejvetsi potiz je s pitim lahvicek. vetsinou me u toho zmlati haha. oproti Amygdale v chalice dungeonech nebo Orphan of Kos je tohle furt ok.

budu se muset prestat bat tlacitka L1
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: právě.. sice bych mel mit s humanitou lepsi resistence, ale jak mi prijde ze je ta summon sign pokazde jinde tak je to uplne k nicemu.

aj sem pochopil ze nak najednou aniz bych pouzival rite of kindling muzu kindlenout (krasna cestin) bonfire na 20 estus flask chargi.

spalil jsem uplne vsechny soul of ... co jsem mel v inventari, koupil sedm levelu vitality navic.. a stejne me ..

pochopil jsem vsak diky vhodnemu dloubanci od id LION_DON ze zjevne zweihander +10 je malo a musim tedy na chvili promrknout poradne New Londo a dovylepsit zbran.. to by melo pomoct no.

ja hlavne tvrdohlave jedu zweihander obouruc a odmitam si vzit stit, ktery by mi zjevne s manusem dost hilfnul.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jinak u Manuse jsem to po ctyrech dnech vzdal a zavola jsem si prvne v DS cíleně o pomoc a umlatili jsme ho ve dvou s nejakym chlapikem komplet v Havlovi. Rikal jsem si, ze se budu drzet pravidla tri dnu a kdyz po trech dnech boss nepadne, tak misto frustrace nahazuju znameni. Funguje vlastne uz summon? Jedou jim ty servery?
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    LAZARIUS: když jsem jel dvojku, byl to první stat, co jsem zvyšoval (snad na 15, pak už jsem začal investovat i jinde
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: adaptabilita určuje počet Invincibility frames při rollu - plus teda další věci. Na netu se dá najít, kolik má být, aby roll odpovídal DS1
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jj zkousel jsem to s nim a vetsinou me Manus umlatil, kdyz jsem toho hafana vyvolaval.
    SITH
    SITH --- ---
    VON_GILOTINE: jakej?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: a nemuzes si hodit jeden ten talisman co scarlet defense, abys ten vybuch prezil, kdyz se ti nedari mu uhnout?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    NAGASAWA: dokonce i mam, ale po sedmi humanitach sem se na to vykaslal, obecne bejva tezsi najit ten jeho nahodne hozenej sign v ty arene a zmacknout ho nez se na to vykaslat, pomer cena vykon je tam trochu nejasnej.. jakoze jo, obcas si diky nemu dokazu vypit lahvicku v klidu.. ale jinak nic moc.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: čokla tam sebou nejspis nemas vid
    SITH
    SITH --- ---
    tak jsem zase ze třech pokusů třikrát dorubal Melannii v první fázi, ale třikrát prostě ten výbuch nedám, lol, z toho mi jebne
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: moment moment, vzhledem k tomu, ze se na to vyhledove chystam taktez.. o te adaptabilite co o ni mluvite, ted to vypada ze je to stat jako vitalita a je treba jej levelovat? ja at nejsem pak moc smutnej
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Má pravdu předseda, já dohrál SOFTS a co jsem čet ve fórech, tak je to ještě o stupeň větši hc než vanilla.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI: jo, tak tohle přesně se mi stavá i normálních enemů - bubák dá úder metr vedle mě a hra mě najednou nateleportuje na jeho zbraň!

Jinak co, jsem pátral, tak podle všeho tady ta adaptabilita neovliňuje jen to nesmrtelné rolovací okno, ale i blokování štítem, rychlost pití estusky, používání lifegemů a parry. A já v ní mám asi jen pět bodů :-/
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: ono jako pozor, DS II a DS II: SCHOLAR jsou odlisne hry. V SCHOLARU se opravdu chcipa o dost vic nez v DS II :)

jsou tam jinak enemaci a rekl bych, ze zacatek je fakt trochu ocistec :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam