• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    KALTY
    KALTY --- ---
    VON_GILOTINE: Ty dual blades ani nevím, že tam jsou. Závažím
    Ale ten DW mě tak láká, že to vidím na ty kaštany 🙂
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DW super jsou curved meče a katany.. urcite ne dw rapier, to nefungovalo vubec.
    a jeste zvaz dualblade, to jsou super darth maul poletovačky
    KALTY
    KALTY --- ---
    No ještě mám nějaký týden čas, než dohraju TLOU 2 po jedničce :)
    Ale dlouhou dobu jsem nehrál něco, kde bych mohl jet dual-wield nějaký pěkný comba a pěkný combat. Demon's souls jsem jel na mága a už mám absťák na DW.
    Tak si dám DW Samuraje a uvidím kam mě to dovede. Tam předpokládám, že to bude chtít VIT / DEX
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: Havel na Hrad
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    KALTY: samuraj :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KALTY: ten zacatek naslepo mi prisel v necem super a presne to co od prvniho pruchodu hrou chci. prvni pruchod bych magii nedoporucil, uz to neni jako v po vydani kdy to bylo ruzne bugnute a op.

doporucuji VIT / STR na prvni pruchod.
    KALTY
    KALTY --- ---
    NAGASAWA: Tak už sem něco Souls odehrál, tak asi jo.
    Tak ještě si hodím mincí jestli Samu nebo Astro 🤣
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: prvně jsem na něj šel full Havel's a prostě tankoval :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALTY: vlitni do toho a postupne se vyprofilujes
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak asi nastal čas a koupím si konečně ten Elden. Budu mít teď dva měsíce než vyjde GoW:R tak se do toho pustím.
    Furt váhám jestli jako mage nebo nějaký dual-wield. Koukal jsem, že doporučují Samuraje a Astrologist.
    Ale ten DW mě asi láká víc.
    Mám začít koukat na nějaké konkrétní guidy, tipy nebo se do toho vrhnout naslepo? :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: to mi připomíná, že v Prepare to Die jsem podruhý u Gwyna a v Remastered jsemzaparkovanej taky těsně před Gwynem... je jak dotěrnej hmyz.. jednou se mi ho podařilo skoro cheesnout viz video, ale udělal jsem s lukem omylem krok vedle a on z tý "pasti" vyskočil.. jinak jsem na tom obdobně jako kolega Dali, nějak v poslední době nenalézám Time to Die :)

How to Cheese Gwyn ( EASY! ) | Dark Souls: Remastered
    https://www.youtube.com/watch?v=wuL2e4D9W44
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    prave no. nepotkal, qq
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    i kdyz ony vlastne nejedou servery, tak asi smolik
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: btw Vagranta jsi nekde potkal? Pred Gwynem se na tech mostech obcas ukazou.

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a to je jsem zvedav co vsechno me ceka za achievementy, nebot se ted na to panicky nedivam a jsem zvedav jake ukoly na me ve hre jeste cekaji abych mel platinu (teda 100proc na steamu)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: A do toho mám rýmičku! :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: Čoveče, sledovat Tvůj progress mě baví. Člověk se vrací do toho, když to jel prvně. Kolikrát si řeknu, že prostě večer zapnuá Maca a dám si pěkně remaster..
    Mno, většinou jsem ale ve stavu, kdy vypnu služební laptop a kompa už nechci ani vidět :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak potupne priznavam ze jsem vcera sice uspesne vymenil sunglight maggota za prstynek porozumeni chaos pavoucici a nakoupil vsechno brneni co prodaval typek co sedaval dole v depths, ale ani jeden z dvaceti nabehu na Gwyna nedopadl uspechem, je tak rychly a zbesily! trochu jako Gascoine a Orphan, nenecha me v klidu a ani lahvicku si pomalu nevypiju

ale tak to ma u posledniho bosse byt. zvazuju ze na nej vezmu ten "rychlejsi roll" prstynek, co se pry da ukrast od clena kocici patroly, ninjy z lesa
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    NAGASAWA: Mladej bude mít radost
    Product Options Quantity Price
    Sun Bros of Astora XS 1 £5.00
    Jolly Cooperation XS 1 £5.00
    Discount £1.00
    VAT £0.00
    Delivery £8.33
    Total £ 15.66

:)
    NAGASAWA