jinak vtipna situace. rozjel sem ze NG+ v dark souls a tak nak bezim ze, zabiju asylum, tauruse, gargoyly.. a rkam si co ted, tak probehnu otevrit prehradu v anor londo ze si vezmu ten velkej ember. ne nevezmu, kouzelnik mi zatim neda klic. ale nedoslo mi to. tak jsem si sebral svejch par svestek a koukam tak smerem ke katakombam tak si rikam jo tam si zabehnu pinwheel bude raz dva.. tak nejdriv chvilku mi hrabe hlava naprazdno nez pochopim ze si musim namackat ty sloupy s pistama aby se mi cesticky spravne otocily, hmm. no a pak ne abych sel do pice, ale ne, ja si reknu, tak si zabehnu pro bonfiry a vlastne proc ne rovnou nita. ctenar uz tusi co prijde ale retard vcera nemyslel sebehl az dolu, ac v lidske podobe, tak knight kirk nezautocil a ja hlavne vrazil jen do zlute mlhy. a ted mi to doslo, ze musim dobehnout az nahoru, ze zadnej warp nemam. tak na dvacet pokusu vybehnu az k titanite demonovi, vetsinou chcipnu na kolotočarsky kostlivce co proste do me to kolo furt toci a nejde ohnout a sebere mi to 3/4 zivotu. no tak vobiham tu diru, a zjistim ze nemam otevrenej pruchod v tej jeskyni abych se dostal nahoru a ven. tak nekam spadnu vlezu neco zmacknu a tim si jen otocim ten spodni mostek na bodaky. upadnu nekde a sem zase dole u kovare.. takze mi trvalo 15minut ze mi doslo ze moje jedina cesta jak vyjit nahoru je pres tu zed co z ni couha message, ponevadz jinak se nemuzu dostat nikam.
jo jo..to zas nekdo premejslel a delal, ze uz to zna, dyt to jednou probeh preci.. to by se jeden posral. hodina a pul v prdeli..ale uz umim tomb of giants poslepu snad tvl..