• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jsem nikdy nepřišel na chuť movestu kosy. Takovej Pyro a Uchigatana :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Gold Hemmed s kosou je top fashion :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: z motýla je tuším celkem fešný kopí pro castera
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak ja z nejakeho duvodu vzdy inklinoval k Gold Hemmed setu s obcasnym prihlednutim k Silver Knight cheste pri hero momentech :D

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BTW - teď jsem ve dvojce v jednom DLC (na začátku byl drak, co odletěl pryč a všude jsou magický přepínače, co zvedaj kamenný platformy) a je to teda nějaký divný. Jsou tam enemové, co si vůbec nic nedělaj z Havel štítu daného na max, nějaká poise damage z mojí strany mastodont halapartnou na max jim nic neříká a vesele na mě útočí i v momentě, kdy je řežu a moje Havel zbroj mě chrání asi jako děravý pytel od brambor. A ještě k tomu dávaj poison + mají všude poison snipery. To jako fakt?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOVE_DALI VON_GILOTINE: já tedy jedničku vždycky, jak jen to šlo, hrál v kompletním Havel setu včetně štítu a nikdy mi žádný rolly nechyběly. Měl jsem to jen abych mohl normálně chodit a sprintovat.
    A než jsem se na něj dostal vlastnostma, tak jsem používal Knight armoru, Elite Knight armoru, Black Iron armoru a pak toho Havla.
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: clovece, u toho Logana musis koupit vsechno co ma a pak tusim, ze musis urcite k Bonfire, refresh a znova k nemu. Ja si tu posloupnost uplne uz taky nepamatuju...

ale jeste se bojim toho, ze tam byla nejaka podminka, ze to bylo pred nebo po zabiti SEATHA
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: osobne jsem to dojel v Black Knight setu, ale bral jsem to ciste esteticky, pac kdyz bylo potreba, nechaval jsem na sobe jenom kalhoty jenom kvuli mobilite.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: TAk samozřejmě, co Ti vyhovuje. U DaS1 je poměrně bežná praxe běhat na lehko s heavy weapon. BKGS 4 the win! :)
    Pokud se někde sekneš, že už to nebudeš stíhat uhejbat, tak full Havel's a tankovat :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja vcera uspesne useknul ocas scaleless drakovi, takze konecne Moonlight greatsword. napodesate jsem spravne seskocil z otocnych schodu v archivech abych sebral tu specialni kuši co tam je v bedně na regálech a donakoupil vsechna kouzla od big hat logana, pak jsem asi petkrat reloadoval ale logan byl furt na svem miste, tak terba dnes budu mit vetsi stesti a uz me nepozna a ja ho pak pujdu zabit do te mistnosti kde jsemprvne porkal scaleless bosse. furt to beham s zweihanderem, zkousel jsem ten dračí ocas, ale nedaval tak mocnou damage mi prislo. u delani prvnich boss soul zbrani jsem zjistil ze mi zjevne pri druhem pruchodu nevypadla duse z moonlight butterfly nebo jak se menoval ten boss dole v lese. snazim se vytahnout endurance na ctyricet abych mohl nosit nejake aspon trochu DEF majici brneni aniz bych klesl v rychlosti pohybu. vymaxoval jsem si Artorius brneni, vsechna ostatni jsou hrozne tezka.. nejake tipy v tomto ohledu, nebo zkratka NG atd se beham klidne bez brneni pac uz mas umet a nenechat se trefit?
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI: Už to dorazilo. Chytli celníci, tak jsem ještě doplácel clo, ale i tak. Mladýmu je ta mikina sice celkem velká, ale i tak neodolal a musel s tím do školy.
    Praise the Sun! :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Normalne blokujes tou zbrani kterou mas, tak divoky jako BB to neni. Hral jsem to ale nekdy pred 2 lety, tak moje pamet neni uplne aktualni
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: jakou to ma mechaniku bloku nebo dodge ? Mam to koupeny, ale porad se mi do toho nechce, protoze tusim, ze tam nebudou stity, podobne jako v Bloodbornu.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SNOO: Nioh ma takove uzavrene lokace, ktere je treba procisit, obvykle zakoncene bossem. Je to barevnejsi a do lokaci se da vracet a objevovat veci ktere jsi minul. Obtiznosti je to srovnatelne...ty skilly a stance jsou taky ok, i kdyz jsem stejne hral hlavne s Kusarigamou....pokud jsi prejeden From Software, tak za vyzkouseni stoji...enemaci a bossove z Japonske mytologie velmi dobri....Sekiro je ale o tridu vys.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: takovy oltare s hadima telama bez hlav tam vedou a jeste nejdriv musis najit poschovavany specialni klice, ke kterym se ale dostanes az s uplne idiotsky schovanym jinym specialnim klicem - bez YT to nenajdu ani nahodou...
    SNOO
    SNOO --- ---
    Po ER sem si prvne projel Bloodborne (BOŽÍ) a hned na to treti prulez DS3 plus kousek Sekira a musim rict ze co se tyka atmosky a level designu, tak ER je s prehledem na poslednim miste. Nepamatuju ze bych v er kdykoliv bloudil, proste koridor a cau…
    A to sem byl dva mesice zpet presvedcenej ze ER je proste top a vsechno ostatni je az nekde vzadu... pff
    Btw: Jak je na tom nioh2 ? Da se to brat jako dobra soulsovka? Dle videi se mi zdalo ze by to nemuselo byt spatny, navic to ma docela hluboky moznosti buildeni skrz skill stromy…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Nashandru jsem dal lukem napoprvý... a teprv potom jsem se dozvěděl, že je to final boss :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: DLC? hmm, premyslim, jaky to ma DLC :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja vcera prvne potkal rakev a konecne udelal gravelord covenant, rovnou odevzdal 10 oci a dostal i blejddenc. Nicmene nastudovani tvl achievementu chjo takovejch humanit atd co musim nafarmit abych vse apgrejdnul atp hh, no tenkrat poprve holt
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak si takhle hraju DS 2 a hraju a hraju a najednou Throne Defender & Watcher nebo jak se zas ten Staflik a Spagetka jmenovali a Nashandra (a samozrejme moje smrt) ja jsem na konci hry!
    Jdu studovat, jak se dostanu do DLC, nez to pujdu uzavrit ^_^
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    TAP: tak podle toho YouTube návodu už to běží, ale prozmenu mne nepustí do online modu..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam