ja vcera uspesne useknul ocas scaleless drakovi, takze konecne Moonlight greatsword. napodesate jsem spravne seskocil z otocnych schodu v archivech abych sebral tu specialni kuši co tam je v bedně na regálech a donakoupil vsechna kouzla od big hat logana, pak jsem asi petkrat reloadoval ale logan byl furt na svem miste, tak terba dnes budu mit vetsi stesti a uz me nepozna a ja ho pak pujdu zabit do te mistnosti kde jsemprvne porkal scaleless bosse. furt to beham s zweihanderem, zkousel jsem ten dračí ocas, ale nedaval tak mocnou damage mi prislo. u delani prvnich boss soul zbrani jsem zjistil ze mi zjevne pri druhem pruchodu nevypadla duse z moonlight butterfly nebo jak se menoval ten boss dole v lese. snazim se vytahnout endurance na ctyricet abych mohl nosit nejake aspon trochu DEF majici brneni aniz bych klesl v rychlosti pohybu. vymaxoval jsem si Artorius brneni, vsechna ostatni jsou hrozne tezka.. nejake tipy v tomto ohledu, nebo zkratka NG atd se beham klidne bez brneni pac uz mas umet a nenechat se trefit?