tak jsem vykuchal vsechna npcs (az na dva v kovare, nemam to srdce.. a rickerta) a i tak sjem si prisel jako zruda, haha.
ozbvlast kdyz z nich treba nic nevypadlo nebo sotva jedna humanita.
Zabil jsem Gwyna a teda musim rict..s tim Solairem je to skoro nejlehci boss ze vsech, weird.
dodelal jsem vsechny upgrade zbrane achievementy, smutne zjistil, ze i Dark Hand mi padne z darkwraithu spis nez titanite slab, kterej jsem omylem vrznul do tlamy hadovi, aby mi ho prezvejkal na nakej chunk ci co.
Co me vlastne zmatlo bylo, ze po zabiti Manuse sem uz nemohl najit Dusk elfku, asi jsem malokrat tuknul na jeji skuceni a umirani v Manusove arene. nevim. proste u jezera uz nebyla k vyvolani, pritom jsem presvedcenej ze jsem s ni po zabiti manuse v prvnim pruchodu mluvil..
tak jsem ze vzteku zabil fakyn houbu elizabeth. urcite za to mohla ona.
coz mi pripomina, vyvolal jsem si na pomoc s Four Kings tu carodejnici a ona za mnou snad vubec nespadla, nebyl cas ptat se kdo je kdo, musel jsem mastit kingy, tam jak zaspis, tak sou najednou dva a to neni nic dobryho. kazdopadne vcera jsem pri nakym zmatenym behu valley of drakes zjistil ze tam nove lezi Witch Set. prekvapilo.
stejne jako jsem se nahodou podival do Sanctuary garden a tam byly dvě manticory, svine. vykaslal jsem se na ne, stacilo mi, jak me prudila jedna. jeji skill byl asi nejvetsi skok co se tyce boss fightu prvni vs ng+ pruchod.
uspesne jsem dal deset solair medalu na altar slunce a prilozil gwynovu dusi abych ziskal naky mirakles.
co mi tedy zbyva..
vsechny pyromancie - tam myslim je potreba vymaxovat covenant pavoucice, tak to mam nasbirany humanity na to.
vsechny mirakly..tam uplne nevim,to budu muset nejak vyzkoumat kde mi co uniklo
darkwraith covenant - no netesim se, ale proste budu muset zabit dedka, sebrat mu klic, otevrit stavidlo a dojit na ctyri krale.
knight honor - dvakrat dusi Sifa a jednu ornsteina myslim a mam hotovo.. teda doufam, podeziram, ze budu muset farmit channelery pro ten jejich trojzubec.
Obsidian Greatsword - vcera mi to PhowSáž pripomnel, ze vlastne, prvne jsem Kalameetovi ocas useknul a nic mi nenaskocilo, tak jsem to bral, ze haha uz jim dosly ocasní meče tak do datáče už s tim neotravovali, ale jak jsem se vcera docetl, tak ono by mi to ten meč dalo až poté, co bych ho zabil.. a ja nejspis tenkrat zhebl a pri dalsich pokusech jsem se uz s ocasem neotravoval.. chybka.
vit 40, end 40, str 50, dex 31, faith 25, int 15
z jinych zbrani jsem zkousel ten gwynuv greatsword, ale nejak mi to nesedelo ten move set stejne jako havluv draci ocas moveset. speary jsou priserny a snad jen ta black halberd mi docela libilo jak je svižná. artorius greatsword malo dmg. black knight greatsword otresny r2. nejaka doporuceni? nebo je to jen otravny zlozvyk z zweihanderu a mam vydrzet.