• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nutno priznat ze na NG+ je Manus o dost tuzsi, ale nakonec jsem ho umlatil s black halberdou a smough brnenim, havel prstynkem a uz nevim jestli poise nebo phys def prstenem.
    zkousel jsem vselicos, od iron flesh miraclu pro havel stit plus pet, ale nakonec obouruc, stit mi nejak nesedel.

prekvapilo me ze se Big Hat Logan nenechal proste presvedcit aby odesel do te mistnosti kde se prvne potkal seath tak jsem ho nakonec vzal mecem tam u bonfiru v duk archives a vypadl z nej klobouk i kouzlo a dostal jsem all sorceries achievement.

na gwyna jsem si na zkousku vyvolal Solaira ktery se tentokrat nezblaznil, a bylo to s nim podivne jednoduche, az jsem to musel posrat, abych neprisel o moznost dal farmit nez se posunu do dalsi new game za ucelem delani tech rare zbrani co jeste nemam.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: prej tady mam ještě nějakou nedodělanou práci...

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: Crown of the Sunken King.. jo, to mě bavilo, ale je to trochu simulátor padání do temnoty :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    BIMBAS: V hentom fesnom zupaniku som to splatinoval cele, okrem Four Kings, kde som si dal Havla. A tam niekde zacala moja uchylka prechadzat FS hry v nejakom lahkom brneni, co mi sposobuje niekedy zbytocnu frustraciu. Ale Fashion Souls nadovsetko.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já si snad koupim na Steamu vanilllu - až to pojedu znova, tak abych to měl lehčí :) škoda jen, že prakticky neni ve slevě, bundle visí pořád na 39.99 €
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: však ono to půjde, jen si musím zvyknout, prostě klasika. Jen mě to teda dost přakvapilo, co jsem pátral, tak to DLC ve Scholarovi prý proti původní verzi hodně ztížili, Jako celou hru :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: ty voe, to jsem asi jednou hral, ale kdyz vidim video, tak si to fakt skoro vubec nevybavuju :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: "Shulva, Sanctum City," se ta kolace jmenuje.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: na druhou stranu to pak není nuda, když to jdeš znova :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jsem nikdy nepřišel na chuť movestu kosy. Takovej Pyro a Uchigatana :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ja pri prvnim pruchodu nasel jen ty humanity, co z ni vypadnou, pac jsem vubec nevedel, ze ma vubec v undead parish se objevit. ono ty tendence prochazet to vsude kde uz jsi byl jsou trochu neintuitivni no
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mimochodem, jak tady kdysi někdo řešil, že mu v DS1 zmizela Reah of Thorolund a nevěděl proč... "While she prays in front of the altar, she dies after the death of any two following bosses: the Gaping Dragon, Bell Gargoyles, Priscilla, Sif, Nito, Quelaag, the Bed of Chaos, Iron Golem, Ornstein and Smough, The Four Kings, and Seath."
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: hod sem nejakej screenshot, fakt jsem uplne mimo.... ten tvuj popis mi vubec nic nerika :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: Gold Hemmed s kosou je top fashion :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VON_GILOTINE: z motýla je tuším celkem fešný kopí pro castera
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam