• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak pontiff chtel jen misto 20vigor tak 27-30 a sel k zemi.
    Zacinam z toho mit takovy stisneny pocit. Thief se nevratil z druhe vychazky pro veci..slepa buchta zmizela pro jistotu taky. Nikdo nechce grave warden pyromancy tome. Diky painted world nenavidim debilni vlky ale prolezl jsem to cele a zjevne musim bodnout do te hodne jeptisky..o tom, zda ta slepa buchta tady na stole v kostele je tataz jako sem mel ve firelinku nikdo moc neporadil. Zda ten stryc je tentyz, ted jiz mrtev, nemluve.
    Sice si muzu koupit u te vydridusske baby titanite scale ale nevim nevim.
    Coje dopicezac ten selfproclaimed giant. Proc ma miliardu zivotu chjo. No to nak dopadne... jen teda painted world spis trauma nez farma.
    A priserne me vytaci ze nedokazu zjistit jak otevrit t7 branku hned nalevo od uplneho zacatku irythrill boreal valley. Dyt to mam cele prolezle...respektive ted jsem na boku kqtedraly a pro zmenu ve from soft hre bezim po bocnici katedraly a strili na me rytiri hh
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Samozrejme jedu 2h a na ferovku priznam ze sotva parkrat sem se dostal do tej druhe faze..
    Tak aspon ze nejsem blazen. Dneska hodlam nak vic zkouset mlatit se v rohu u zdi mam pak pocit ze pak na nej spis dosahnu. Momenty nadechu tam jsou. Ale samk slysite, hovno poradne vim o druhy fazi...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Pre mna bol Pontiff vacsi picus nez Midir. Midira som prekvapilo dal v ten den, kedy som ho objavil, na holatko s Flynn´s Ring. Nato ako ho cely internet opisoval, mi prisiel vcelku citatelny. Pontiffa, sa priznam, som nedal ani raz bez Summonu, tu druhu fazu z duchovnym dvojcatom som proste vzdy nejak domrvil.
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: jo na toho jsem se vykaslal :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: těžší než Midir? ;)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: pro me je pontiff bez stitu asi nejtezsi boss. Mam pocit, ze to je jedinej, kteryho jsem neudolal s 2h
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak Pontiff v kostele prvni zasek... radsi sem sel do irythrill dungeonu
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ha ha, ten irythrill mesto to je veselost. Poradni knechti. Tesim se az jim vecer zakroutim krkem.

Nekdo mi zabil toho poutnika co vcas neumrel a tak byl se mnou ve firelinku, podeziram toho cynickeho rytire co puvodne hlidal tu slepou mirakl babu, ktere jaka nahoda nachazim ty knihy v braillove pismu. Hh.

Katakomby mne trosku trapily, casto jsem umiral na lenost uhnout ci tak, to se stava.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: na tom něco bude
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH: to bylo ale windows live, dnes xbox síť, ne?

jako na konzolích jim to platila a zařizovala SONY. Na PC poprvé šli přes (tehdy špatně fungující) windows live, kterou pak nějak přepisovali na steam, byl na tom vázaný multiplayer a podle mne se s tím svezl prostě i cloud se save.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Na desaty pokus padnul, seznavam, ze vigor 18 neni moc a musim pridat na hpckach. Inu vzhuru do katakomb. Stray demon byl roztomile podobny tomu z jednicky. A vsechny zkratky uz otevreny, tak uz me to netrapi konecne.
    Krasna hra
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Mno tak Abyss watcher to je sympatak, prvni poradny fight ds3
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VIRIK: funguje i v DS1: Prepare to Die z roku 2011
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NAGASAWA: pro mne to bude další věčná hra jako byl Skyrim. Ten jsem poprvé dohrál cca dva roky po vydání. Dokonce mám už dvě postavy na docela vysokých levlech a vybavení, se kterými tam chodím, jeden na magii, druhý klasický Conan. Spousta věcí otevřena, spousta mapy otevřená, ale pořád se toho prostě nedokážu nabažit. Leckdy si to prostě zahraju a navnadí mne to, a musím si jít číst nějakou dobrou fantasy.

Na mne je tahle hra vynikající, já si jí fakt užívám a budu strašně dlouho. Je to můj Skyrim téhle dekády. Hraju prakticky jen ER a vedle toho ESO (to je MMO RPG) a je to pro mne to nejlepší z fantasy co existuje. A ano, až v ER dojdu ke konci, hned půjdu na new game+.

PHOW_SAATCH: protože prostě Bandai Namco za to v minulosti neplatilo? A prostě funguje až od D1 remaster?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já jsem vždycky ke Smelterovi doběh a tam jsem taky skončil :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BTW nakonec jsem uzavřel DS II. a zabil Nashandru bez dohrávání DLC. To Sunken king DLC jsem prošel až k Natálii (?) kde si vyvolala jako summona toho velkýho rytíře, co byl před Vendrikem a v ohnivém DLC mě finálně otrávila cesta ke Smelter démonovi.
    Ve skutečnosti jako poslední boss teda Nashandra moc těžká nebyla, jenom to chtělo hlídat si ty její kletby. Celkově z toho mám dobrej pocit, některý lokace a souboje byly super, ale některý lokace bych označil za hnusný a pár věcí za odfláklý.
    Ale dává to možnost hrát pořád dál, taky ty DLCčka asi časem ještě zkusím dojet, ale ty zpomalující mágové se supportem sniperů a rytířů na blízko před smelterem mě tedy doct otrávili...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: hezky to krájíš!
    Kde je v DSIII. UGS bohužel z hlavy nevím, nedropuje z Catedral knightů? Mě se osvědčila palice z duše Vordta (ten opancéřovaný psí boss hned na začátku), očarovaný palcát z Catedral knigta na blesky a jednou jsem to došel s Butchers knifem, co ti padne kousek dál za lokací, kde teď jsi, ale ty obří palcáty mě bavili nejvíc.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo a zmrd u oltare me odtahnul do painted worldu,ale ten zatim neutece
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: tak uz mam prvni greatsword hollowed greatsword myslim, z te transpozice co tam ten malej beznohej homoid predvadi na tom trunu. Je super. Koupil jsem si i zwei kdyby nahodou.

Aktualne sem u deep cathedral a doposavad ti bossove nic moc no..je tam znat ze je vydesila procenta bloodbornu co nezabila gascoina a udelali to lehouctejsi.

Aj mi ten žertéř u trunu dal klic od jednech mrizi, babka prodala od druhejch, zacinam byt mene nespokojeny stran sveho 100% stylu pruchodu. Aktualne mi chybi jen klic k te kobce s titanite demonem u black knighta vzadu v crucifix wuds.

Aktualne tam beham katedrale po kridlech, jak nezvykle na from soft hru hh, a zacina to byt zabava.

Jedine co zatim nak nevim je zda pouxit ten undead boneshard. A taky jsem zatim nenasel jedinou secret zed.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: můžete mi někdo vysvětlit, proč DS1, Sekiro a Elden Ring maj na Steamu Cloud Sync, zatímco DS2 a DS3, ne? Marně si s tim lámu hlavu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam