• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    NAGASAWA: pro mne to bude další věčná hra jako byl Skyrim. Ten jsem poprvé dohrál cca dva roky po vydání. Dokonce mám už dvě postavy na docela vysokých levlech a vybavení, se kterými tam chodím, jeden na magii, druhý klasický Conan. Spousta věcí otevřena, spousta mapy otevřená, ale pořád se toho prostě nedokážu nabažit. Leckdy si to prostě zahraju a navnadí mne to, a musím si jít číst nějakou dobrou fantasy.

Na mne je tahle hra vynikající, já si jí fakt užívám a budu strašně dlouho. Je to můj Skyrim téhle dekády. Hraju prakticky jen ER a vedle toho ESO (to je MMO RPG) a je to pro mne to nejlepší z fantasy co existuje. A ano, až v ER dojdu ke konci, hned půjdu na new game+.

PHOW_SAATCH: protože prostě Bandai Namco za to v minulosti neplatilo? A prostě funguje až od D1 remaster?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: já jsem vždycky ke Smelterovi doběh a tam jsem taky skončil :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BTW nakonec jsem uzavřel DS II. a zabil Nashandru bez dohrávání DLC. To Sunken king DLC jsem prošel až k Natálii (?) kde si vyvolala jako summona toho velkýho rytíře, co byl před Vendrikem a v ohnivém DLC mě finálně otrávila cesta ke Smelter démonovi.
    Ve skutečnosti jako poslední boss teda Nashandra moc těžká nebyla, jenom to chtělo hlídat si ty její kletby. Celkově z toho mám dobrej pocit, některý lokace a souboje byly super, ale některý lokace bych označil za hnusný a pár věcí za odfláklý.
    Ale dává to možnost hrát pořád dál, taky ty DLCčka asi časem ještě zkusím dojet, ale ty zpomalující mágové se supportem sniperů a rytířů na blízko před smelterem mě tedy doct otrávili...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: hezky to krájíš!
    Kde je v DSIII. UGS bohužel z hlavy nevím, nedropuje z Catedral knightů? Mě se osvědčila palice z duše Vordta (ten opancéřovaný psí boss hned na začátku), očarovaný palcát z Catedral knigta na blesky a jednou jsem to došel s Butchers knifem, co ti padne kousek dál za lokací, kde teď jsi, ale ty obří palcáty mě bavili nejvíc.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo a zmrd u oltare me odtahnul do painted worldu,ale ten zatim neutece
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: tak uz mam prvni greatsword hollowed greatsword myslim, z te transpozice co tam ten malej beznohej homoid predvadi na tom trunu. Je super. Koupil jsem si i zwei kdyby nahodou.

Aktualne sem u deep cathedral a doposavad ti bossove nic moc no..je tam znat ze je vydesila procenta bloodbornu co nezabila gascoina a udelali to lehouctejsi.

Aj mi ten žertéř u trunu dal klic od jednech mrizi, babka prodala od druhejch, zacinam byt mene nespokojeny stran sveho 100% stylu pruchodu. Aktualne mi chybi jen klic k te kobce s titanite demonem u black knighta vzadu v crucifix wuds.

Aktualne tam beham katedrale po kridlech, jak nezvykle na from soft hru hh, a zacina to byt zabava.

Jedine co zatim nak nevim je zda pouxit ten undead boneshard. A taky jsem zatim nenasel jedinou secret zed.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    btw: můžete mi někdo vysvětlit, proč DS1, Sekiro a Elden Ring maj na Steamu Cloud Sync, zatímco DS2 a DS3, ne? Marně si s tim lámu hlavu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: greatswordy budou, neboj... projel jsem skoro celou hru s fire claymorem a až v endgame přehodil na Gael's GS s famózním weapon artem... a NG+ začal - jaké překvapení - s zweihanderem :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak sem dosel za tim ozivlym stromem a to uz byl tezsi ten horici strom co jsme ho mastili spolecne se siegmayerem. Furt me nasira, ze mi tam zustavaj treba dvere k nimz jsem prisel uz z obou stran a furt jsou zamceny...skamradil jsem se s obrem, gud guy. Pokracujeme tedy rout of sekrifajs, s tim teda, ze jsem pribral k firelinku tu holku z Carimu, tak jsem zvedav co dal. Potkal jsem dva hezky mece, ale furt ne poradnej grejtsword, nejak po te jednicce mam tendenci jet nejklasictejsi moznej dark souls pristup
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VIRIK: No a co Elden Ring. Dohráno?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrál jste někdo Tails of Iron?

Pokud patříte mezi fanoušky soulsových her, nebo máte rádi hry s dostatečnou výzvou, tak vám Tails of Iron doporučuji všemi deseti. Vývojáři ze studia Odd Bug Studio vytvořili opravdu dokonalou hru vyvažující uspokojivý příběh s dobrým vypravěčem, zábavný soubojový systém, velkým množství sběratelských předmětů a to všechno zabalili do nádherné kreslené grafiky. Já osobně jsem celé Redgiho dobrodružství prošel na 100% za necelých 10h. Délka hry je zvolena tak akorát, ale vážně doufám, že se ještě někdy dočkáme dalšího dobrodružství z toho světa. A to buď formou DLC, nebo regulérního druhého dílu. Dlouho se mi nestalo, aby mě hra takhle vtáhla a já se nemohl dočkat, až zase pokročím v příběhu a porazím dalšího hlavního bosse.

RECENZE: Tails of Iron | Xboxweb
    https://xboxweb.cz/recenze/recenze-tails-of-iron/

Tails of Iron - Launch Trailer: Your Tail Begins…
    https://www.youtube.com/watch?v=8AtvVUCTWnQ&t=1s
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: doted neumim ani kick ani jump attack. Oboji se mi delo nahodne. Kick nahodne s r1 a jump nahodne s r2.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: já se kdysi pěkně zasek na drakovi na mostě v Painted World, přes toho po zabití projdeš jen jump attackem a ten vůbec neni uvedenej v klávesovkách :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: co myslis, ja idiot to hledal jen v key bindings kde to nebylo... l2 tam mam jako parry ze..
    Holt jsem kripl, dekuju!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE:
    Skills, also known as Weapon Arts, are special moves for Weapons and Magic in Dark Souls 3. They are a new feature that allows the player to use special attacks with existing Weapons or boost the damage of Spells. They vary from weapon to weapon, and can have effects such as higher damage or self-buffs.

Activating Skills
    Press the L2/LT button to use the unique skill associated with the weapon you have in your left hand or are wielding with both hands. Assorted skills are available, each with their own capabilities.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jen jsem nepochopil co maji byt ty skilly psane u kazde zbrane, vzdyt to je jen r2 ne?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jj vcera sem prosel plus minus vesnici.. vesnice hezka, bonfiry tak akorat. V tom cimburi nahore mi trochu stvalo ze tam mam asi troje neotevreny dvere, aj toho draka sem podbehnul, ale co uz, treba se tam pozdeji dostanu.

Zacal jsem z neschopnosti si vybrat klasicky deprivantem lvl 1 vsechny staty 10. Chvili sem bojoval se skakanim na L3. Uvital jsem moznost prodeje veci. Nasel stribrnej prstynek na vic dusi pod strechou.

Osvobodil thiefa, pyromancera a kouzelnika. Ten firelink shrine se mi celkem libi to jo. Je v tom hodne deja vu. Insane smile typek u trunu. Znudenej typek u bonfiru. Chvili jsem premejslel zda ustrilim draka z kuše ale vysral sem se na to.

Zatim asi nejvic nevim co za zbran. Tak ze zoufalstvi mam +2 long sword. Cekam az nekde padne nakej greatsword asi. Halberdy mrdam a uchigatana mi prisla az moc obvious. Level 26 sem. Davam to jen do str vit end a dex.

Je to takovy hezky hodne. Elden ring beta. A teda klasicky nemam šajnu co se parry tyce.

Ta undead village je krasnej koncept no. Takovej 50/50 bloodborne/dark souls.

Tak dnes pokrocim
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Tak jaký jsou první pocity z DS3? Koukam, že už máš za sebou Vordta a míříš do vidlácký vesnice ;)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Mandragora - Official Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=sF8Fs1R2ygM
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam