• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VON_GILOTINE: za dve hodiny sem nevidel jedinyho bosse, mimo toho, co tam je jen kvuli tomu, abych se dostal do nexusu :(
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    HAVANA: kamos to hral po jediny from software zkusenosti kdy uhral cca tretinu elden ringu a nasledne asi po tydnu hrani hlasil ze Demon souls ps5 hotovo. Tak nak soudim ze to nebude moc tezky
    JOPS
    JOPS --- ---
    HAVANA: remake jsem nehral, hral jsem prvni verzi na PS3 a neni to lehky, je tam strasne malo checkpointu no :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdyby si chtěl někdo odpočinout od hraní, narazil jsem na docela pěknej seznam.
    Filmy ze středověku | FILMTORO
    https://filmtoro.cz/filmy/filmy-ze-stredoveku
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hraju teď demon souls remake...

Je to o dost těžší než bloodborne a dark souls 3? Nebo sem už prostě starej?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Tak Fire Giant vcera padol, pred dovolenkou. Po pociatocnych neuspechoch som sa vykaslal na sofistikovane pokusy o utoky na slabe miesta kombinovane s magiou, sadol som na kona a sprosto som mu dopichal nohu/y odzadu, doslova jeho Achillovu patu. Nuda,ale zafungovalo.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    VON_GILOTINE: Z těch housliček mám dodnes PTSD. Zároveň to ve mně probudilo Stockholmskej syndrom. Řikám si, že ten fight byl přecejen fajn, přes všechno to utrpení.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Midir a Gael.

U Gaela sem se aspon dostal uz treba na ctvrtinu jeho zdravi.

Midir...hmno. tam je to smutnejsi, nrozumim moc v zavislosti na cem mno..jednou to vyjde
    USHUI
    USHUI --- ---
    ELDEN RING: Patch Notes 1.07 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-107
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    vcera som zapol Elden Ring po par tyzdnoch, Fire Giant. Je to svinucha. Pripomina mi Amygdalu v Labyrinte (BB), tym supa mohla prist z hocijakej strany, ked si clovek neda bacha na kameru a na lock.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH VON_GILOTINE: k nezaplacení ten okamžik, když jde na něj člověk prvně a zjistí, že po zabití těch dvou malých je druhá fáze :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Demon Prince je parádička, tam jsem si taky užil spoustu radosti :)
    USHUI
    USHUI --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Level 110, 45h, zaboha me mrda demon prince myslel sem ze he to optional boss, hořce sem zjistil, ze je to teprve zacatek. Ringed city bolí
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: nameless king byl pro me celkem easy boss, protoze mel pro me snadno uchopitelnej rytmus. To gael byl napoprve utrpeni, pri druhem pruchodu jsem ani nevedel co mi poprvy vadilo a dal jsem ho asi na 3. pokus..

Jinak moje situace v ds2 se promenila, draenlic armor a upgradnuta mace nes9ou ovoce a uz je to vyrazne hratelnejsi, ale ring of binding asi stejne nandam (effigy mam 10, ale nechavam si je na horsi casy)..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak nam3less king dole, stacilo asi na tricatej pokus si dat draci hlavu a snist jeden divine healing pac mi doslo 15lahvicek se kterejma sem zacinal druhou fazi hh

Prstynky mi zacinaji motat hlavu, inu cas se ponorit do ringed city
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Hej, je to pre covenant Mound Makers, ktory potrebuje tie Vertebry. Je tam nejaky online postup, ako ich ziskat, ked tak pogoogli, mozno to bude rychlejsie nez ten offline farming.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: dekuju od zacatku kdy sem zabil strom me to trapi a nevim k cemu ten oltar je, myslel jsem ze se neco otevre ale asi je to jen covenant co hh
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: uz si dal Friedu? Si majster! Ja som farmil vertebrae shackles offline v Catacombs of Carthus bonfire, kde prebehnes chodbu, kde sa kotula gula z kostier, prejdes cez uzku spojku do rovnobeznej chodby, tam su traja Carthus Swordsmen a ti maju nejaku rare sancu, ze to dropnu. Ale bol to vcelku oser.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam