• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: dekuju od zacatku kdy sem zabil strom me to trapi a nevim k cemu ten oltar je, myslel jsem ze se neco otevre ale asi je to jen covenant co hh
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: uz si dal Friedu? Si majster! Ja som farmil vertebrae shackles offline v Catacombs of Carthus bonfire, kde prebehnes chodbu, kde sa kotula gula z kostier, prejdes cez uzku spojku do rovnobeznej chodby, tam su traja Carthus Swordsmen a ti maju nejaku rare sancu, ze to dropnu. Ale bol to vcelku oser.
    JOPS
    JOPS --- ---
    LOVE_DALI: ja ho mel strasne rad, vetsinou jsem to pouzival tezky uder ze shora dolu a druhy uder sel odspoda nahoru a malokdo vydrzel tuto damage
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RIVEEK: Je pravda, že Greatsword v úzkejch chodbách je fakt oser
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER ENDER: asi před měsícem jsem se přesně takhle dotazoval, jestli jsem trubka já, nebo jestli je to opravdu nějak divně ztížený :-) Jo, je. Proti původní verzi je Scholar skutečně těžší a máš nově rozvržené nepřátele a pár těch těžkých, co bys potkal tak za půlkou hry, potkáváš už na začátku. Ale nechá se to dohrát. A výbava taky nic moc - jestli chceš něco většího, tak za Forest of fallen giants na obřím zlomeném meči najdeš obyč halberdu, za kterou asi budeš i tak rád, z rytířů před Pursuerem se dá dropnout dobrý větší meč. Pak je ultragreatsword v Noman´s přístavu, ale nepoužíval jsem ho, protože měl na kokot moveset. A cestou k přístavu, když obětuješ fragnant branch of yore a otevřeš si cestu za zkamenělým týpkem se dá dropnout mastodont halberda - s tou jsem to pak i dohrál.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: v SotFS jsem se kdysi probil ke všem final DLC bossům a tam jsem prozatím skončil... Save jsem zazálohoval a jednou v důchodu, až bude čas se přelevelovat, se k tomu třeba ještě vrátím.. :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: ne, jsem na zacatku. Mrknu. Dik za tipy..

Zatim effigy mam, použil jsem jednu. Ale casto jedu pruzkum s plnym hollowing, tak to taky moc nepomaha.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Pokud pamatuju dobře, tak greatsword byl někde poblíž :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: Máš Ring of Binding? Ten trochu pomůže. Pokud bys potřeboval farmit Human Effigy, tak spálit u ohně v Majule Bonfire Ascetic a pobít krysy ve sklepě...
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: ano, scholar of the first sin. Hlavne tech nepratel je vsude jako sracek... Jedu mace a cleric build, abych mel vic healu, ale vetsinou stejne nekde zakapu na to, ze me precisli.. Potreboval bych nejakou velkou zbran jako great club, ta mace ma maly dosah..

No jsem na to zvedavej, jak to pujde dal.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: a hrajes tu novejsi verzi? Ta je bych rekl dost vice HC.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak jsem dohral DS1, DS3, ER a pustil se konecne do DS2 a musim rict, ze to je pro me asi nejvic hc dil serie... Nejak me to hodne deprimuje.. Hlavne narust hollowing, kdy se snizenyma HP clovek jeste vice umira...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak nevim zda to chapu spravne ale to co se otevrelo po Sister friede je asi ten ringed city datadisk soude dle obtiznosti hh.

Nasel jsem draci lokaci, zabil ancient wyverna a resim proc tam na me jednou vybehl havel a podruhe uz ne.

Zabil jsem championa a nasel oci fire seekera ale neudrzel sem se a zabil sem tam tu babu anezjistil co se tam da udelat, dead end. Ashen one, be sure to bring more souls! Uz sem nevydrzel a proste ji zabil.

Trochu me trapi 2 princove, ale tak to je tim, ze me zabije dycky hned na startu 2.faze.

Hodne me potesil Titanite slab od tri tlustoandelu na vrcholu archives veze a jako odmena od typka z vesnice andariel. Vrznul jsem jeden do pyromantsky ruky kerou si nahrejvam zweihander plamenama.

Pobavilo me ze sem hned na startu dlc nasel steel protection ring 3, aniz bych kdy zavadil o 1 ci 2 hh. Furt nechapu kde najdu vertebrea shackle. Zase me nekdo zinvadoval, total nuda. 0 motivace s tim cokoliv delat. Zbytecny.

Moc se mi libi ty drobne odkazy jako moment se dvema gargoylama na strese. Nebo plunge attack na tlustocha na zacatku dlc. Anyways,back to work
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Takovy to jak te blackflame friede zabije kdyz ji zbyva 2mm zivota olol.
    Dragon armour fajn typek, tu nasranou zrudu v podobe nasrany verze prvniho bosse zatim necham, libilo se mi ze nechal asi tolik prostoru na vydech jako gwyn v jednicce, nula hh.
    Beham nekde po strechach archivu a prepadli me tri gerojove. Ale farma hutna.

Jako co me ale fakt nebavi je ten multiplayer. Chvili sem byl ten aldritch klan a tvl co minutu to invade a debilni hledani typka co te pak zabil pac laguje. Jakoze meh, dal jsem si solairuv klan a cau. Fakt total cista pruda. Za me ne-e. I kdyz chapu co na tom asi jine bavi no. Ale obcas sem fakt netusil. Pet typku, modrej bilej fialovej.. wtf ani nevim kterej je se mnou
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přátelé, viděl bych to tak, že zapojím Maca do TV a koupím ps5 ovladače.
    Pak se, rozvalim s mladým na gauči a zase s tím nějak pohonem :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: rodičovství mi aktuálně nedovoluje věnovat se DS naplno, resp. vůbec, ale příští tejden mi to všechno povíš u kafe :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Tak uz sem se tam dostal.. pres zkurv falesny zabradli omg.

Stale me vsak trapi co dal v anor londu. Nedari se mi otocit rotacni vezi at si vezmu jakejkoliv prstynek.

Zabil sem Aldritche, krale ohnivejch demonu, poustniho cerva, yhorna gianta, toho polodraka co byl po dancerovi, ale ted tam cekaj dalsi dvere mlhy stejne jako za tema dvema drakama mrtvejma nahore na cimburi. Aktualne si uzivam sestru Friede a jeji druhou fazi pote co jsem celou animaci po prvni fazi prokricel ze nee zadna druha faze neeeee

Furt nevim jak se dostat nahoru do kostela pod anor londem, je tam videt bonfire, ale zezdola nic nefunguje, je tam jen prazdna mistnost nad schodama od bonfiru chjo.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    CtrlV.link | Fastest ScreenShot and PrintScreen online
    https://ctrlv.link/nzVO
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: irythrill central, jedny schody nahoru a jeste pred tema treba duchoknightama doleva
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: mě to zasněžený DLC docela bavilo, ale asi jsem spíš vyjímka, co jsem tak čet... Kterou branku myslíš? Udělej screenshot.
    CtrlV.cz | Nejrychlejší ScreenShot a PrintScreen online
    https://ctrlv.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam