• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: urcite tu SOTFS, je to tezsi :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: jedu sotfs a je to za me slusnej hardcore, asi nejtezsi z toho co jsem hral (DS1 a 3, ER). Bossove jsou zatim easy, ale obcas mi trva se k nim dostat (chariot jsem udelal asi na 5. pokus, ale bezel jsem k nemu asi 20x)...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: na žal a koch by to býti mohlo. zaroven vetsinou se tyto veci vyprodaji a jdou pak prodat.. inu asi zainvestuji. art book bloodborne je masterpiece
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: já mám jenom to SOTFS na Xbox One i na PS4, na původní verzi bohužel nemám předešlé konzole...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    btw, kdo nemá zrovna jako já hluboko do kapsy a chce si udělat radost na Vánoce a začíst se :

Oficiální průvodce Elden Ring - Books of Knowledge Vol. 1: The Lands Between - Xzone.cz
    https://www.xzone.cz/oficialni-pruvodce-elden-ring-books-of-knowledge-vol-1-the-lands-between?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RIVEEK: doporucil bys abych koupil original nebo SOTFS? nebo se mam na nejake kdesi cosi zkazky vybodnout a rovnou jet ofiko SOTFS?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: zkus tu dvojku DS, já si jí teď dal hned dvakrát za sebou a i když teda výhrad a připomínek bych měl dost, ve finálním součtu to je pořád dost dobrý.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    myslel jsem si ze se to teprve blizi, ale ono uz to tu je nejmin tyden.
    ten pocit ze uz sem to dohral a neni co.
    zbyvaji vsechny prstynky a miracles a pyromancies (oboje potrebuje ty itemy z onlinu co se farmi za trest).
    a co ted no. ja doufal na jare ze mezitim uz vyjde datadisk k Eldenu. well.. not even announced.

sekiro nerozumim a Dark Souls 2 je asi jedine co mi tedy zbyva... pak nezbyva nez si navzdy stoupnout do rady a cekat s vami na dalsi klenoty, pokud prijdou. ach ta podivna prazdnota kterou nejde nicim zaplnit
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VON_GILOTINE: Helo, 175 je dost. Inak za 20min in jedna vertebra je ok. Mne padali v batchoch, dajme tomu tri za hodinu, po sebe, ak nepadli, restart hry a znova. Ze vraj to pomaha resetnut sancu, docital som sa to dakde na reddite v komentoch starych 4 roky, takze nemam paru ci to plati...Keby ti to neslo, mozme sa skusit spojit a mozes ma zabijat, ja to mam este v cerstvej pamati a ako neprekonatelny altruista nechcem, aby si to musel odtrpet aj ty. Dnes som dosiel po dvojtyzdnovej dovolenke do prace, takze hrat budem moct asi az cez vikend. Ked tak, pis do spravy.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    FIONOR:
    NJORL: lol, přišla mi sleva na GOGu, tak jsem se podíval na trailer a "hmm, not bad, ale podívám se na nyx"
    Díky kluci, pouštím z hlavy :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: na luck kašli a nahoď Crystal Sage's Rapier

Increases Item Discovery by 50 while equipped in active slot (stat requirements are not needed). Two-handing a weapon in the other hand will not cancel the effect. Wielding two will provide 100 Item Discovery. Stacks with the Symbol of Avarice and Covetous Gold Serpent Ring.

Crystal Sage's Rapier | Dark Souls 3 Wiki
    https://darksouls3.wiki.fextralife.com/Crystal+Sage's+Rapier
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: zrovna jsem to sem šel vlepit :)
    Prepare to Die jsem jel stejně sólo a k achievementům online díkybohu nepotřebuju
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Vysel 1.7.1 hotfix elden ringu
    Oznameni ze dark souls2 online se vraci
    A ze dark souls prepare to die uz nikdy online mit nebude
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LION_DON: to sice je. ale nejak mi prijde ze vyhraju omylem jeden fight z dvaceti. sad panda
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    VON_GILOTINE: ten spot za pontifem si zkousel? tam byl vzdycky fight club, i pres lvl150
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jo takze udelat achievemnt all pyromancies a miracles na separe postavach, chapu, to zni asi nejlip.

Dekuju!

Ono to PvP kdy seknu a jemu to sebere kus zivota za 2 sekundy pote nic moc. A jindy zase ja uhnu a najefnou me to vrati a sem mrtvej jak v tech klipech z dark souls 2
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: Jo drop raty na covenant itemy v DS3 to je radost, vedle toho DS1 vypadá jako pětiminutovka. To si imo ještě klikař že ti během 20m padnul. Pokud na to máš náladu tak si udělej druhou postavu jen na PVP a farmu, 175 už je moc. Bude to zábavnější a imo i rychlejší. Tehdy sem s tím strávil snad 15h jen farmením.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: Onehdá jsem měl pronajatej apartmán, kde bylo tohle na zdi, v baglu jsem měl Berserka, tak jsem si říkal akorát: ooooooukej.

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam