• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: prvni dva pruchody jsem bosse s neci pomoci udolal s jedem v arene. Pri tretim pruchodu uz mi typek ukazal, kde to vypnout :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja mam pocit, ze jsou okamziky, kdy jsou proste ds hry bez rad z netu nehratelny.. Ted jsem v ds2 byl u queen mytha a kdybych mel nekde hledat zpusob jak vypustit ten bordel v kterym se brodi, asi bych tam zustal naveky, protoze to by me asi nenapadlo..

Jinak za me teda ds2:sotfs je asi nejtezsi z cely serie, ale soucasne i nejslabsi, prijde mi, ze tomu neco chybi, ale nevim co..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: mě nejvíc srali ty fialový duchové, co sesílali terror a fungovaly na ně hlavně divine confetti... mimochodem většina nepřátel v Sekiru má nějakou slabinu a když člověk používá správný skilly a správnou protézu, může si to dost usnadnit, ale chce to buď hodně experimentovat nebo si to najít na wiki
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: BB je o kotoulech, ja pusky nikdy nepouzival :) Ale kdyz tu pusku zvladnes, tak prochazis jako nuz maslem. Ale bouchacku fakt nepotrebujes.

no a Sekiro... kua hosi, ta hra me strasne srala. Dostal jsem se do nejake faze, kde me strasne vyndavali i obycejni mobici. Ale vyndavali takovym zpusobem, ze jsem si proti nim ani neskrtl. Co si pamatuji, nez jsem to nasranej vypnul, tak ti mobici vypadali jako mnichove a tusim, ze meli dlouhou tyc. A ty jsem proste nikdy nedal ani na pulku :)))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TERZ: to je jedinej co si pamatuju ten cervenej znak. Ten by i sel, na nej bylo special tlacitko iirc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já to snad dneska budu muset zapnout :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    a když píšu stance myslím posture... wtf...
    TERZ
    TERZ --- ---
    Celý je to vlastně o tom že chvilku mačkáš něco ty, chvilku soupeř a tvym ukolem je zneužít toho co mačká soupeř. Když tam bába vyskočí do vzduchu a začně házet dýky tak každou z ních chceš perfektně vyblokovat (takže se naučit rytmus toho jak ty dýky lítaj) což jí dá stance dmg jestli se nepletu, hned potom na tebe skočí neblokovatelným útokem takže ty uhneš a zatímco je sekla v zemi do ní 3krát švihneš což ji vezme HP a dá stance dmg (čím méně HP, tím menší stance regen). Pak je reset a čekáš s čím přijde příště. Ten moveset maj bossové dost omezenj takže se ty sekvence naučíš během pár pokusů a jde jen o to identifikovat co z té nabídky na tebe táhne v tu danou chvíli. Jakmile ji rozbiješ stance, mačkneš čudlik a vyhrál si.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: Ta hra ti to rekla, jen si nedaval pozor :D Imo se tu ty nápovědy jak na co daj otevřít i v menu zpětně. Je to counter na jeden z neblokovatelných útoků (ten poznáš podle toho červenýho znaku co vyskočí když ho jde enemák udělat), odemkneš ho jako skill velice brzy. Je to strašně silný a chceš to umět :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    bloodborne forever top3 games ever.

cotoje mikiri counter dpc. no tam je ten problem, ja umim jen uhnout. neumim ani vykryt ani mikiri coutner a mam furt pocit ze ta hra mi o nich vubec nerekla. svine. muze za to ona, vubec ne ja svoji neschiopnsoti
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tipuju že máte s Riveekem oba stejnej problém. Chceš hrát Sekiro jako Souls a Riveek BB jako tank. Ale u FS je holt potřeba přistoupit na pravidla hry, v Sekiru jde hlavně o rytmus jak píše naga, párkrát tam vlezeš, naučís se moveset, pak zjišťuješ co kterej útok soupeře vyžaduje, tohle se dá vykrýt, před tímhle uhnout, na tohle mikiri counter. No a pak to jen lepíš dohromady a nakonec si druhou rukou vaříš kafe protože znáš bosse nazpaměť (tedy je to souls, ale jinak). Hodně důležitý je tu audio, bez něho je člověk jak slepej, takže 100% sluchátka.
    A Bloodborne je prostě R1 multikill neseru se s tím řezačka, trpělivej průchod levelem tady nenajdeš, plný otáčky a hlavou proti zdi. Každopádně obě hry rozhodně stojí za to a do šuplíku určitě nepatří. Praise the sun
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: trénink dělá mistra :) ale závěr Sekira je fakt maso, no...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    blokovat, to bude ten problem.
    a to si umim vycistit zuby i levackou..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: u Sekiro se musis proste totalne vyklidnit, nelitat jako silenej, ale proste systematicky postupovat dopredu, blokovat a utocit. Jakmile chytnes flow, tak to lítá.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no mne to prave spis spíná ty receptory co znam z nakejch spatnejch matchmaku v csku nebo lolku nebo tak. kdy te to da proti prilis vyssimu souperi, kterej te prejede, a ty se ale nic nenaucis protoze to je mimo tvuj ramec skills a jejich uzivani.
    takze sem posedesaty nabehnul do dvora prijel genichiro a ja nedokazal ani rict co delam spatne.. jen me to demotivovalo, cim vic sem to zkousel, tim min sem vsemu rozumel.

cim dyl neohlasi Elden Ring datadisk, tim spis si o to driv sekiro koupim.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: jo no ten nalitej chlapik s lehkou nadvahou mi dal taky strasne zabrat. Jeste ted bych z pameti vydoloval vsechny pozice chlapiku, kteri se motali okolo nej. Hrozny. Nenavidis to a zaroven milujes. Tam jsem se ten morbidni rytmus teprve poradne naucil.

VON_GILOTINE: hele bez do toho. Je to zaroven krutej a zaroven opojnej zazitek.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    buh zehnej. vzhledem k tomu ze je to na pc a na steamu budou slevy tak to asi zkusim jeste.

dekuji za hozeni lana
    TERZ
    TERZ --- ---
    VON_GILOTINE: na speedruny prď, to je šílenost. Kolikrát si motýle zkoušel? U Sekira víc než u kterékoli jiné FS hry jde o vytrvání, časem to začneš chápat aniž bys chápal, že to chápeš. Já měl největší problém právě před lady butterfly s tim mackem co hlídá vchod, dobrý 2 hoďky sem strávil na minibossovi. A pak druhej fight s papá owlem, to bylo zlý odpoledne :(.
    Kdyžtak až to budeš mít zkus pustit stream, klidně mrknu a zkusim poradit, tyhle textový popisy asi moc dobroty neudělaj.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    VON_GILOTINE: jooo no bud je umlatis chaoticky na prasáka a nebudes z toho mit vubec dobrej pocit, anebo se naucis jejich rytmus a jedes jako v taiko no tatsujin.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TERZ: ty bossy kam sem dosel sem proste nak divne umlatil, ani jednou to nevypadalo jak by to vypadat melo, jak se to hraje, jak vypadaj speedruny, cokoliv sekiro
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam