• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: do Elden Ringu by se výborně hodil Miroslav Moravec (RIP)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, tak to Jo! Mě ty voices bavili hodně.

Já to chápal v tom sestřihu jako main Actor voice;-)
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Mam to podobně. Všechny ty mechwarriors apod. mě nikdy nebrali podobně jak závodní hry, to prostě nejsou žánry pro mě. Takže pokud se z Armored Core nevyklube hidden soulsborne tak vynechám ale to imo bude dělat jinej tým než ten kterej kuchtí další šikanu, po Sekiru říkali že dělaj na 3 projektech zároveň.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF:
    ELDEN RING - Characters And Voice Actors
    https://www.youtube.com/watch?v=22hXNe14i4Y
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: nikdy mě nebavily hry s robotama (vyjma THE SURGE), ale mam obavy, že když na tom dělá Myizaki, budu si to muset koupit :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Lol ER byl nominovaný na best voice award;-) to už jsou mega joke awards
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: jj, řekl že chceš dělat zajímavější hry než ER. Ale že má nápady v rozvíjení ER a GOTY tomu hodně pomůže.
    TERZ
    TERZ --- ---
    TERZ: Rád bych vzal zpět své prohlášení. Sošku už doma maj ale ven šel jen trailer na Armored Core 🤔

Cena útěchy - shity soulslike re-znovustejnýnázev-quel!
    The Lords of the Fallen - Gameplay Teaser Trailer | PS5 Games
    https://youtu.be/Q-t6RifvT6k
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    9 RAREST WEAPONS! Most players missed them #eldenring
    https://youtu.be/pald8q-TEQw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring wins game of the year at The Game Awards 2022
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Omg k9lik toho este budu muset koupit...nooooo

VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se priznam ze jak sem hral driv ER nez DS3 tak sem neznal princip od Yhorma a ten mec me vubec nenapadlo pouzit..takze sem ho proste umlatil tou blood katanou... ale tak to byl cca patch 1.02 hhh kdy rivers of blood byly op af
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    NAGASAWA: Aky prompt bol k tomuto konkretnemu obrazku? Silne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A seru na to. Kdyby mel nekdo nejakej pozadavek, tak mi dejte vedet. Vygeneruju.

LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Ano ano, odkedy som to videl, som si cekoval spominane detaily, ked som daval Astela. Aj tie monstra v podzemnych mestach, ktore visia dolu "hlavou" by mohli patrit do tejto skupiny vesmirnych oblud. Cim viac lore detailov je vonku, tym viac si viem uzit tieto situacie :) Mozno preto mam tolko hodin v tom...
    RIVEEK: Astel padol minuly tyzden a nehanbim sa priznat, Full-Grown Fallingstar Beast je stale nazive, bez ujmy na jeho/jej zdravi, zato moje sebavedomie a nervy dostali zabrat a bez vysledku (zatial).
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Je to v prdeli no
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: A concept artists nebudou mít co žrát
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak jsem se trochu vyřádil v AI Midjourney. Říkal jsem si, jak by vypadal remaster Bloodborne a takhle to dopadlo.

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LAHINO: prej "jenom larva!" Ta "jenom larva" mi vždycky dávala podstatně větší čočku, nakládačku a nebojím se to přiznat, i krutý rekt, než samotný Astel!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam