• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mám 330 hodin v první hře a ještě jsem nezapálil strom, obra už jsem doobroval. Všechny questy hotové, zbývá mi haligtree, farum azula a poslední trio. V krajině jen pár hrobek a bell hunter (možná jsem ho už dal) no a posekat nějaký noční a lokační enemáky. Mám 17 larval tears, tak se můžu commitnout k nějakému buildu.

Ale zapnul jsem bokem Valhalu, chtěl jsem posledních pár archieves v Oddyssey, ale zkusil jsem zabit prvního žoldáka ale hned mi došlo že vyhýbání nefunguje, neměl jsem štít a vůbec jsem to nevnímal jako boj ale střídání speciálních vlastností. Tak jsem to po letech odinstalloval. Valhalla má boje lepší. Už to není spamování, je tam únava a člověk se dívá, kdy má udeřit + se mi stýskalo po grande vyprávění. Plus nevím proč, ale vypalovat kláštery mě rajcuje. Asi vzpomínky na čtení dorutti column a metalových fantasmagorií.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: do sbírky, no :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: to ides NG5 ci tak nejak? To mas kolko odohrate, 700h? Pekne ty :) Ten trik myslis, to jeho latinsky znejuce zaklinadlo? To bolo pekne nechutne, dokym som neobjavil, ze si mozem namiesat uzitocny Flask of Wondorus Physick a uz to islo.
    PHOW_SAATCH: Preco prave Albinauric Bow? Ci len do zbierky? Ja som tam nabehol jak frajer s Vigor 40, patkrat chcipol a vykaslal sa nato :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF:já dostával náklep i s vigor 46 .. tři lučištníci a do toho ty vrkové a vlci... ale ten luk jsem chtěl, tak jsem si ho nakonec vzal, i když jsem tam šel asi 30x.. silver scarab, silver-pickled fowl foot + nějaká helma na arcane, silver tear mask tušim
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: s mým vigor 22 jsem tady dostával horznej náklep a nepřišel jsem na to, jak to ustát bez ztráty věnečku.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    A nakonec jsem z něj ten Albinauric Bow stejně vymlátil :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zkoušel jsem, kolik se toho do mě vejde :D

LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Gratulujem silno! Dala si to s ulozenym savom, alebo si dala vsetksy tie NG-cka? Dufam, ze nie :)
    Ja som dal vcera Mohga Kraveho, ostava Fazula a dokoncit Haligtree, caka ma tyzden neschopenky pred vianocami, tak dufam, ze stiham platinu do konca roku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    V první chvíli jsem myslel, že Bruce Springsteen hraje souls hry :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: GRATULACE! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mimochodem - přihodil se mi dnes tenhle bug, neodemknul se mi achievemnt za legendární zbraně, ale dle všeho má řešeni - vyházet všechno na zem a znova posbírat. Asi je to tim, že jsem je neposbíral všechny v jednom průchodu - tak kdyby se to taky někomu stalo.

Elden Ring: What to Do If Legendary Armaments Achievement Doesn't Unlock
    https://gamerant.com/elden-ring-legendary-armaments-bug-not-working-unlocking/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: nemyslim jen damage, dneska jsem od tutorialu do Leyndellu doběh asi za hodinu a půl (přes Makara), což je fakt fofr :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ono holt chvili trva nez si ta prelevlovanost sedne, mi prislo vic jak v bb/ds1/ds3
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: asi tak :)
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: slovy kamaráda, "mně NG+ přijde jak když osmák šikanuje třeťáky"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem po 200 hodinách poměrně pečlivýho vyzobávání skočil do NG+ a je to strašná jízda, projíždim hrou jak katana dětskou pomazánkou :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: řekl bych, že ten odkaz na Dune je dost mimo..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    A Breakdown of Armored Core VI [New Game by FROM Software]
    https://www.youtube.com/watch?v=3DUVyBLLNPY
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    【エルデンリング】アートブック内容紹介PV(ELDEN RING OFFICIAL ART BOOK Volume Ⅰ & Ⅱ)
    https://youtu.be/xCP8R4CN63w
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam