• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Merde! Eternal city se propadlo z Lyendellu, když zabili Godwyna.

The Eternal City of Leyndell
    https://youtu.be/_b3GUWzssZc
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: ty hroši na začátku úplně zabili mojí představu o dark souls, připadalo mi to tam spíš jak v zoologický zahradě, ještě, že to byla jen vyjímka :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: podle zmínění že začínáš a současně hrošího kyklopa hádám, že hraješ Scholara a ne tu původní verzi na PS3. Hra je super, sice by se nějaké výhrady našly (až si tě Pursuer napíchne na meč, i když bodne metr vedle tebe, a další potvory to od něj okoukají, že ho pozdravuju), ale jinak dobrý. Kde zatím jsi? Některý lokace jsou nádherný, některý kapku hnusný, některý rozkvetou jak růžička, když vezmeš pochodně a zapálíš si ohně (zdravíme přístav vikingů). A těžší to ze začátku tak nějak je, viz RIVEEK a DLCčka jsou taky au au au :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: asi záleží, jak moc hraješ PvP
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, já právě moc sbírky a achievementy neřeším
    takže ale hádám, že finále je pak o to větší voser, protože v poměru k předešlému průchodu jsi se od začátku NG+ do jejího konce posunul jen velmi málo...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: jo a některý věci za jeden průchod nesesbíráš, mám pocit, že abys měl všechny boss weapons z remembrances a incantations z dragon hearts, musíš to projít víckrát (i když se daj remembrances duplikovat v "Morlorech" :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: progres je ten, že na konci už skoro zapomeneš, co bylo na začátku, tak se tam vrátíš a to, co jsi dřív procházel deset hodin, projdeš za hodinu... jednak nemusíš sbírat spoustu věcí, prototože už je máš nebo nepotřebuješ, druhak si můžeš užít zbraně a skilly, který jsi na začátku neměl, a to docela mění zážitek.. já tomu říkám TRESTNÁ VÝPRAVA :) třeba grizzlyho teď dávám na dvě rány, takže asi tak... a pak je druhej průchod potřeba, pokud sbíráš achievementy, já minul jednu zbraň v Leyndellu, která ležela pohřbená v troskách po pádu města a pak ještě dva za alternativní konce... novej obsah mam pocit nepřibejvá (narozdíl třeba od Dragon's Dogma, kde v NG+ přibejvaj nový monstra nebo se jim mění chování)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: jen dotaz týpka, co s NG+ nekoketuje - co se tam dá, kromě normálního průchodu, dělat za progres, na který bych se těšil? Vylepšuješ tam ještě nějak zbraně, štíty, jsou tam lepší talismany, nebo už vlastně všechno máš a jen za bambilion duší občas vylepšíš nějakou vlastnost?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska mi ujela ruka s myší a koupil jsem The Surge 2, tak za dva roky s k tomu možná na chvíli dostanu :9
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na hitless fight jsem uz asi stary :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZUULUU: Fromovky az na Sekira jsem dal. Sekiro mi nesedl tematem tak jsem skoncil celkem brzy. Tim ze jsou to pomerne rozsahle hry tak mi je lito udelat uplne random build. Tak do pulky jsem jel sam, pak jsem se mrknul co je fajn mit a nakonec sel po hlavni lince. U DarkSouls serie tak nejak uz clovek tusi ktera zbran co dela, takze jsem sahl po bleedu na řemdihu, ale proste na prvni pruchod netusis, ze existuje nejaky specialni meč, co by se ti libil a akorat wastujes cas a zdroje, protoze upgrady cpes uplne nahodne. NG jsem nikdy moc nevyuzival. Max kdysi NG+ abych si uzil overpowered stav
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    kazdopadne pro me zatim zustava top remake Demon´s Soulů
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZUULUU: asi jo, je to o nátuře. Dřív jsem se bral u demon soulů a prvních dark soulů za fajnšmekra, ale ted hru dohraju a detaily si necham rikat youtubem. Poslednich asi 20h jsem byl fakt uz prezranej.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: mam 200 hodin, vyzobaný "skoro všechno" (s nadsázkou :), zájem opadnul asi po 100 hodinách, pak jsem dal cca 4 měsíce detox a pak mě to zas bavit začlo... hlavně tim, že jsem začal kompletovat zbraně a tim jsem našel docela dost věcí a míst, který jsem předtim minul... v každym případě jsem zvědavej, kam to posunou, protože nějakej přídavek nebo pokračování určitě přijde a rád bych, kdyby se vrátili zas trochu ke kořenům.. ER hraje dost na vizuálno, ale ta temně melancholická atmosféra v DS3 mi sedla trochu víc.. a hlavně by měli víc máknout na hudebnim podkresu :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Ja som tam kde som bol predvcerom, tj. stale ma caka Haligtree a Fazula. Jedine co som robil, bolo, ze som cistil mapu, kde som mal markery, takze dungeony, Night Cavalry, Deathbirds a NPC-cka a ich questy (aspon tie, co si pamatam, na zbytok chcem kuknut na net, lebo nemam paru), to by som chcel spachat este pred Kardinalnym Sinom.

Dungeony mam ciste, aspon tie, co som nasiel, Deathbird mi ostal jeden, Night Cavalery to iste, nemam prehlad nad Bell Bearing Hunters, to budem muset asi obehat celu mapu v noci...Nasiel som mraziveho draka u obrov, ten ma sundal a ja som siel spat (00:30, bral som to ako znamenie, ze stacilo).

Mam 250 hodin, a som iba NG, myslel som, ze som magor. Dakujem tuna zucastnenym (PHOW_SAATCH: ZUULUU: RUDOLF: ), ktori mi ukazali, ze sa v tom da utopit este viac a ze na farmeni do zbierky nie je nic zle :)

BIMBAS: Ja som zistil, ze cim viac je vonku info o lore (ja idem hlavne Vaatiho), tym viac ma bavi sa tam tulat a vydzobavat zabudnute kuty mapy. Napr vcera som bol po nejaky item vo Volcano Manor a objavil som tam este pekny kus mapy, kde som nebol.

Jedine, co ma teraz brzdi, je to, ze na PS Plus vysla trilogia Mass Effect zadarmo aj a som neodolal nostalgickemu volaniu a uz zachranujem galaxiu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ta hra je fajn, ale wtf 330/500h ? ja jsem to nenáviděl u těch cca 140h
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mám 330 hodin v první hře a ještě jsem nezapálil strom, obra už jsem doobroval. Všechny questy hotové, zbývá mi haligtree, farum azula a poslední trio. V krajině jen pár hrobek a bell hunter (možná jsem ho už dal) no a posekat nějaký noční a lokační enemáky. Mám 17 larval tears, tak se můžu commitnout k nějakému buildu.

Ale zapnul jsem bokem Valhalu, chtěl jsem posledních pár archieves v Oddyssey, ale zkusil jsem zabit prvního žoldáka ale hned mi došlo že vyhýbání nefunguje, neměl jsem štít a vůbec jsem to nevnímal jako boj ale střídání speciálních vlastností. Tak jsem to po letech odinstalloval. Valhalla má boje lepší. Už to není spamování, je tam únava a člověk se dívá, kdy má udeřit + se mi stýskalo po grande vyprávění. Plus nevím proč, ale vypalovat kláštery mě rajcuje. Asi vzpomínky na čtení dorutti column a metalových fantasmagorií.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO: do sbírky, no :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: to ides NG5 ci tak nejak? To mas kolko odohrate, 700h? Pekne ty :) Ten trik myslis, to jeho latinsky znejuce zaklinadlo? To bolo pekne nechutne, dokym som neobjavil, ze si mozem namiesat uzitocny Flask of Wondorus Physick a uz to islo.
    PHOW_SAATCH: Preco prave Albinauric Bow? Ci len do zbierky? Ja som tam nabehol jak frajer s Vigor 40, patkrat chcipol a vykaslal sa nato :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF:já dostával náklep i s vigor 46 .. tři lučištníci a do toho ty vrkové a vlci... ale ten luk jsem chtěl, tak jsem si ho nakonec vzal, i když jsem tam šel asi 30x.. silver scarab, silver-pickled fowl foot + nějaká helma na arcane, silver tear mask tušim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam