ZUULUU: Ja som tam kde som bol predvcerom, tj. stale ma caka Haligtree a Fazula. Jedine co som robil, bolo, ze som cistil mapu, kde som mal markery, takze dungeony, Night Cavalry, Deathbirds a NPC-cka a ich questy (aspon tie, co si pamatam, na zbytok chcem kuknut na net, lebo nemam paru), to by som chcel spachat este pred Kardinalnym Sinom.
Dungeony mam ciste, aspon tie, co som nasiel, Deathbird mi ostal jeden, Night Cavalery to iste, nemam prehlad nad Bell Bearing Hunters, to budem muset asi obehat celu mapu v noci...Nasiel som mraziveho draka u obrov, ten ma sundal a ja som siel spat (00:30, bral som to ako znamenie, ze stacilo).
Mam 250 hodin, a som iba NG, myslel som, ze som magor. Dakujem tuna zucastnenym (
PHOW_SAATCH:
ZUULUU:
RUDOLF: ), ktori mi ukazali, ze sa v tom da utopit este viac a ze na farmeni do zbierky nie je nic zle :)
BIMBAS: Ja som zistil, ze cim viac je vonku info o lore (ja idem hlavne Vaatiho), tym viac ma bavi sa tam tulat a vydzobavat zabudnute kuty mapy. Napr vcera som bol po nejaky item vo Volcano Manor a objavil som tam este pekny kus mapy, kde som nebol.
Jedine, co ma teraz brzdi, je to, ze na PS Plus vysla trilogia Mass Effect zadarmo aj a som neodolal nostalgickemu volaniu a uz zachranujem galaxiu