• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    IMOLOL: novy mod? asi nevim o cem mluvis, ale hrajeme vanilla verzi
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JOPS: to je ten nový mod?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: zrovna jsem u Radagona NG+, jel jsem s mimikem a dostal se do půlky Elden Beasta, ale jsou to strašný kurvy... Beast je celkem v klidu, ale už nejsou flašky... teď jsem se na popud Zuuluu přeorientoval na assassin ashes a vypadá to celkem nadějně... asi taky změnum equip, Radagon je trošku jinde, než kolegové před ním :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    My ted tady s kolegou Vesnach jedeme Coop ER a zatim docela fajn, ja jedu plechovku, Vesnach jede maga a zatim to jde jako po masle. Sice se vzdycky sejdeme na hodinku ci dve, ale zatim co jsme museli parkrat zopakovat byl prvni vetsi boss v hradu.

Ted nekdy bych to videl na Sentinela a hura na jih
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    včera jsem pomáhal v coopu v EldenRingu jednomu týpkovi s Radagonem / Elden Beastem. Prý ho zkouší už týden a pořád marně. Snažil se hrát bloodied katanu v kombinaci s nějakou magií, pořád k nim, díky snaze použít tu katanu, lezl na blízko a pořád chcípal. Opakovaně mu říkám: "nech mě je zaměstnat, otankovat a udělat co nejvíc damage, hlídej si to zdraví, do hrobu si ty estusky brát nebudeš a při jednom blbym grabattaku nebo neuskočenym útoku ti to zachrání život." Furt si nechával milimetr života, než se začal léčit, načež vždycky chcípnul. Když se konečně nenechal zabít a udolali jsme duhovýho plesiosaura, takový radosti, takovejch díků, to jsem neslyšel ani od dcerky, když dostala pod stromeček nový telefon.
    A takovýho řvaní a mlácení věcma a nábytkem, vždycky když chcípnul, to jsem taky nikdy neslyšel... :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dark Souls as 1980s style dark fantasy movie.
    I'd watch this.

Midjourney Official | Dark Souls as 1980s style dark fantasy movie
    https://www.facebook.com/groups/officialmidjourney/permalink/480766097548293/

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: BB demake už máme :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tyvle, nejlepší je jít na Mimica s Mimicem :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja mam z nakyho duvodu slabost pro Ryu a jeji pozvanku na hrad. A proste ten malej JarJar..ten je bozi
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: zvlastni, tam myslim ani jina prerekvizita nez ukazat mu ze *** je marika neni.. ja ho tam zas pravidelne hledal na spatnym moste..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: ktere npc a kde, to me zajima..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě by na tom Apple Siliconu zajímal právě výkon x86_64, protože pokud pamatuju dobře, tak MSSQL je pouze v dockeru na x86_64.
    Pak samozřejmě tohle taky vypadá fajn:
    Asahi Linux
    https://asahilinux.org/
    Ale kdyžtak pošta, ať to tady nesviníme :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: kolega má M1, tam testnu ten port taky, ale až po Novym roce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: no já v práci potřebuju, aby to jelo rovnou z macosu a pokud možno v okně, jestli mi rozumíš :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Ty Parallels by ale mohly pomoct ne?
    Mají snad 14 dní na zkoušku? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já tady mam VMware Fusion, na tom jsem něco málo rozjel, ale by to strašně pomalý, prakticky nehratelný, ona žere dost už ta samotná emulace systému.... teď jsem teda nainstaloval ještě DS3 a tam už mi to spadlo pod 30 fps ve full HD na střední detaily, to už neni žádná hitparáda... co jsem zkoušel dřív, tak parametry nemaj u tohodle enginu skoro žádnej význam, jediný co hraje roli je rozlišení... ale hlavní je, že kromě fps to prostě normálka jede a to je je hlavní... Elden Ring to ale asi dle všeho neutáhne, ale to je už jen otázka výkonu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jinak jsi mi připomněl, že bych se měl konečno dokopat a do toho svýho Mac Pro 3.1 hodit původní grafiku, nabootovat do macos, updatovat OCLP a přihodit driver ba PCI-e bus. Jede tam totiž na poloviční rychlost.
    Když to nacpu do bootloaderu, tak se to moje Samsung Pro Evo taky zrachlý :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: řekl bych že po změně architektury to ještě pár let potrvá. Ale nesleduji to, tak mě třeba někdo hned opraví.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: A co Parallels?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: potřebují kabely
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: hehe, přítelkyně by chtěla abych pořídil Mac a zbavil se te obludnosti chuchvalců kabelů k monitorům a PC + Macbook. Ale 24” je prostě málo a studio display nebo pro display furt potřebují. Ale mít Mac na vše je sen. Nicméně zaměstnavatel mi dává macbook co splňuje compliance takže i tak, furt tu budu mít bestii nebo se vydán cestou VDI;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam