• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: ktere npc a kde, to me zajima..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Mě by na tom Apple Siliconu zajímal právě výkon x86_64, protože pokud pamatuju dobře, tak MSSQL je pouze v dockeru na x86_64.
    Pak samozřejmě tohle taky vypadá fajn:
    Asahi Linux
    https://asahilinux.org/
    Ale kdyžtak pošta, ať to tady nesviníme :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: kolega má M1, tam testnu ten port taky, ale až po Novym roce
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: no já v práci potřebuju, aby to jelo rovnou z macosu a pokud možno v okně, jestli mi rozumíš :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Ty Parallels by ale mohly pomoct ne?
    Mají snad 14 dní na zkoušku? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: já tady mam VMware Fusion, na tom jsem něco málo rozjel, ale by to strašně pomalý, prakticky nehratelný, ona žere dost už ta samotná emulace systému.... teď jsem teda nainstaloval ještě DS3 a tam už mi to spadlo pod 30 fps ve full HD na střední detaily, to už neni žádná hitparáda... co jsem zkoušel dřív, tak parametry nemaj u tohodle enginu skoro žádnej význam, jediný co hraje roli je rozlišení... ale hlavní je, že kromě fps to prostě normálka jede a to je je hlavní... Elden Ring to ale asi dle všeho neutáhne, ale to je už jen otázka výkonu
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Jinak jsi mi připomněl, že bych se měl konečno dokopat a do toho svýho Mac Pro 3.1 hodit původní grafiku, nabootovat do macos, updatovat OCLP a přihodit driver ba PCI-e bus. Jede tam totiž na poloviční rychlost.
    Když to nacpu do bootloaderu, tak se to moje Samsung Pro Evo taky zrachlý :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: řekl bych že po změně architektury to ještě pár let potrvá. Ale nesleduji to, tak mě třeba někdo hned opraví.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: A co Parallels?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: potřebují kabely
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: hehe, přítelkyně by chtěla abych pořídil Mac a zbavil se te obludnosti chuchvalců kabelů k monitorům a PC + Macbook. Ale 24” je prostě málo a studio display nebo pro display furt potřebují. Ale mít Mac na vše je sen. Nicméně zaměstnavatel mi dává macbook co splňuje compliance takže i tak, furt tu budu mít bestii nebo se vydán cestou VDI;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    estuju... na iMacu 2020 DS: Remastered stabilních 60 fps.
    Vánoce Vánoce přicházejí, zpívejme přátelé!!! Skoro se mi dneska nechce domů z práce :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak to můžu potvrdit - Dark Souls mi konečně běhaj (a naprosto parádně) na macOSu a to díky https://www.portingkit.com/
    Donedávna šly portovat jen instalačky z GOGu, ale teď wrapli win verzi Steamu a jde mi nainstalovat a zprovoznit (zatím) všechno. Možná o tom dávno víte, já na to narazil až dneska a je to asi největší dárek, jak moh závislák jako já pod stromeček dostat :D
    MISEC
    MISEC --- ---
    Tak som si vyskusal Demon Souls na PS5, velmi pekne urobene, trosku ma hneva kamera ked prcham pred enemakmi a zaroven chcem locknut ciel prip unlocknut tak to skace kade tade. Po Phalanx bossa celkom v pohode, asi easy zaciatok, akurat bossa som podcenil mal som malo fire bombs a kuzla dosla mana tak ma ubodal :( hor sa farmit bombicky a dufat ze tych 8+k souls co som mu nechal ziskam spat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jsem paranoidní taky :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Takovej film bych si nechal líbit. Pěkně minimalistickej :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Takže dobrý večer, pokud zrovna obědváte :)

Dark Souls as an 80's Dark Fantasy Film
    https://www.youtube.com/watch?v=kKNoBddwcBI
    JOPS
    JOPS --- ---
    VESNACH: Ty voe :) hele, pondělí, úterý jdu do práce a od úterý večer můžeme dát :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    nechtel by se mnou nekdo projit elden ring na pc od zacatku, treba JOPS: ? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam