• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a s talismanama Str 55 a Int 45, hellyeah :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Upgradoval jsem si Ruins Greatsword (Str S, Int D) s Wave of Destruction a válim se tu smíchy, to je hroznej masakr :D mam Str 50 a Int 40 :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jsem teď na telefonu, tak nevim přesně, ale měl jsem tam myslim dmg negation + max HP boost... a dmg negation jsem kvůli Rivers of Blood vyměnil za stamina boost.... ale jsou to všechno jen takový drobný berličky, když v tom člověk umí tancovat, tak je podle mě ani moc nepotřebuje.... Radagona už jsem načet, vzpomněl jsem si, že stačí rollovat pod jeho pravou ruku, u hrozící exploze zdrhačka, takže první fázi projdu celkem v klidu, ale ta bestie po něm mě vždycky usmaží na škvarek :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Už se o toho šmejda Radagona snažim druhej den, dával jsem xp do všeho, abych si moh časem vyzkoušet všechno (jak chytré :), ale uvažuju, že dam asi rebirth a přebuildim to na nějakej brutálek :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Sword of Night and Flame jsem zkoušel včera, ale ty charge attacky se spouštěly tak dlouho, že mě každej rychlejší enemák vykostil
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: ja mam ted rozjetej novej build (pro me) kdy jsem si hned na zacatku vyzvedl Sword of night and flame. takze neco jako faith/int mozna ale prejdu na faith/str az si vyzvednu blasphemous blade. no a stejne jako dycky jedu uplne total, takze vsechny ruiny, vsechny caves, vsechny catacomby, vsechny nocni bosse, vsechny npc. ted jsem si vyzvedl letenku k moghovi a sebral si u nej ancient somber stone haha. chybi mi jen sedmicka, pro tu si asi skocim do volcano manor skrze pannu pod vytahem v raya academy. inu je to tezky zivot no. haha. chci zkusit poprve pomoct seluviosovi a otravit ranni. vzdycky sem to nak neodolal a sel dobrou cestou, dostat spirit dung eatera slo i tak.

ted se mi stalo ze sem zabil putrid avatara stromaka v caelidu dost o fous a ono ze 91k odmena hh, zatim za vsechny bosse tak 10k max.

anyways tim healovanim Tishe (nejhorsi evergaol, dycky se u toho navztekam) myslis jako ze davas incantation heal pro sebe i jeho? ozkousim.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SNOO: to není špatnej čásek na kilásek :)
    SNOO
    SNOO --- ---
    ENDER: yop, explorovaci pruchod, bez jedinyho summonu cehokoliv, cca 175hodin..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: hh no nekteryma flailama jde se sam zranovat, tak bys to mohl dotahnout na cerneho rytire hh.

Jako potkal sem rizky s dvojitym nIght cavalry flailem a vypadalo to mocne.

Jinak este k zulluu, existuje prasarnicka, kdy si nandas talisman na attract enemy aggresion, vyvolas mimica, talisman prohodis a boss jde jen po mimicovi, mozno variovat i o tezka brnění a dalsi talismany..záleží jak je clovek rychlej v klikani gamepadu no.
    Plus pokud clovek pouziva mimica je hodne dpbre aby mel v opasku vsechny ty wraith zvonky a zaroven co nejvic kouzel, mimic na manu moc nehraje a rad tam posila draci roary a vybuchy vselijakych samonavadecich consumables
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: a nebylo by tam radši něco z Montyho Pythona? :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pod plus9 nechodit hh, dyt to stoji jen runy. A runova farma pred mogh blood realmem je bezedna.

LOVE_DALI: je to haluz jak to obsahuje odskok no. Ale kdyz mas twinblady dva tak je to jak starwars
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: twinblafe moveser mi vůbec nesedí. Zkoušel jsem i přes horse glitch, ale jsem pomalej a musle memory se ještě nechytli.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ono arcane je jak faith, naklada to. Tak pro hmm rivers of blood si muzes dojet skoro rovnou, teda no skoro.. ale dobre do tej doby poslouží ta eleonory twinblade a jeji supr moveset..pripadne i ta dyka ze zacatku co hazi blood wave
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    VON_GILOTINE: njn, než se tam dokopu :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: neni uz tak op, ale je to jednoduchy a funkcni skill, ktery n3vyzaduje megapozicovani a dobre se boostuje talismany... neco jako ten superlaser za kouzelnika
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: myslim ze Terz urcite. Ja chci az s Dlc
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: rivers of blood. Je to ještě furt tak op nebo to nerfli až moc. Někde měl bejt zase broklej bleed?
    Teda prej taky daggery
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dohral jste to nekdo bez summonu nebo ruznejch npc friendu?
    Jedu ted 2 run s dualwield uchigatana a premyslim, jestli to vubec pujde.. Dost me desi malenia, radahn a tak.. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: od nějaké verze, je v jedné caelid ruině summon NPC invasion a když ho zabiješ, nemusíš dělat invazi člověka..

jestli čekáte nějakou damage od posledního dua, vzal bych si spíš holy damage negation talisman a stejně tak vybral brnění.. s mojí tenkou čárou života mi to dá tak jednu ránu k dobru ale s víc HP, by to mohlo přidat ještě trošku..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jo a co je hodne supr a podcenovany jsou upeceni krabi, fakt davaji dmg negation supr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam