• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: D1+2 klasika, D3 mě úplně minulo, v PoE mam asi 500 hodin, ale nikdy jsem to nedohrál do konce, Last Epoch jsem chtěl zkusit, ale nakonec nekoupil, v knihovně mam Wolcen, ale ještě jsem to nenainstaloval, Grim Dawn mi nějak nesed... takže prostě DS+ER :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak ono tohle se celkem dost pohřbilo i v D3, koneckonců, ale asi dobře, protože pak vznily věci typu PoE - což je zase pro změnu na mě až moc advanced.
    Co se žánru týče, tak je pro mě D1 a D2 top.
    Dovědu uznat, že mohlo vyjít i něco pokrokovějšího, ale už to prostě nebude ten hard-core styl.
    D2:R se povedlo :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: já rozehrál classic D2 LoD někdy na jaře, ale v půlce druhýho aktu jsem to opustil... nostalgie zafungovala hlavně na začátku, ale s postupem času už jsem ztrácel motivaci dál klikat :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja docela hraju D2:resurected - ten novej remake a to je super.. mas tam crossplay. takze mas jednu postavu jak na ps5 tak na pc.. a je to porad diablo 2 jen hezci, s vetsim inventarem a plnym multiplayerem lidi .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ZUULUU: 165? nebo tak neco.. neco mezi 160-170
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: z Diabla 4 mam trochu obavy... v diablovkách jsem utopil mládí, ale z mýho pohledu se ten žánr už vyčerpal, resp. už mi to nedá to, co souls hry... to, že nemáš tu postavu plně v rukou... to už se těšim víc na PoE 2
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: :( .. takze tehle rok to vidim asi jen na RE4 a DIABLO 4...

Co bych si ale fakt pral by bylo Bloodborne 2 .)) achh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ohlášený je pouze to, že se něco novýho chystá.. kdy a co už ne
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Je datum, nebo vubec ohlaseny nejaky DLC? Zacal jsem hrat NG+ a uplne me to na tak vysokym levelu nebavi hrat.. A zase v tom nechci utopit 40H za new game.. Ale DLC oblast bych si rad dal.. .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: tak aspoň někdo ty hranice posouvá dál :) já nemůžu jen z nedostatku času...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jestli na levelu 280 stojí jeden level kolem 800 000 run, kolik musí stát jeden level na levelu 713? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring - MAX LEVEL 713 VS Bosses Gameplay
    https://youtu.be/294FLekjXYw
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: kolem 500-600,- Kc, je na to akce v ramci Vanoc / konce roku, ale z hlavy nevim a k PSku se dostanu az mozna zitra...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Na me ted vyskocilo na PSku ve storu, nejlip to moc nevypada, ale dat to sem musim :

Berserk and the Band of the Hawk Official Launch Trailer
    https://youtu.be/0CMxOwp0Uwo
    SNOO
    SNOO --- ---
    ZUULUU: jj koupit novou je taky moznost, ale zatim se mi nechce davat 1500 za hru kterou uz mam digitalne na pc. Prvne chci zkusit bazarove:)
    TAP
    TAP --- ---
    SNOO: gamebazar.cz, sekiro tam je za cenu aktuálně zlevněný digital verze, bloodborne za hubičku
    SNOO
    SNOO --- ---
    Kde jinde to zkusit nez tady..:
    neprodava nekdo bloodborne GOTY nebo sekiro na ps4? Projizdim vsemozny bazary a nic, krom jednoho typka se sekiro collector edition za 5000 :D
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    ENDER: hele, myslim si ze oba budeme radi, kdyz se nekdo prida :) ve dvou to zatim jde, ale neco bude porod i tak. Spis je to tak nejak o case. Ono domluvit se ve dvou se da prakticky bez problemu, od 3 lidi vys uz to byva dost casto nerealizovatelna vec...na druhou stranu s tim modem ti staci jenom udrzovat +- stejny level a kamkoliv se pak da dobehnout podle chuti
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: ted nase domluva je takova, ze si tady napisem, muzes? A kdyz se nam povede se trefit do stejneho casu, tak hrajem treba hodinku ci dve. Ted jsme porazili bosse, co je v hradu na uplnem jihu. Jinak ja jsem "plechovka" a Vesnach je magic man :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: Tuším, že kolem 30-40 lvl
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: jaky mate levely? mozna bych se nekdy pridal :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam