• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring is the game with the most game of the year awards, not just in 2022,
    but most awards in general, according to data collected by Game of the Year Award Tracker.

TERZ
    TERZ --- ---
    RUDOLF: Ha tohle jsem dostal k vánocům Volume 1, je to krásný, hezky se v tom čte ale must have to rozhodně není. Taková tištěná wiki, hádám že jim v tom FS stejně patchama udělal guláš :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: ty jo musim tu natocit tu guide book
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: tohle je s ofiko podporou from software volume 2 teprve vyjde, volume 1 je v ČR rozprodany. Dvojka bude o monstrech a zbraních, jedna je lokacích a NPC. Imho nic z toho nepotřebuješ;-)

FuturePress | Books
    https://www.future-press.com/books/

A tohle jsou ty fan arty co nám dnesk dorazil, ale třeba lahinno bude víc happy, já se dnes v pět ráno probudil a nemohl znova usnout, tak jsem pracoval do pěti odpoledne;-) tak asi nejsem v nejlepší náladě. To vydání je krásný, ale asi mě nebaví ten fan art.

An art book inspired by Dark Souls, Elden Ring, Bloodborne, Sekiro and Demon's Souls
    https://www.youtube.com/watch?v=PWKHO7DYIH8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: ale umělci v hladovění tvořej nejlíp, řikal náš prezident horních deseti tisíc :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAHINO: dneska mi taky dorazil;-) ale přijde mi, že na videu vypadá lépe a asi spíš pořídím ten future press mám radši origo concept art. Ale aspoň jsme podpořil umélce v hladovění.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Tak sa tu prehryzavam 200+ prispevkami (gratulujem vsetkym k progresu) a zrazu zvoni telefon, mate balik, zbehnem dole, cakam balik z prace, ale je to konecne doma - Souls Art od VaatiVidyu (VaatiVidya -ho?). Objednaval som to v lete, uz som spolky nato zabudol a spolky sa bal, ze to bol nejaky scam. Parada.

Inak mne sa podarilo pred Vianocami vycistit Consecrated SnowFields a Fazulu. Maliketh ma prekvapil, ci uz tym, kto to bol, alebo druhou fazou. Ta jeho druha faza bola pre na najtazsi boss v ER doteraz, fakt ma sral. A zabijal.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja hram so Steel-Wire Torch odkedy som ho nasiel a tak som si to oblubil, ze je +25 :) Deratizacia-Dezinsekcia-Dezinfekcia ohnom mi zachranila prdel vo vela dungeonoch.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: tak nemusíš hned první den projet celou Evropu, stačí se podivat na chvíli do Berouna, pak třeba výlet na Kokořín... nebo se jeď podivat do Pelhřimova, ať víš, do čeho jdeš :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak jako jo a chápu. Na mě to má opačnej účinek. Zapnu, je tam toho tuna a km2 a ztratím chuť to hrát :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: ER se mi hodí v aktuální životní situaci, kdy volnej čas vážim na miligramy a hru můžu kdykoliv vypnout a rychle zas naskočit zpátky, podobně jsem to měl s PoE, kde jsem to jel po krátkejch úsecích, tj. dam jednoho bosse, jeden malej quest a nenutí mě to hrát delší souvislý pasáže... v DS1/2 jsem do toho byl víc ponořenej a bylo potřeba větší soustředění (už ty nervy, aby člověk někam nespad), bonfiry od sebe byly dál, mělo to pomalejší tempo, tam mě vytáčelo, když jsem musel hru přerušit, tady je to do klidu :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: A že ses nakonec tak vrhnul na ER, pokud pamatuju dobře, byli jsme ER Hateři :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOVE_DALI: D1+2 klasika, D3 mě úplně minulo, v PoE mam asi 500 hodin, ale nikdy jsem to nedohrál do konce, Last Epoch jsem chtěl zkusit, ale nakonec nekoupil, v knihovně mam Wolcen, ale ještě jsem to nenainstaloval, Grim Dawn mi nějak nesed... takže prostě DS+ER :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Tak ono tohle se celkem dost pohřbilo i v D3, koneckonců, ale asi dobře, protože pak vznily věci typu PoE - což je zase pro změnu na mě až moc advanced.
    Co se žánru týče, tak je pro mě D1 a D2 top.
    Dovědu uznat, že mohlo vyjít i něco pokrokovějšího, ale už to prostě nebude ten hard-core styl.
    D2:R se povedlo :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: já rozehrál classic D2 LoD někdy na jaře, ale v půlce druhýho aktu jsem to opustil... nostalgie zafungovala hlavně na začátku, ale s postupem času už jsem ztrácel motivaci dál klikat :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Ja docela hraju D2:resurected - ten novej remake a to je super.. mas tam crossplay. takze mas jednu postavu jak na ps5 tak na pc.. a je to porad diablo 2 jen hezci, s vetsim inventarem a plnym multiplayerem lidi .)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ZUULUU: 165? nebo tak neco.. neco mezi 160-170
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: z Diabla 4 mam trochu obavy... v diablovkách jsem utopil mládí, ale z mýho pohledu se ten žánr už vyčerpal, resp. už mi to nedá to, co souls hry... to, že nemáš tu postavu plně v rukou... to už se těšim víc na PoE 2
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: :( .. takze tehle rok to vidim asi jen na RE4 a DIABLO 4...

Co bych si ale fakt pral by bylo Bloodborne 2 .)) achh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: ohlášený je pouze to, že se něco novýho chystá.. kdy a co už ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam