• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Vypadá to moc pěkně, lákalo mě to, když to vyšlo ale imo to bylo nějak zamčený na xboxu a mezitím už ta chuť to zkoušet opadla. Ale pak sem někdo přinese že to má těžký plátno a na to já slyším :D. Ale zas tak těžký není takže si to nechám v záloze až bude herní bída.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Ashen je takovej mix Dark Souls a Journey... je to spíš explorační hra se souls prvkama... má to pomalejší tempo a místama až meditační, relaxační vibe... to ale neznamená, že místama se nezamračí a nepřituhne... mně se to líbílo.. a s tim open worldem to nemá daleko k ER... kdo má rád minimalismus a abstrakci, ten se v tom najde
    TERZ
    TERZ --- ---
    NJORL: Ha! Ale třeba mě až teď začal Ashen zajímat! Nicméně 6% na psnprofiles... to zas takový terno nebude :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: mas pravdu
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    NAGASAWA: 12. už je na cestě :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    (přijde mi to něco jako "nezúčastním se závodu, o kterém vím dopředu, že ho nemůžu vyhrát" :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: už jsme to kdysi probírali, ale nezahrát si Ashen jen kvůli jednomu achivementu je fakt nemoc... nebo disciplína.. záleží na úhlu pohledu, no :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: hraní na achievementy je ve svý podstatě úplná debilita... ale když to jde, taky jsem rád, když je mam všechny, viz Elden RIng :) btw: na Steamu žádná platina neni :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ZUULUU: Taky jsem si ji chtel zahrat, ale toto me vzdy zastavilo

Children of Sissna achievement in Ashen
    https://www.trueachievements.com/a265303/children-of-sissna-achievement

Nemam rad hry u kterych je od zacatku jasne, ze platina je nedosazitelna :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Má, ale v eng. V Cesku vychazi od Manga Crew divize ceska verze

BERSERK Deluxe Editions Review with Inside Look of Vol. 1
    https://youtu.be/GwkTaeBwxsQ
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Bersekr asi ještě nemá omnibook?

Nějak jsme se znova napálil a koupil akiru s tím, že je to pár dílů;-) budu zase muset rozšířit knihovnu..

Jinak chvilku jsem používal comixology od amazon, přečetl jsme si tam jednu dvě klasiky. Tablet je na comics super. Ale možná by my víc sedělo digitální vlastnictví. Vím, že to jde asi upirátit ale už nemám čas, takže si co přečtu radši koupím a podpořím business. Nemáte nějaký tip na apple. Apple books comics nemají a jedna platforma kde je většina vydavatelů by bodla. Ideálně i 18+ obsah, comixology měla většinu Manery apod. jen ve francouzštině;-) Mě jde třeba o Alana Wattse Lost Girls - který vyšli v češtině a já to tehdy blbec nekoupil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Jedenactka je regulerni bossfight na celou knizku vid. Byla to solidni divocina.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Vcera som to nafotil na mobil pri umelom svetle a fotky moc zle, tak hodim asi inokedy :)
    RUDOLF: Vydanie je krasne, mna tie fan arty bavia, ale chapem, ze nie kazdeho to oslovi. Vela kapitol je "what if", takze je to spojene s hernym obsahom fakt okrajovo. Mne sa najviac pacia lokacie v Dark Souls kapitole (Unseen Lands of Dark Souls), kde su autorske malby lokacii mimo hry, je tam nezatopene New Londo, Farron Keep - pred tym nez sa stal ruinou a pred mociarom a podobne. Co ma mrzi je to, ze niektore tie malby su fakt male (napr. to New Londo), clovek aby pouzil lupu nato.
    ALe nastartovalo to vo mne tuzbu mat aj ofiko FS books, asi zacnem doplnat kniznicu
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    tak jsem se včera konečně dostal do knihkupectví a koupil si u nás posledního vyšlýho Berserka (11.), zatím jsem v půlce a musím teda říct, že Kentaro Miura zase přitvrzuje ;-)
    ...a pak jsem se konečně odhodlal se podívat, kolik dílů mě ještě čeká a s hrůzou jsem zjistil, že to má 41 dílů (zatím), to pak asi budu muset zas odnosit minimálně jeden foch svý knihovny do knihbudky někde na nádraží nebo v nemocnici :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring is the game with the most game of the year awards, not just in 2022,
    but most awards in general, according to data collected by Game of the Year Award Tracker.

TERZ
    TERZ --- ---
    RUDOLF: Ha tohle jsem dostal k vánocům Volume 1, je to krásný, hezky se v tom čte ale must have to rozhodně není. Taková tištěná wiki, hádám že jim v tom FS stejně patchama udělal guláš :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: ty jo musim tu natocit tu guide book
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: tohle je s ofiko podporou from software volume 2 teprve vyjde, volume 1 je v ČR rozprodany. Dvojka bude o monstrech a zbraních, jedna je lokacích a NPC. Imho nic z toho nepotřebuješ;-)

FuturePress | Books
    https://www.future-press.com/books/

A tohle jsou ty fan arty co nám dnesk dorazil, ale třeba lahinno bude víc happy, já se dnes v pět ráno probudil a nemohl znova usnout, tak jsem pracoval do pěti odpoledne;-) tak asi nejsem v nejlepší náladě. To vydání je krásný, ale asi mě nebaví ten fan art.

An art book inspired by Dark Souls, Elden Ring, Bloodborne, Sekiro and Demon's Souls
    https://www.youtube.com/watch?v=PWKHO7DYIH8
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: ale umělci v hladovění tvořej nejlíp, řikal náš prezident horních deseti tisíc :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LAHINO: dneska mi taky dorazil;-) ale přijde mi, že na videu vypadá lépe a asi spíš pořídím ten future press mám radši origo concept art. Ale aspoň jsme podpořil umélce v hladovění.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Tak sa tu prehryzavam 200+ prispevkami (gratulujem vsetkym k progresu) a zrazu zvoni telefon, mate balik, zbehnem dole, cakam balik z prace, ale je to konecne doma - Souls Art od VaatiVidyu (VaatiVidya -ho?). Objednaval som to v lete, uz som spolky nato zabudol a spolky sa bal, ze to bol nejaky scam. Parada.

Inak mne sa podarilo pred Vianocami vycistit Consecrated SnowFields a Fazulu. Maliketh ma prekvapil, ci uz tym, kto to bol, alebo druhou fazou. Ta jeho druha faza bola pre na najtazsi boss v ER doteraz, fakt ma sral. A zabijal.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam