• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: tak tomu řikam frajdej!! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    VON_GILOTINE: jeho kamarád Kouji Mori
    Berserk Will Return and Be Completed, Supervised by Miura's Best Friend
    https://www.escapistmagazine.com/berserk-manga-returns-complete-kentaro-miura-studio-gaga-kouji-mori-best-friend/
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    Jdou v Eldenringu přemety, jako v Dark souls(dřevěný prsten)?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak jsem se rozhodl dohrat svoji posledni postavu v ER, ze s dojdu az tesne pred konec zapaleni Erd tree (jakoze priprava na DLC, az dorazi) a zjistil jsem, ze jsem celou dobu minel soustavu kanalu a minimalne jeden dungeoun (katakomby?) pod hlavnim mestem! A solidne tam dostavam na prdel a ten dung je nejakej divne se zrcadlici / opakujici se... Porad si rikam, ze uz tam neni kudy kam a porad tam mam zavreny jedny dvere. K uzoufani, jak tam bloudim :-/
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jeho syn to dopise, uz to potvrdili
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: O moc vic dilu to mit nebude. Kentaro je bohuzel po smrti a nejak se ted horko tezko snazi doplacat zakonceni z jeho poznamek. Ja mam teda zatim 7 tech Deluxe a za normalni format bych nemenil...zatim nejlepsi dily 3-13?! To je super mazec Golden Arc....dalsi dva mensi arcy jiz za mnou ale trochu to pribehove zpomali.
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Vypadá to moc pěkně, lákalo mě to, když to vyšlo ale imo to bylo nějak zamčený na xboxu a mezitím už ta chuť to zkoušet opadla. Ale pak sem někdo přinese že to má těžký plátno a na to já slyším :D. Ale zas tak těžký není takže si to nechám v záloze až bude herní bída.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: Ashen je takovej mix Dark Souls a Journey... je to spíš explorační hra se souls prvkama... má to pomalejší tempo a místama až meditační, relaxační vibe... to ale neznamená, že místama se nezamračí a nepřituhne... mně se to líbílo.. a s tim open worldem to nemá daleko k ER... kdo má rád minimalismus a abstrakci, ten se v tom najde
    TERZ
    TERZ --- ---
    NJORL: Ha! Ale třeba mě až teď začal Ashen zajímat! Nicméně 6% na psnprofiles... to zas takový terno nebude :(
    NJORL
    NJORL --- ---
    PHOW_SAATCH: mas pravdu
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    NAGASAWA: 12. už je na cestě :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    (přijde mi to něco jako "nezúčastním se závodu, o kterém vím dopředu, že ho nemůžu vyhrát" :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: už jsme to kdysi probírali, ale nezahrát si Ashen jen kvůli jednomu achivementu je fakt nemoc... nebo disciplína.. záleží na úhlu pohledu, no :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NJORL: hraní na achievementy je ve svý podstatě úplná debilita... ale když to jde, taky jsem rád, když je mam všechny, viz Elden RIng :) btw: na Steamu žádná platina neni :)
    NJORL
    NJORL --- ---
    ZUULUU: Taky jsem si ji chtel zahrat, ale toto me vzdy zastavilo

Children of Sissna achievement in Ashen
    https://www.trueachievements.com/a265303/children-of-sissna-achievement

Nemam rad hry u kterych je od zacatku jasne, ze platina je nedosazitelna :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RUDOLF: Má, ale v eng. V Cesku vychazi od Manga Crew divize ceska verze

BERSERK Deluxe Editions Review with Inside Look of Vol. 1
    https://youtu.be/GwkTaeBwxsQ
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Bersekr asi ještě nemá omnibook?

Nějak jsme se znova napálil a koupil akiru s tím, že je to pár dílů;-) budu zase muset rozšířit knihovnu..

Jinak chvilku jsem používal comixology od amazon, přečetl jsme si tam jednu dvě klasiky. Tablet je na comics super. Ale možná by my víc sedělo digitální vlastnictví. Vím, že to jde asi upirátit ale už nemám čas, takže si co přečtu radši koupím a podpořím business. Nemáte nějaký tip na apple. Apple books comics nemají a jedna platforma kde je většina vydavatelů by bodla. Ideálně i 18+ obsah, comixology měla většinu Manery apod. jen ve francouzštině;-) Mě jde třeba o Alana Wattse Lost Girls - který vyšli v češtině a já to tehdy blbec nekoupil.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    RIVEEK: Jedenactka je regulerni bossfight na celou knizku vid. Byla to solidni divocina.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Vcera som to nafotil na mobil pri umelom svetle a fotky moc zle, tak hodim asi inokedy :)
    RUDOLF: Vydanie je krasne, mna tie fan arty bavia, ale chapem, ze nie kazdeho to oslovi. Vela kapitol je "what if", takze je to spojene s hernym obsahom fakt okrajovo. Mne sa najviac pacia lokacie v Dark Souls kapitole (Unseen Lands of Dark Souls), kde su autorske malby lokacii mimo hry, je tam nezatopene New Londo, Farron Keep - pred tym nez sa stal ruinou a pred mociarom a podobne. Co ma mrzi je to, ze niektore tie malby su fakt male (napr. to New Londo), clovek aby pouzil lupu nato.
    ALe nastartovalo to vo mne tuzbu mat aj ofiko FS books, asi zacnem doplnat kniznicu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam