• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    AVATAR: az ho pustis, on pak sam odejde. Musis pak najit toho typka s zeleznou maskou, co vari krevety. Presunul se ti k jezirku pred Liendelem kousek od mostu, co byl Dragonrider a kde jsou ty tri golemove. Pokecej s nim, rekne ti, ze ma strach z Dungeatera, ted nevim, jestli musis zmenit lokaci a vratit se, kuchare najdes kazdopadne na podriznutyho a pripoutanyho k zidli. Pak te invadne Dungeater v miste, kde z jezirka vylejza obri krab. No a pak, kdyz ho zabijes, mel by se objevit zpet bud v holdu nebo te sve cele (to si nejsem jisty) a chce prinest bedseed cursy. Muzes mu pry ale prinest elixir od toho carodeje s kloboukem a kdyz ho vypije, ma na tebe zautocit - a v ten moment se mi nic nestalo a jak jsem zmenil lokaci a resetnul hru, Dungeater zmizel. Podle internetu to pry trva nejak dlouho, nez na tebe zautoci a to jeho zmizeni je normalni...
    B3DA
    B3DA --- ---
    Ja dung eatera taky nejak prosral. V round table jsem ho prokecal jak jen to slo, dostal klic, nasel ho, jak busi hlavou do zdi, ale nemohl jsem ho prokecnout, nic. Nechtel jsem ho zabijet, tqk jsem odesel a kdyz se tam vratil, tak uz tam nebyl. A v round table jen zluta message, ze me pozre nebo tak neco.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: jo, no prostě někde pak sedí :-) - dostal elixír a jak nic nedělal, tak jsem to resnul a on zmizel a už se nevrátil
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ad ten Dungeater, toho jsem si teď ohlídal a splakal jsem na výdělkem - osvobodil jsem ho, pak ho zabil, pak jsem mu do Holdu přinesl elixír od čaroděje v klobouku, co bydlí jižně pod Ráni - a celý se to nějak buglo a nic se nestalo a on pořád seděl a nic nedělal, tak jsem udělal "vystoupil / nastoupil" a ten červenej zmetek zmizel a už se neukázal. Pak jsem se na netu dočetl, že se od něj nesmí odejít a mám dlouho čekat, než mu mrdne v kouli a začne tam vyšilovat a že když odejdu, tak už se mi nevrátí... Pořád tohle platí, nebo je aktuálně nějaká šance, jak ho ještě dostat?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Hele ja hmm prosel celou mapu v prvnim pruchodu, sebral uplne vse, v druhym sem dobral ty dva talismany co zavisi na npc questline, z dung eatera udelal puppeta, pak jde o to jak a kolik chces zabijet bossu, zda s3 ti chce k moghovi, malenii atp..

Ja treba vcera v ng+3 prvne nechal vypit nepheli ten potion od seluvise, ale podelal to vzhledem ke questu ranni, tudiz seluvis mrtev driv nez mi nabidl loutky.. tak ted se bojím ze sem prisel o somber ancient stone z její questlajny aniž bych dostal loutku. Uvidime az umre Pidia.

Hodne semi osvědčilo utirat bilej hadr do krve maiden z kostela na začátku hry namisto zabijeni vyka u madness vesnice.

Tldr to jak rychle to v ng+ probihas se odvyji od toho kolik chces sesbirat za pruchod somber ancient stonu, nejcennejsi consumable ve hre
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: no však jo, vem si, že tahle jsem kdysi hrával : měl jsem u počítače blok a dělal si poznámky, kdy mi kdo řekl kam jít, kde jsem byl a kam ještě potřebuju, kreslil si orientační mapy apod. A vždycky jsem říkal, že to není stupidní pasivní hraní, ale že to hraní nutí lidi myslet a používat mozek a paměť. A pak přišly hry se svejma minimapama a autonavigacema na cíle questů, encyklopediema postav a automatickejma poznámkama u nich a všechen tenhle objevitelskej a průzkumnickej nádech šel do kytek - a najednou jsem objevil FS hry a spadla mi zas čelist a celej nádech objevitele na neznámem kontinentě je zpět
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Xzone

RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: no já právě takhle trubka objevil kanály a dungeon / katakomby pod Liendelem až při třetím přechodu (a Mogha, kde teda nevím co tam dělal a jestli pak ještě bude v mauzoleu u Miguely ve vajíčku a kolonii mrtvých nomádů a šílenýho tříprsťáka a vstup do podzemní říše, kam mě tuším dřív vozila rakev, či jak jsem se tam dostal), tak mám furt i trochu permanentní strach, jestli tam někde za rohem není co, co jsem ještě neobjevil...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RIVEEK: já jen, že jsem v takovým rozervaným stavu, kdy je mi líto to pořád všechno neprocházet, jak je ta hra super cool nádherná a současně je mi líto času, když už jsem to všechno (skoro, tedy, doufám, že všechno) dvakrát poctivě prošel a viděl...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    dotaz na hráče NG+xy : chodíte to pořád poctivě plošnou explorací, nebo už běháte jen na bosse a stěžejní velký bubáky?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ja se rozhod ze dojdu do ng7.
    Par dni sem prochazel ng+1 a cilene neleveloval. Vsechny bosse zabil se zlatym broukem. Nabehl na elden beasta a protoze dyz umrete u nej tak runy zustanou u nej a neni tam radar aby vam ukazal kde, takze physick lahev drzi jen 3 minuty...a elden beast pulku casu lita nekde.. takze 3 minuty utecou s minutou na radagonovi jako nic... a najednou nemate 17milionu run. Daaamn.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: na gianta chces magii. Idelne ten laser
    Ja teda dohral normal elden ring (bez wiki v ruce) za maga a pecka. Jen jsem cekal mnohem vetsi vyzvu. Posledni boss na 3x, malenia asi na 12x, ale 8x z toho me sejmula tou prvni bombou, kterou se mi nedarilo spravne evadnout. Ale jak jsem vychytal casovani, nemela sanci :)

Big kudos mimic spiritovi, protoze bez nej by ti posledni bossove byli drsnejsi. Tiche se nejak nechytala.

Rozjel jsem to znova za kudlickare s faith (s wiki v ruce :), tak uvidim, jestli to bude drsnejsi. Ale zatim teda bosse kydlim hlavne pres faith a kudly se ke slovu nedostanou. Nejak jsem zatim nepochopil, jak u faith funguje omracovani nepratel (abych je mohl propichnout). Zkousim to pres bestial sling nebo flame of redmanes (ash of war), ale to bosse driv umlatim, nez omracim. S magem na to skvele fungovaly meteority, ale s faith se mi nedari najit spravny incantation, abych vyuzil crit u kudel.

Vim jeste o stone of garoq, ze by mohlo fungovat, ale 6 deathrootu jeste nemam. Nejakej jinej tip?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Nezapomenout na stříbrný pařátek
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Pro ty z vás kdo jsou čtenářsky pozitivní vychází za dva týdny cca, toto:

Book Review: Eleventh Cycle (Mistland, #1) by Kian N. Ardalan - Novel Notions
    https://novelnotions.net/2023/01/13/book-review-eleventh-cycle-mistland-1-by-kian-n-ardalan/

První recenze vypadají skvěle a autor se údajně inspiroval Dark Souls serií a Berserkem hlavně.

Jakmile budu mít přečteno, napíšu více dojmů, ale zatím nejočekávanější knihy pro mě tento rok.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ZUULUU: silver scarab, silver tear helma a pritom arc jen 17, nafarmil sem 2 magmablady behem peti minut.
    Nejakmi prijde ze zlepsili dropy nebo je v tej silver tear helme sch9vanej nakej multiplikator. Hodi to discovery kolem 210 a v tomhle patchi zjevne to uplne stačí na nafarmeni cehokoliv
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ZUULUU: Gratulujem, tiez si pamatam svoje vitazstvo nad Genichirom, ruky sa mi klepali :D Som zvedavy na tvoj report na Sekiro, ked das posledneho bossa.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LOVE_DALI: pripominas mi jak jsem pul hodiny farmil nez fire prelate konecne odevzdal svuj cervenej thorned whip. Ale tak full bloom brneni padlo asi po peti minutach, zivacka.
    Nejvic je stejne oprc farmit ten great horn od gigabublinaku,hh

SHARNY: tak kde je ten druheh dil uz ho chciiii

Jinak teda na fire gianta chodit s ohněm je jak mlatit ohnem great wyrma. No go. Hh.

Dlc announcement hype!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZUULUU: pěkný obraz!
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    SHARNY: Diky obom, neodolal som, objednane :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Tak můj wet dream je sehnat Rivers of Blood dříve, ale to bych musel breaknout koně a na to jsem moc velkej lempl na prstíky :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam