• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja rozjel 2. pruchod s dual uchigatana + greatsword (jedu v podstate quality build), tentokrat bez summonu. Zatim jsem se zaseknul neprekvapive u dual gargoyles a prekvapive u astela, ale byl jsem tam na lvl 70, takze si to zopaknu na 90 a uvidime jak to půjde.

Uz ted me strasi malenia a pak nejakej rytir na kteryho si matne vzpominam, ze si summonoval kamarady, toho jsem tak tak ubil s clonem.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Včera mne trochu zarazil svou podobností s jednou lokací jeden konkrétní chrám v Leydenu a vrtá mi hlavou jestli je to záměr, ale třeba to vyleze během dalšího hraní, jo a pak mne zarazil tak na tři hodiny dungeon ve stokách pod Leydemen, kde jsem hledal vězení, to jsem nenašel, ale než jsem se dostal dolu k nějakýmu Bloddy Mágovi, postrácel jsem tam tak 150k run... (postava na lvl.9o).
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Nemate nekdo na prodej PS4 verzi dark souls 3 GOTY ( kde jsou vsechny datadisky ) - PRAHA
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prosim vas, nakouknul sem o vejku do Demons Souls. sou tam hadi? :D guglil sem a nasel jen jednoho typka s hadem misto vocasu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Elden Ring All (165) Bosses CONSUMABLE Only Challenge Run
    https://youtu.be/7k7KmzAN76s
    ENDER: netusim jestli je viable. Proste si to s nim chci zahrat :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: jo, balanc updatama je dali dokupy, hraju pořád s greatshieldama a o.k.
    ENDER
    ENDER --- ---
    AVATAR: stit uz je viable? co jsem ho zkousel po spusteni, zralo to hrozne staminy..
    ZUULUU: na tech par krystalianu ve hre neni problem equipnout palici. Delal jsem to i s magem :D
    Kudly teda doporucit nemuzu. Skoncil jsem u spamovani ash of war a incantations. Kudly nemaj zadnej dosah a krom slabych mobu jsem pro ne nenasel upotrebeni.

Planuju gameplay s katanou / stitem. Vypada to na zabavnejsi gameplay, nez hopsat s obouruckama.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Moonveil má taky stagger, ale trvá to déle. Ale já taky zaparkoval u greatswords. Nejsou tam pomalý jako collosal swords ale bacej pěkně
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: samozrejme chapu system bleedu :)
    Oni jsou ty katany dobry, dps to ma imho vyrazne vetsi nez ten greatsword, ale ten greatsword ma stagger a hlavne to vypada kurva brutalne! :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ZUULUU: to občas kritizuje Viktor Bocan, jak si vývojáři myslí, že když udělají schválně nějak těžkou až nehratelnou hru s nevyrovnanými bossfighty, že to bude automaticky "souls like," protože soulovky jsou přece těžký a musíš tam často chcípat... ach jo.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: ono u tech katan se to ma tak, ze musis parkrat seknout, aby se souperi naplnilo krvaceni a pak mu najednou ubyde strasne kvantum zdravi. Ale problem pro zacatecnika je v tom, ze na slabsich souperich to neni videt, protoze je umlatite drive nez, se naplni jeho status bar na krvaceni :) A u bosse to je videt pak docela dobre, pokud neni proti krvaceni imunni :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ
    TERZ --- ---
    BOBESH: To není diss :) Klidně to sem a kamkoli jinam sypej dál, já si jen nenechám ujít žádnout příležitost plivnout si na vortex a spol. Obzvlášť v pátek ne!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: kdyby to viděl Kofila, jseš už mrtvej Bobesh :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja sem tusil, ze sem to davat nemam. pardon a dam si jeden unbůček :))
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Vortex nebrat vážně, to je taková naleštěná bída. V týhle zemi umí o hrách veřejně mluvit leda tak Bocan, teoreticky ještě Tuček, nic jinýho nemá smysl. Ideální by bylo kdyby se na to doskočilové indiani i vortexové úplně vysrali. Mrkni na review od ACG
    TERZ: to je úplně jinej level.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam