• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: nekoukal jsme na to, ale s NG můžu mít 2x Magic tears napříkad, žejo? Mě to vlastně vůbec nenapadlo..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Syrobe | This will finally break Elden Ring. | Explosive Flask One Shot
    https://www.youtube.com/watch?v=vF6Ss0LFo-U
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    myslim ze vim od koho je modra krabicka...

343183083-258468643266351-6709661166204864558-n
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: skvele, tak to by na vanoce ci 2roky vyroci mohl byt datadisk
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jako bral bych asi v potaz ze summon jakejkoliv dela bosse nasranejsiho a přidává mu hpcka tak bych ty impy na ni asi vubec nevytahoval.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Diky moc za rady. Ja si to robim trochu tazsie sam, kvoli mojmu role-play elementu (chcem prejst NG iba s Impami a s Estocom (rodinne dedicstvo)), takze Mimic a Katany momentalne neprichadzaju do uvahy.

Zacal som trochu experimentovat s itemami kvoli nej, konecne mam dve zbrane - Antspur Rapier a Estoc s Hemorrhage grease, Impovia davaju tiez Bleed, neviete, ci sa tieto dve Bleed veci stackuju?

Do toho na nu kuzlim Zamora Ice Storm na Frostbite a Night Shard (neuhyba Night kuzlam), Winged Sword Talisman, ktory, mam pocit funguje aj na kuzla.

Ale potom sa ulakomim a zabije ma, pripadne dojebem uhybanie Waterflow Dance alebo tym klonom v druhej faze. Ale konecne poriadny suboj, uz sa mi s nou aj snivalo :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    From Software - Armored Core VI - 25. srpna
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: vychytas prvni fazi, sam9zrejme s rng stestim aby nedavala waterflow dance, aka instagib. Nutno skrze stun ci udrzovani stredne blizke vzdalenosti.

Druha faze proste zase hrajes rng aby sla do kytice a mohl si ji mastit zadarmo. Opet hra s blizkou vzdalenosti.

Jinak vcera opravdu d9bre video Vaativydia o Malenii a o tom proc ma v boji regen. A ze ji budeme muset nejspis zmastit znovu v dlc.

S mimicem ji chces dostat ke zdi tam drzet ve stagger combu. Cilem cviceni je aby mimic prezil do začátku druhe faze, goddess of rot naletla na nej a tys ji pak dorezal.

Dmg chces ohen nebo comet azul.

Je to hodne hazeni rng kostek na to aby dostala ty staggery a aby sla ke zdi,aby nedala waterflow a za goddess to peklo kdy vysila ty duchy kvetinovy
    LAHINO: s mimikem.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LAHINO: Solo, ale tipuju, ze jsem na ni byl po 150 hodinach prelevelovanej, tak sla celkem rychle.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Ja som furt na tej Malenii...Otazka do plena, davali ste ju so summonami alebo bez? Ked idem s nimi, dolieci sa, ked bez nich, dostanem tazko na prdel. Ale uz aspon v druhej faze. Je to hadimrska.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: to musim mrk, ale je tezky a cervenomodry tusim. Mne ti prave prislo, ze mi krysa brala, i kdyz jsem mel staminu, ale treba se pletu. Abych jen nebrecel, tak se musim pochlubit, ze jsem vcera ziskal prsten, ktery pridava hp po porazeni nepritele, tak doufam ve velky gamechanger :D

LAHINO: o tom jsem jeste any nesyslel. To bude asi vlhky sen :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    POHODAVOLE: ked uz je tu okienko na plac, tak by som tiez chcel...Som treti den na Malenii a ta pani ma temperament...Citim, ze to bude trvat dlhsie, asi ako NK a Friede.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ještě teda, když jsme u toho brnění, tak jsem (i na PS3) čuměl, jak detailed to mají. Ostatní textury byly kolikrát třeba nic moc, ale brnění a štíty op :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Tak štíty mají různý rezistence a poise (teda stability). Ta Ti udává kolik Ti ten hit sebere staminy a potom kdy se odkreješ.
    Co máš za štít?
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: ja jsem ted jak tank a pouzivam zweihander, takze jsem dost pomalej, ale zatim to docela jde, tak uvidim casem, jestli budu muset ubrat na vaze. Co se tyce statu, tak mam silu tusim 30 a kazdy dalsi level davam do staminy. U ty vetsi krysy mi prislo, ze uz mi davala i pres stit, tak si myslim, ze uz to takto dlouho hrat nepujde.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE:
    Já jsem ze začátku chodil jako plechovka. Ale po čase jsem radši preferoval fast rolly a heavy weapons a štít.
    Na druhou stranu, když se to jo sralo, tak jsem se oblíkl do plachu a prostě tankoval dmg.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PHOW_SAATCH: uz jsem na nej zvedavej. Blby je, ze furt neumim moc bojovat a uz vubec rolly, takze cekam nejaky peklo :)

PHOW_SAATCH: o tom vubec nepochybuji. Ja jsem spis zvedavej, kdy pro me prijde konec :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    (tim jsem tě chtěl uklidnit, že to bude pořád zábava :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: v depths se z toho může stát trošku smyčka, ale co už... bude hůř (viz blighttown :)
    btw: Gaping Dragon je jeden mejch oblíbenejch bosssfightů... neni těžkej a trvá docela dlouho, takže si ten souboj člověk užije... a jak jsem už jednou řikal.. bude hůř :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    LOVE_DALI: to combo je dle me fakt kokotsky, kdy nemas hp a potrebujes zaroven duse. Ja se nakazil, kdyz jsem omylem padl dolu. Pak jsem se tam jeste potacel, dorazil tu velkou krysu a zjistil, ze ty bazilisci nejsou vubec tezky, takze jsem to prosel komplet po bosse a vratil jsem se k ohni. Ted se akorat musim vylecit a pujdu znovu no :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam