• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: vim ze to sem nekdo driv daval, ale na popud tveho pripomenuti jsem si dal dneska to demo na Steamu a kupodivu se to hybe pekne :D Zajimava vec
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Přemejšlim, že do toho možná časem naskočim :)

The Last Hero of Nostalgaia on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1766100/The_Last_Hero_of_Nostalgaia

The Last Hero of Nostalgaia | Gameplay Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=FKpNmNdLHLo
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OTAKAR: divnej pocit prázdnoty bych zaplnil tímto pocitem prázdnoty :)

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    OTAKAR: podepisuji v plném rozsahu
    SHARNY: podepisuji v plném rozsahu
    JOPS: podepisuji v plném rozsahu
    JOPS
    JOPS --- ---
    OTAKAR: pockej, hrajes souls hry od DS2? Chces mi naznacit, ze nejvetsi klenot vsech her, kterym je Dark Souls I jsi nehral? Mam pocit, ze DS1 snad byla vyhlasena jako hra stoleti? :)

Kup a nainstaluj si DS1 Remastered a lets go, to je nejvetsi masterpiece, ke kteremu se vraci porad :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    VON_GILOTINE: guide book je posunutý na červen, mě to zatím nezrušili.. ale trochu se bojím, aby nerozprodali jedničku.. chtějí to z future books objednat najednou, aby ušetřili..
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Já jsem na 86 hodinách v Lyendellu. Hru mám od vydání a měl jsem zhruba dvě větší pauzy, protože přesně je to hodně veliký a nejde to už najednou jako když jsem byl na škole a neměl děti. Mezitim jsem dohrál RE8 a teď si dávám pauzu u Calisto Protocol. Upřímně mi teď nejvic vyhovujou tyhle hry na 10 až 20 hodin. Jako vzhledem k tomu, kolik mám času by mi víc vyhovovala dylka Bloodbornu. Už teď mám pocit, že to nestihnu dohrát než vydají další hru. A upřímně doufám, že nebudou ty jejich tituly dál bobtnat, protože už bych to fakt asi nedával a byl ve skluzu :D
    Demon Souls jsem stihl, u Sekira mám stále rest. Elden Ring je wow, ale v mém srdci zůstává DS1 a 3. Každopádně jsem si po Half Lifu myslel, že už mě nikdy nic tak neosloví. From Soft je moje nový Valve, co ale dělá hry <3
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Konečně jsem dojel ER. 140,5 hodiny, hrál jsem to od října. Jakože v kuse, 100% mého herního slotu.
    Po cca 100 hodinách jsem trochu bojoval s vyhořením, když jsem prošel Leyndell, tak jsem se radoval, jak už jsem skoro na konci, že už to budu mít za sebou, mno :)
    Na mě to bylo strašně dlouhý, skvělý, ale dlouhý.
    Sice souls hry hraju od DS2, ale asi jak s věkem pohodlním, tak mi hodně vyhovovalo, jak je jednodušší. V podstatě všechny bossy na pár pokusů, ne-li napoprvé. Malenia ne úplně, ale nakonec to taky šlo :)
    Ale jsem rád, že to mám za sebou a můžu zase dělat něco jiného. Ale zároveň divný pocit prázdnoty.
    Prostě 10/10, asi to nejlepší, co jsem kdy hrál.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    RUDOLF: ne nemuzou
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak dopice uaaa neco se deje, nevim uplne co, ale zrusili mi pre-order te druhe casti Guide Booku Elden Ringu.

asi to prepisujou kvuli DLC, nevim, ale je to divny. puvodne to melo vyjit v breznu, pak to posunuli na konec kvetna a ted mi najednou vraci penize.. weird.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    ARMORED CORE VI FIRES OF RUBICON ゲームプレイトレーラー【2023.4】
    https://www.youtube.com/watch?v=LiOgQXYxLpA
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    RUDOLF: me taky ne :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LOVE_DALI: nekoukal jsme na to, ale s NG můžu mít 2x Magic tears napříkad, žejo? Mě to vlastně vůbec nenapadlo..
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Syrobe | This will finally break Elden Ring. | Explosive Flask One Shot
    https://www.youtube.com/watch?v=vF6Ss0LFo-U
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    myslim ze vim od koho je modra krabicka...

343183083-258468643266351-6709661166204864558-n
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: skvele, tak to by na vanoce ci 2roky vyroci mohl byt datadisk
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Jako bral bych asi v potaz ze summon jakejkoliv dela bosse nasranejsiho a přidává mu hpcka tak bych ty impy na ni asi vubec nevytahoval.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Diky moc za rady. Ja si to robim trochu tazsie sam, kvoli mojmu role-play elementu (chcem prejst NG iba s Impami a s Estocom (rodinne dedicstvo)), takze Mimic a Katany momentalne neprichadzaju do uvahy.

Zacal som trochu experimentovat s itemami kvoli nej, konecne mam dve zbrane - Antspur Rapier a Estoc s Hemorrhage grease, Impovia davaju tiez Bleed, neviete, ci sa tieto dve Bleed veci stackuju?

Do toho na nu kuzlim Zamora Ice Storm na Frostbite a Night Shard (neuhyba Night kuzlam), Winged Sword Talisman, ktory, mam pocit funguje aj na kuzla.

Ale potom sa ulakomim a zabije ma, pripadne dojebem uhybanie Waterflow Dance alebo tym klonom v druhej faze. Ale konecne poriadny suboj, uz sa mi s nou aj snivalo :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    From Software - Armored Core VI - 25. srpna
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LAHINO: vychytas prvni fazi, sam9zrejme s rng stestim aby nedavala waterflow dance, aka instagib. Nutno skrze stun ci udrzovani stredne blizke vzdalenosti.

Druha faze proste zase hrajes rng aby sla do kytice a mohl si ji mastit zadarmo. Opet hra s blizkou vzdalenosti.

Jinak vcera opravdu d9bre video Vaativydia o Malenii a o tom proc ma v boji regen. A ze ji budeme muset nejspis zmastit znovu v dlc.

S mimicem ji chces dostat ke zdi tam drzet ve stagger combu. Cilem cviceni je aby mimic prezil do začátku druhe faze, goddess of rot naletla na nej a tys ji pak dorezal.

Dmg chces ohen nebo comet azul.

Je to hodne hazeni rng kostek na to aby dostala ty staggery a aby sla ke zdi,aby nedala waterflow a za goddess to peklo kdy vysila ty duchy kvetinovy
    LAHINO: s mimikem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam