• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    POHODAVOLE: Congrats! :). Ten drak mi přišel celkem lehkej. Pokud sejmeš castera nahoře, tak už to je potom jenom obíhačka :)
    To samozřejmě neznamená, že jsem u něj taky nechcípal :D.
    Dal sis summon?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE: Gaping Dragon... kde jsou ty časy... obávám se, že nikdy nic podobnýho už ve hrách nezažiju.. DS1 forever :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Konecne se mi podarilo dat draka v Depths, coz byla fakt hromada opakovani. Koukal jsem i na videa, ale i tak mi to furt neslo. Zkousel jsem i zmenit gear, abych byl rychlejsi, ale stejne mi to neslo. Nakonec jsem ho dal tak, ze jsem si drzel odstup a jednou za cas dobehl k zadku a trefil ho. Kdyz se mi podarilo odstranit ocas, tak se objevil obrovskej pocit stesti. Pokracuju dal do Blighttown a dost me hned zaujal ten zacatek, jak je tam uzka cesta. Docela jsem se tam pak zamotal, tak jsem pak byl rad, kdyz jsem nasel bonfire. Furt jsem z toho pekelne unesenej. Kazdopadne zitra vychazi Zelda, tak budu bohuzel muset uz tak malo casu podelit :(
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    JOPS: na tý Zeldě je nejlepší, že ikdyž jsem jí když vyšla komplet vysbíral a objevil, tak jsem zvažoval že si jí dám zase (klidně na tu vyšší obtížnost) protože si toho většinu už stejně nepamatuju.
    JOPS
    JOPS --- ---
    KALAM: jedina hra, kterou nechci dohrat je Zelda:BOTW :D ale zjistil jsem, ze ma ted vyjit pokracovani v patek, tak to asi dojedu a pak si koupim dalsi dil. Proste hra, kterou nechces dohrat :)
    KALAM
    KALAM --- ---
    Jako starej DS veterán jsem si Elden ring koupil hned po release, nainstaloval na komp a hrál ho asi hodinu. Nějak mě to nechytlo, říkal jsem si, že už jsem na to asi fakt starej. Pak jsem koupil Steam deck a řekl si, že tomu dám z postele ještě jednu šanci. A už jsem se od toho nezvednul a v sobotu jsem se nechal po 142 hodinách obejmout hořícími prsty a následně nakopal posledního bosse:)
    Musím říct, že to byl zážitek, který byl srovnal s DS1, vůbec se mi nechtělo to dohrát, což se mi u žádné hry už dlouho nestalo. Díky pane Miyazaki:)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    AVATAR: s mladým to taky jedeme spolu, ale tak nějak pozvolna. Teď jsme farmili celkem dost.
    Sranda je ho pozorovat, jak si všechno pamatuje a já ne. Holt hraju, vypnu, pustím z hlavy :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z víkendu na Animefestu v Brně / Stano Simo

LEGI
    LEGI --- ---
    Tak to muj desetiletej syn dohral :)
    70 hodin, spoustu toho neprosel, ale sejmul malenii i elden beasta. Sice se u toho nervoval (trenuju ho na tom to zvladat), ale prosel tim s katanama docela jak nuz maslem, az na margita a mogha, se kteryma se trapil dyl, no :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Tak konecne hotovo. Lord of frenzied fire, level 135, cas asi 70 hodin a to jsem poslednich 10 visel u radagona, kteryho jsem nakonec umlatil greatswordem.
    Cely jsem to probehnul bez stitu a summonu..
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: immune na bleed :)
    Kdyby nemel imunitu na bleed, je tuhej davno :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ENDER: twinblady s bleedem by ho mely vyprasit einz zwei kdyz na nej budes delat ten jump attack s jump talismanem tak to ma asi 4xproc a rovnou to dava strasne, ale nejni to easy pak vyuhnout kdyz skaces na nej no..
    zusim to podvecer zapnout
    ENDER
    ENDER --- ---
    VON_GILOTINE: da se staggerovat? Jedu dw twinblady, takze to s ni mov nehne... Dik za doporuceni. Jeste jsem premyslel o godslayer greatsword.

Kdyz jsem sel poprvy, s mimicem jsem ho zabil asi na 3. pokus.. Tohle je trosku jina kava..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    jinak tip.. comet azul ho dobre usmazi. noční komety neuhne. uz mi pamet tak neslouzi achjo.
    blasphemous blade pohoda. cokoliv velkyho s ohnem
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    4lahvicky je malo. musis ho uskocit a staggerovat. aby ti jich zbylo aspon 8. myslim ze temer vsemu co na tebe haze se da vyhnout skoro. jasne je to trochu rng aby nepouzil jednu dve prasarny ale zbytek obtzocis a uhnes a preskocis
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nemate nekdo nejaky tipy jak na radagona? Mam lvl 135 a kdyz uz se pres nej dostanu, zustanou mi na beasta 4 lahvicky.
    Uz znam celej jeho moveset, ale nesedi mi rytmus...
    Jedu bez summonu a bez stitu.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Nebálí se někomu nevyužitá White Mask? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam